ВМРО блокира бул. "Дондуков" пред КЕВР в София (снимки)

"Спрете износа на евтина електроенергия и блокирайте Зелената сделка! Не на повишаването на цените на тока и парното!", скандираха активисти на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак ли тия бе...... ако не е копейката ще са тия откачалки.

Лъвът на знамето на ВМРО поне не толкова мършав и смешен като тоя на Възбуждане.

"Ти го гониш през вратата, то се връща през прозореца.." С МВРо е свършено.. след като седяха 4 години в управлението в услуга на мутрите и дпс!

Слуги на Кремъл

Боклуци скапани, нали подпирахте банкянския еднокнижник 12 години ?? Какво направихте ??

Ммммм? А относно газта, цената и започна да се вдига още от началото на 2021 Същата любима вам и на други рубладжийски проксита москалска газ, се оскъпи 3 пъти за една година, още преди войната Що не врещяхте пред пасольството , че е скъпа? И накрая- ако не върнат хартиената бюлетина, та да можете да пазарувате избиратели, ще си останете никои Особено като минат и общинските избори догодина

ВМРО се борят да се върнат поне в парламента, при тяхното правителство също беше драстично увеличена цената на бензина и след протести падна, но за кратко докато свикнем с новата цена, а тогава нямаше война, бяха готови да приемат турската конвенция, техният вожд като военен министър плати 3 млрд. на американците за самолети, които изглежда никога няма да получим без условие за компенсации, продаваха български паспорти, ако бяха във властта щяха да правят абсолютно същото.

Зеленият ток е най-евтин.Колкото повече евтин ток се предлага/произвежда/толкова пада цената на борсата…Атомният ток е най-скъпия следователно и цената е висока…

Голям зор за тая руска газ, брейййй! Гъмжи от копейкаджии.

Още ли висе крадне бе пичове

А Вий, Вий сте центаджия...

Онзи ден протестираха да не бутаме паметника на съветската армия и да не пускаме македонците и в ЕС сега вдигат напрежението заради парното,явно парите свършиха от оградата и искат предсрочни избори за да се набутат в парламента с оная ко-вра валерката..

С всички резерви към тази партия породени от участието и с Боко все пак протестът е основателен. Зелена сделка няма защото за да има сделка трябва да има две страни, които доброволно сключват някакъв договор. В случая едната страна, населението, е просто жертва на малоумните зеленаши.

_stankow

За съжаление е точно обратното. Ама съвсем обратното. Най-скъпи са фотоволтаиците, след тях перките, после газът, водно-електрическите (не ги слагайте към "зелените"), въглищата. Най-евтина и най-надеждна, с най-малко замърсявания и най-малко емисии (не само въглеродни) е атомната енергия. Това е истината, пък вие ако искате я приемайте. Впрочем то няма за кога - тези простотии със ВЕИ, зелени сделки и пр. гретенщини отидоха на бунището на историята !

Кои са тия бе?

Днес до блока се събрахме повече на по бира.

Спешно на предсрочни избори. Само националистическите партии ще измъкнат България от блатото . Със ВАС СМЕ, ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИ ПРАВИТЕЛСТВА....

не мога повече да чакам, искам да ме ебат всички цигани на караманьол в гъза.

Шъ гъ духаш на мьен в храстите до шосьето и аз шъ ти шьепна в ушето, Jack Western

Oставка на правителството и на ръководството на КЕВР!

Скъп е гъза, да, а ма на мен ми даваш да те еба в гъза безплатно.

Е те това ви е грешката, бирата можеше и на дондуков да я пиете, ама не по гащи както пред блока. Зимата като всигнат пак парно и ток ще се чудите какво става.

МВРО е правилното име на тази организация. Изцяло ченгеджийска завера и по 1 баламурник на 100 хиляди да им се връзва. По тяхните изяви може да си правиш извод за директивите на Москва.

Чета мнението на хората против вмро... хич не ми пука за вмро и какви са им замислите за власт или пари, но там има българи дето протестират... малко са тези българи, еле пък на справедлив протест ... всички тук явно не им пука за цените.... сигурно много богат е българина.... и не не вмро ще яхва протести или някоя партия ще яхва протести, а хората трябва да яхнат всяка такава възможност независимо коя партия е там за да натиснат за малко справедливост... но българина е богат и се смее на бира пред блока....

Към който присвои заглавието, Няма вече време: Тук не е место за платени тролове, които са абонати за Истанбулската конвенция . Другаде е место кадет да парадираш със сексуалната си ориентация .

Парите имат свойството да успокояват политици,партийни лидери и техните тълпи,но само ако ги има във достатъчно количество и гарантирано! Тук обаче има огромен проблем замитан десетилетия наред след саморазпадналото се БКП _кухата и гангренясала българска икономика от корупция,кражби и измами и обезлюдяване и опростачване,монополи и картели!

защо ВМРО подкрепаха престъпни закони а сега са против тези закони защото всички са крадци и продажници