ВМРО-ДПМНЕ: Ако Заев не каже за какво преговаря тайно с България, блокираме правителството

Той съобщи в интервю за българска медия скандални тези, ретуширайки историята, обвинява го опозицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преговаря за цената на апртамент в европейския град София

Не вярвам да го ликвидират като Трайковски...

Тоя е бая промит северно македонски мозък

PEYTSCH

Лекета сръбски, в Царство България НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ, което значи че не е имало фашисти! „Антифашистите“ си го измислиха за да лапат привилегии, а вие като диванета повярвахте. Истиските фашисти са комунистите. Алтернатива за Германия.

Руски марионетки

ВМРО-ДПМНЕ вместо да петнят името на тази българска организация час по-скоро да се изнасят за своята родина Сърбия. Долни мекерета.

Преговаря за българско гражданство, като един друг ваш премиер бивш, бе Християнчо. А, ама то той същия премиер, който е основал партията, на която ти сега си председател бе, Християнчо! Абе Християнчо, абе МицкоВски, що се правиш на интересен :)

в македония трябва да видят истината. без да приемат истината не могат да продължат напред. немците приеха истината. комунистите приеха истината.

Тези ме разсмяха- За какво може двама бандити да се договарят- ЗА ДАЛАВЕРИ ДРАГИ ГОСПОДА.

"Зоран Заев съобщи в интервю за българска медия скандални тези, ретуширайки историята и нашите придобивки от антифашистката борба." За какви придобивки говорете? за това, че коминтернът ви измисли и ви създаде азбука с цел да ви откъсне от нас и ви натика в ръцете нса Сърбия? За това, че нашите комунисти ви предадоха под натиска на Сталин ли?

Тия вече само за гаргара стават и не заслужават да ги пуснем в ЕС. Ей така ще ги държим отвущън 28 години

ДРАГИ ГОСПОДА.!?

Ама ние не ви молиме. Ако искате. Ако не останете със здраве!

Докато не ги претопят албанците. Трябва да се отнасяме с тях като с брат, който се е отрекъл от нас.

Мицковски в момента олицътворява пещерния сталинизъм в най-грубата му и примитивна форма, ако зависи от него ще ги изкара от НАТО и ще си ги държи изолирани македонците като бивша Югославска република. С Заев който е по-умерен мже да се преговаря, но неможе да му се вярва, с такива като Мицковски не може и да се разговаря. Само за справка.за тежкото ни нацистко минало - нито един българин не отива на Изтония фронт, България запазва живи своите еврей, но не и тези от Македония, за съжаление, България дава над 30хил загинали срещу нацизма.

е национално движение на българите за освобождение на Македония , а не партия . Нашите и македонски те тулупи го направиха на партии. Националният празник на Македония е денят на образуването на БМОРК в печатницата на Трайко Китанчев -Солун. Няма ли някой да каже на тези големи македонци, че празнуват на този ден създаването„ на Българската Македоно-Одринска Революционна Организация

ми заев преговаря за един подпис! ако не го получи, ще трябва след една година всите макета да доказвате албанския си произход, за да вземете албански паспорти и се скитате из европейския съюз!

Ебееееетеее си маЙйката долни противни боклуци, кУРец ЕС.

в македонския Time.mk и интервю на Плевнелиев....акъл даваше. Много ми е странно.....една група българи охотно дават интервюта за скопските медии,но не го направиха за българскит медии.....Защо така ....притеснява ли ги нещо???

Е даде ама връщане назад няма, това е повече от ясно! И тука некви претенции към историята са просто смешни! Както и за езика. Те си говорят македонски и точка, а ние български. Различни държави сме. Единствено провокациите и езикът на омразата можем да критикуваме, но промяната на това няма как да стане изведнъж.

Македонците забравят българските си корени, посяти в Османската империя, а българите забравят, че Северна Македония е отделна държава с национална принадлежност...

Българските и македонските комунисти забравят, че фашисти у нас не е имало.

Мярна ли северен макДооонец в София ще го бия

Македонците са влизи българската азбука и малко сръбска, а българите, гръцката азбука, религия и лични имена... Малко балкански гювеч. Но, С.М.трябва да влезе в ЕС...

Тези смешници не знаят ли, че ако Сърбия влезе в ЕС, Македония НИКОГА няма да влезе?

