Влизат в сила новите правила за пристигащи от червената зона, вече са върнати няколко чужденци

Различното от предишната заповед е, че българските граждани, освен сертификат за ваксинация, ще могат да представят и сертификат, че са преболедували COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След дъжд качулка, ама от Кацата толкова!

Пълно безумие е това да изискваш ПСР тест на ваксиниран човек. Още повече,че тези тестове в САЩ ги спират поради ненадежност в резултатите.

Овцете в шок! Цяла година локдаун, надупчени на решето от ваксини, игли и други, носили маски до побъркване и пак в изходно положение.

Съгласно всички тези стари и нови правила теоретически не би трябвало да се допускат никакви руснаци в България, но въпреки това по морето има доста и те са основните доставчици на ковид! Вероятно влизат тихомълком с "някакви допълнителни разрешения", както се споменава в статията ...

Скрий се бе, пълно безумие е да се уповаваш на неработещи ваксини. Тест (какъвто и да е) и добре дошли! Няма тест? Правиш на летището и пак така.. всичко останало е тъпотия и простотия

Пълно безумие е да искаш PCR тест на хора с пълна ваксина! Личи си , че министъра и неговия съветник по Ковид ситуацията са напълно аут от реалността! Вместо да се погрижи да убеди българите да се ваксинират, той пак показва, че е анти-ваксър!

Не по късно от 72 часа, а не не по рано от 72 часа, дирници!

Защо не връщат руснаците? Напълниха морските курорти и заради алчността на нашите туристически мафиоти ще имаме огромен проблем с Корона-та.

И се заразяват по курортите където от една година вирос НЕМА. И тестване нема, всичко на самотек

kgoranov

Тази глупост за спирането на PCR къде я прочете или я знаеш от ЕЖК?

Имам въпрос към министъра - как ще мотивирате хората да се ваксинират, след като при всички положения трябва да си правят тестове?!? И защо ние гражданите на тази "държава" трябва да предодтавяме PCR при влизане в собствената си "държава", а в същото време има туристи от чужди държави, които биват допускани без абсолютно никакви проверки!?!?!

Ваксинираните също боледуват и могат да са заразни! Просто боледуват леко.

Спират го от 31.12.2021

Значи земеделски производител съм. Свиневъд. Внасям едни прасета за разплод. И хоп, таман да ги оформя на митницата и страната на изпращача в червена зона. Митничаря вика, Гошо давай. Ами аз нали дадох вече. Сещате се. А той, не бе сертификати. Ваксини, тестове и понеже са прасета и тестове за свински грип. Звъня по лаборатории обаче ми отказват. Те тестове на прасета не правили. Пак давам на митничаря ама той се дърпа. Сертификати та сертификати. Прасетата се изнервиха. Квичат. Викам им или на шунка ви правя или с мен на площада. И един доброволец да скочи в багажника на митничаря. И те приеха. Викат така и така ще станем на шунка, ама поне да оквичим площада преди това.

Kenn1111

Идпания от кога е чернета зона!

Новите болни от страни на запад за предимно ваксинирани.

Знаеш ли какво е да изследваш здрав човек? Дали си чувал за вирусен товар? То май и нашия министър има едни съветници!

Руснаците влизат спокойно в България. Русия не ги пуска. Има разлика. Иначе разрешени км даде Боко, оттогава идват, ама само с коли. Едва наскоро уралските авиолинии възобновиха полетите.

Моята е, и? Това не прави горното твърдение невярно. Особено ако човека работи с руснаци, знае че там доскоро можеше да си купиш сертификат за ваксина. Както и пср тест, да не говорим, че можеше да се лекуваш в частна болница и да не влизаш в статистиката.

Всичко е фалшива загриженост! 72часа смешка! Ако си зсразен и нямаш симптоми ПСР теста ще покаже едно големо нищо. За антиген теста няма да говоря въобще, на него си пише че дава резултат 96 часа след заразяване! От днеска за утре, няма такъв тест!

Колко е максималния срок на сертификата за преболедували? Май беше абсурдно малкото 6 месеца, а това е най- добрия имунитет. В други страни е 8 или 12 месеца или безсрочен дори.

PCR теста на преболедувал преди месеци може да даде положителен резултат. Тоя тест е безмислен за преболедували.

Мдаа..Злите езици говорят, че настъпило бързо отрезвяване сред феновете на Славуца и сие, сред българската интелигенция от Англия, която избягала от ББ, обаче не може да се върне заради чегъртащите....Хубавичко ще ви изчегъртат те...

Сериозно ли е това? И ваксинираните ли дават фалшиво позитивни резултати? Предполагам антигенните тестове са ок?

Няколко седмици мисля

Идеята не е да се ваксинираме, а да сме здрави и да се опазим от вируса. Но на вас ви промениха разбиранията и приоритетите

Граждани от страни в червена зона не могат да влизат у нас ли?! И с тест?!

Да, само транзит ако докажат че ще напуснат веднага!

Тоя малоумник не издаде една заповед като хората. Запуведите му са толкова неграмотно написани, че и служителите му не могат да ги разтълкуват. Освен това България е единствената страна в ЕС, която смена заповедите си за влизане в страната ден през ден. Хората са тотално объркани. С конкурс ли ги избират тия некадърници.

С последната заповед могат. Но тя е само за три дни, така че след това не е ясно. За повече инфо питайте слабоумния ни министър, но май и той не е наясно какво прави там.

Така е. С ваксина не можете да се опазите. Пробвайте с тамян.

