ВМРО блокира бул. "Дондуков" пред КЕВР в София (снимки)

"Спрете износа на евтина електроенергия и блокирайте Зелената сделка! Не на повишаването на цените на тока и парното!", скандираха активисти на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо ВМРО подкрепаха престъпни закони а сега са против тези закони защото всички са крадци и продажници

Парите имат свойството да успокояват политици,партийни лидери и техните тълпи,но само ако ги има във достатъчно количество и гарантирано! Тук обаче има огромен проблем замитан десетилетия наред след саморазпадналото се БКП _кухата и гангренясала българска икономика от корупция,кражби и измами и обезлюдяване и опростачване,монополи и картели!

Чета мнението на хората против вмро... хич не ми пука за вмро и какви са им замислите за власт или пари, но там има българи дето протестират... малко са тези българи, еле пък на справедлив протест ... всички тук явно не им пука за цените.... сигурно много богат е българина.... и не не вмро ще яхва протести или някоя партия ще яхва протести, а хората трябва да яхнат всяка такава възможност независимо коя партия е там за да натиснат за малко справедливост... но българина е богат и се смее на бира пред блока....

МВРО е правилното име на тази организация. Изцяло ченгеджийска завера и по 1 баламурник на 100 хиляди да им се връзва. По тяхните изяви може да си правиш извод за директивите на Москва.

Oставка на правителството и на ръководството на КЕВР!

Спешно на предсрочни избори. Само националистическите партии ще измъкнат България от блатото . Със ВАС СМЕ, ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИ ПРАВИТЕЛСТВА....

не мога повече да чакам, искам да ме ебат всички цигани на караманьол в гъза.

Към който присвои заглавието, Няма вече време: Тук не е место за платени тролове, които са абонати за Истанбулската конвенция . Другаде е место кадет да парадираш със сексуалната си ориентация .

Днес до блока се събрахме повече на по бира.

Е те това ви е грешката, бирата можеше и на дондуков да я пиете, ама не по гащи както пред блока. Зимата като всигнат пак парно и ток ще се чудите какво става.

Кои са тия бе?

С всички резерви към тази партия породени от участието и с Боко все пак протестът е основателен. Зелена сделка няма защото за да има сделка трябва да има две страни, които доброволно сключват някакъв договор. В случая едната страна, населението, е просто жертва на малоумните зеленаши.

Шъ гъ духаш на мьен в храстите до шосьето и аз шъ ти шьепна в ушето, Jack Western

Онзи ден протестираха да не бутаме паметника на съветската армия и да не пускаме македонците и в ЕС сега вдигат напрежението заради парното,явно парите свършиха от оградата и искат предсрочни избори за да се набутат в парламента с оная ко-вра валерката..

Още ли висе крадне бе пичове

Голям зор за тая руска газ, брейййй! Гъмжи от копейкаджии.

А Вий, Вий сте центаджия...

Зеленият ток е най-евтин.Колкото повече евтин ток се предлага/произвежда/толкова пада цената на борсата…Атомният ток е най-скъпия следователно и цената е висока…

_stankow

За съжаление е точно обратното. Ама съвсем обратното. Най-скъпи са фотоволтаиците, след тях перките, после газът, водно-електрическите (не ги слагайте към "зелените"), въглищата. Най-евтина и най-надеждна, с най-малко замърсявания и най-малко емисии (не само въглеродни) е атомната енергия. Това е истината, пък вие ако искате я приемайте. Впрочем то няма за кога - тези простотии със ВЕИ, зелени сделки и пр. гретенщини отидоха на бунището на историята !

Скъп е гъза, да, а ма на мен ми даваш да те еба в гъза безплатно.

ВМРО се борят да се върнат поне в парламента, при тяхното правителство също беше драстично увеличена цената на бензина и след протести падна, но за кратко докато свикнем с новата цена, а тогава нямаше война, бяха готови да приемат турската конвенция, техният вожд като военен министър плати 3 млрд. на американците за самолети, които изглежда никога няма да получим без условие за компенсации, продаваха български паспорти, ако бяха във властта щяха да правят абсолютно същото.

Ммммм? А относно газта, цената и започна да се вдига още от началото на 2021 Същата любима вам и на други рубладжийски проксита москалска газ, се оскъпи 3 пъти за една година, още преди войната Що не врещяхте пред пасольството , че е скъпа? И накрая- ако не върнат хартиената бюлетина, та да можете да пазарувате избиратели, ще си останете никои Особено като минат и общинските избори догодина

Боклуци скапани, нали подпирахте банкянския еднокнижник 12 години ?? Какво направихте ??

Слуги на Кремъл

"Ти го гониш през вратата, то се връща през прозореца.." С МВРо е свършено.. след като седяха 4 години в управлението в услуга на мутрите и дпс!

пак ли тия бе...... ако не е копейката ще са тия откачалки.

Лъвът на знамето на ВМРО поне не толкова мършав и смешен като тоя на Възбуждане.