Путкоски от ВМРО ДУПЕНЕ. (Дупене на сърбите)

Во Европската Уния ке влеземе како македонци кои сборуват на македонски язик Това е прехваленият от Борисов негов личен приятел

Срещнах Северна девойка, ама без език... :*

македонска националност и македонски език от 1944 година и приключваме със споровете.

Да си направят Борисов и Каракачанов ДНК тест за произход и тогава да го покажат на. Народа.Сигурин съм че ще преосмислят позицията си..Аз си направих и съм доста изненадан.

Много ксенофобия тук, а забравят думите на Христос и Християнството... Къде е милосърдието, прошката и обичта...

Само сме имали булеварди Хитлер и Мусолини, но после компенсираме със Сталин и Ленин

Малко странно, че хора с изконно български фамилии като Каракачан и Джамбаз ни определят дневния ред! Хайде за Доганоолу съм съгласен ...

Ще направим голяма грешка, ако не допуснем Северна Македония в ЕС. В наш интерес е. Сърбите и руснаците само чакат да наложим вето и да скачат до небето от радост. Най-големите ни душмани са именно те. Справка историята. Русия винаги е искала Силна и голяма Сърбия, Мегали(голяма) Гърция и малка и слаба България заради близоста ни до проливите. Добре, че е храбра Румъния да е между нас и Русия, че ако имахме на времето обща граница с Империята на злото, България вече нямаше да я има.

Спора прилича на лилипутите и Гъливер. 100години война, защото едните чупили яйцата с тъпото, а другите с острото... Та, и нашия спор... Не наблягат на ксенофобията и омразата, хванали се за езика и какви били...

Да покажат какън флаг са имали преди 1912 г . И педи 1944 г. !!!

6 месеца забава ще ги събуди от зимния сън... Катето е красива и интелигентен министър ще се справи :)

Първият БГ министърпредседател, който ще бъде осъден ефективно на затвор , гарантирано ще лежи в затвора се казва Бойко Борисов.

ТЕ- не! Имат си план за натиск,осигурири са си и лобисти от Европа. Нашите политици никога в тия годинине ни казваха колко те ни ненавиждат. Медиите у нас мълчаха за неспираща антибългарска пропаганда. От почти месец чета редовно техните сайтове и се ужасих...аз не знам с кой акъл някой от наште би им подписал и ще им даде залена светлина. Каквото и да говорят техни лобисти,че двустранните отношения се решават извън присъединителната рамка, имаме примера на Гърция,която всички страни на ЕС изчакаха търпеливо 28 години да си реши двустранните отношения с Македония. Днес чух при Коритаров че Нидерландия спира Албания,имала праводсъдни проблеми...защо не ни съобщават това, нали двете държави са в пакет и ни карат да се чустваме виновни заради Албания? Просто нямам думи.

Отвратителни себелюбци, Албанците в тях ми е надеждатата, АМИНН.

Евреите, от Скопие загиват по една много проста причина. Хитлер побеждава Югославия и евреите са военен трофей, за национал-социалистите а Югославия става част, от Третият Райх. Суверена там е Хитлер не цар Борис, действително ние само администрираме частта, от Югославия, където живеят българи. Германците започват войната, за да излязат на Средиземно море (Солун), никой не е имал намерение да ни преотстъпва след края на войната това пристанище. Германия води война срещу Югославия не Б-я. Б-я Освобождава Югославия воювайки заедно с руснаците. Това не се знае в С.М. защото продължават да ги лъжат.

Сърбо-Руските педали в Македония и Сърбия се пръскат от яд !!!

На вчера

интервюто е за българския "24 часа" македонците го препечатват и добре правят . Плевнелиев им обяснява че са титоисти-сталинисти и докато не пренапишат учебниците и да спрат бугари-татари-фашисти няма ЕС .

И стига с тая Русия , дреме и за измислени македонци , който са колко един квартал на Москва.

Няма да спра да твърдя че на Балканите нямаме по голям приятел от албанците.

разбрахме че ако метнеш северно македонец в София ще го биеш....ама ако метнеш северно македонка тогаз Ко ши прайш мама му стара...а?

Нещо си се объркал. Първия, който ще лежи в затвора след падане на имунитета му е Радев за шпионаж и държавна измяна.

А дали не разиграват театър,че да се смилим и да ги пуснем.Вече нищо няма да ме учуди.Големи драми разиграват там.

та вони.