Как така ще влизаш заразен свободно със сертификат за ваксинация?!? Ти ще заразяваш наред!,явно това е целта! В момента се разработват назални ваксини,които ще пазят хората от вируса и ще са безопасни,какъв е тоя зор сега всички да се ваксат със сегашните ваксини и след това да се изпозаразят едни други,че и да умрат сума народ от странични ефекти?

Имат да плащат още един транш с пари, като го платят и вируса някакси ще изчезне. То не че го е имало но поне в новините щеизчезне.

"валиден PCR тест, направен не по-рано от 72 часа преди да стъпят на българска територия" Ей Дир-а, аз имам тест от миналата година, мога ли да ползвам и него - направен е не по-РАНО от 72 часа!

На кой му пука за ваксинираните с нещо дето не е де факто ваксина.

Почти 2 години след т. нар. пандемия от корона вирус липсва медицинска и научна обосновка на т.нар. мерки, липсват научно обосновани и утвърдени медицински стандарти за прилагане. Такива са фактите. Това си остава в областта на политиката, а адът това е съня на разума.

Стойчо Кацаров: Грешни приоритети при ваксинацията ни костват 10 000 човешки живота Автор: Труд онлайн Здраве 13:01 28.07.2021 „България е допуснала основни грешки при ваксинацията. Сред тях са договарянето на ваксините и грешни приоритети. Тази грешка коства 10 000 човешки животи.

В UK зимата рошав Джонси чалма- манаф беше издал заповед , че до 30 души могат да се съберат за свадба и до 50 за погребение. Как вируса различава свадба от погребение не е ясно, проверих обстойно Нейчър, нямаше публикация за такива свойства на вируса. По това време в бегето беха блокадите по пътищата на дъртея -педер Онаниев, счетоводителчето. Света би спечелил много, ако всичката тая гад я съберем на едно място и да го подпалим от всички крайща.

Абсолютно, ама ковидиотите си искат мерките, иначе трябва да признаят, че са прецакани и по-лошо - че са кръгли идиоти.

А българите, които работят в Испания и ще се върнат за лятната ваканция в Бг, те ще бъдат ли приети на летището ?

Пиша ви минус за неграмотният ви коментар - сваДба(сватба), бЕха(бяха), бегето(без коментар, България не е беге), дъртЕя(дъртИя). Иначе, щяхте да имате "плюс" от мен за ситуацията с така наречения ковид като цяло. Поне ако е ирония вашия коментар, приемам го, но не приемам опростачването и дебилизирането на хубавия ни български език!!!

За сватбата си прав, приемам. За "беха", не приемам, обичам твърдия северозападен изговор (диалект), подчертано и съзнателно го употребявам. И за "дъртия " приемам, от бързане е. За "бегето" не приемам, това е специфичен приет от мен термин подчертаващ разликата между държава и територия- колония.

ВСЕ ПАК ОТ ОПИТ ГЛАВА НЕ БОЛИ, КОЙТО НЕ Е СХВАНАЛ ДОСЕГА ГОЛЯМА ИГРА, АКО ИСКА ДА ОПИТА С ТЕЗИ ТОП ВИДЕА ВМЕСТО УВОД ->ВЯРВАШ НА ЗОМБОВИЗОРА -> ВЯРВАШ НА СЗО -> НАДЯВАШ НАМОРНИКА - > БОДЕШ СЕ С ВАКСИНАТА -> НЕ ЧАКАШ МНОГО и ВИЖДАШ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ т.е. КАКВО Е ДА СИ ИНВАЛИД -> НЕ МИНАВА И ГОДИНА И СИ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ДА МУ ОБЯСНИШ, ЗАЩО БЕШЕ ТОЛКОВА НАИВЕН, ДА НЕ КАЖА ТЪП и СЕ ХВАНА НА ТАКАВА ОЧЕВИДНА ЛЪЖА, ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО ДО ВЧЕРА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАХА ЗА ТЕБ, СЕГА СА РЕШИЛИ БЕЗПЛАТНО ДА ТЕ СПАСЯТ, ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙКИ С ТЕБ, ОТ НЕВИЖДАН, и НЕДОКАЗАН ВИРУС!? -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ето Ви купища видео документални доказателства за ТОТАЛНО запознаване с тази ключова за бъдещето ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ тема - "ОКОНЧАТЕЛНО РАЗКРИВАНЕ НА ИЗМАМАТА С ПЛАН'ДЕМИИТЕ". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea Ето и директни линкове към някои ХИТ ВИДЕА от библиотеката убиец на лъжливата медиина, правителствена, псевдо медицинска и фарма пропаганда НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА ЗАБРАВИЛИ ДА СИ ПОЛЗВАТ МОЗЪКА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА (малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution 0.04% Заради тази нюню цифра вкараха целия свят в локдауни и фалити, а сега натискат и за задължителна фъксинация с доказана ОТРОВА. Вижте добре за какво става дума и бъдете въоражени, но не с овче търпение. (ВИДЕО) https://bit.ly/FakeReasonForLockdown ВИДЕОТО УБИЕЦ НА ПЛАндемията http://bit.ly/StopK19Genocide Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide ВИДЕО: Най-новото интервю за ДЕЛОТО НА ВЕКА "НЮРНБЕРГ 2" с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил досега стотици дела срещу мега корпорации и хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G Как да се предпазим от 5G радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF) https://bit.ly/BigVaxError БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineKill50000 Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent АFD: КОВИД-ваксинираните разнасят S-протеин, вредящ на неваксинираните http://bit.ly/VaxxinedAreNewDanger ------------------------------------------------------------ Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg