Властта отговори на бизнеса: Протести не могат да спрат разпространението на вируса

От Министерство на здравеопазването припомниха, че противоепидемичните мерки са въведени след задълбочено обсъждане на всяка една от тях с членовете на Експертните съвети

Обратно в новината

Коментари - Властта отговори на бизнеса: Протести не могат да спрат разпространението на вируса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протести има и то големи по цял свят. Скоро гледах милионен и поврче митонг във Монреал Канадащ. Вспчки викаха,,, либерте,,, либерте. Защо тези огромни протести чо цял свят не се показват по наще медии. Кпй ги спира да не показват събуждането на света. Куде си бе Десин мунчо със юмручето, що сега не излезеш

И сега какво излезе - че сегашните управляващи с нищо не се различават от предишните, само дето много приказваха срещу начина им на управление на кризата, докато не бяха на власт.

“ИСКАМЕ РАБОТА, А НЕ ПОМОЩИ” Браво българи! Вие сте повече американци от американците в Америка. Защото: “Ако чакаш държавата да ти помогне - това е социализъм. Но ако сам искаш да си помогнеш - това вече е американизъм”. В Америка днес, американците чакат поредният stimulus check, парици от Welfare или EDD Unemployment и ги мързи да си вдигнат тлъстият задник за да отидат на работа. Ако за нещо стават, е да ходят да грабят магазини, да рушат паметници, да горят американското знаме. Така че, с американизмът в Америка вече е приключено. Ако за нещо съжалявам е, че точно баровци са в първите редици на протеста. ТЕ НАРУШАВАТ ВАШИ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА НА ТРУД, ПЪТУВАНИЯ, СВОБОДА НА СЛОВОТО, естественото право на избор. Къде е интелигенцията на България. Къде са народните водачи? Партокрация или народовластие? Свобода или Робство? Геноцид или право на живот? Фашизъм или Революция? ОСТЪПИТЕ ЛИ СЕГА, ЩЕ ОСТЪПВАТЕ ОЩЕ 500 ГОДИНИ. Покажете на дебелогъзите американци и на дебелогъзите европейци, че българинът още може да се хвърля “На нож” и да побеждава.

Данните от летния сезон тази година по Черноморието са 120% ръст спрямо 2019. Интересно е да видим: -колко осигоровки са внесли, -колко корпоративен данък са платили, -колко ДДС е внесено, -колко е стойността на платените концесии, -какви девиденти ще получи държавата (ако има дружества с държавно участие) . Тези данни са от изключителна важност, защото държавата по различните схеми на подпомагане наля милиарди в туристическия бизнес. Едно сравнение на сбора по гореизброените пера с изразходваните пари за подпомагане, би дало ясна картина що за бизнес е туризма и приноса му към БВП на държавата. Може да се окаже, че държавата е осиновила наетите в туризма за 10 години напред.

Кирчо Канадчето и Асенчо Кокорчето да се размъдат.

Лустрация е нужна, лустрация най-накрая и МОЧА трябва да бъде съборен. Декомунизация, като денацификацията в Германия след ВСВ.

То денацификация е имало не само в Германия след ВСВ. Но това не пречи на бившите нацисти и днес да маршириват по площадите на някои европейски страни (имам предвид членки на ЕС), а някъде дори да ги издигат и в ранг на национални герои. Да не говорим пък за опитите да се пренаписва историята в нечия политическа угода.

Лошото е че мерките хептен не го спират.

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Ама кой е тоя "бизнеса" това картофи ли копа, домати ли сади, сделки с ьенни книжа ли прави? Обяснете моля

сммотаняци стига се бутахте без маски един в друг, Като не искате да се ваксинирате, поне спазвайте елементарни мерки

А протестърчета, как сте? Нали Бойко ви беше виновен за всичко? Дишай п....я.

Ква пандемия бе, нас ни тровят, само лития и нанометалите в тия токсични химически аерозоли с които ни пръскат ни ебаха майката на здравето на всеки - на кой повече, на кой по- малко засега...това ще ни изтровят до крак, ако продължи , в събота ни заляха по пет самолети прелитаха накуп едни след други , днеска също....

Руски са самолетите, на сръбските ВВС.

А какъв вирус има ?

И кил геноцидния фашизъм за депопулация чрез всякакви отрови

протестите са като мерките,, но правителството е против протестите, а държи на тъпите си мерки! Къде е логиката на управляващите ?

Мерките също не могат да спрат разпространението на вируса.И какво правим сега?????

Време е Мая да изкарва палатките. Ако Черепа плаща още де.

Чудно ми е дали ако по време докато текат мерките наложени от власта се спираше и изплащането на заплати на същата тази власт , чиновници и проче на държавна хранилка , та ми е чудно дали тогава щеше да има мерки и локдауни ??

Евала съм ви и конспирациите, ама защо някои самолети като прелетят в небето остават едни дебели линии като оранье, самолета заминал у ку,рец а това оранье си стои в небето???

каква луна какъв марс??? човечеството се подписа под своята несъстоятелност . не можем да се справим с един вирус ама марс та марс. смешни и жалки напъни.

е то о мерките не могат да го спрат ама що да не шибаме келнерите

булгаристанската кочина вече е в аут. протести , политически и финансови кризи... аве ЕС и НАТО ве.. ббаахаха павел педала и щерев миндила да го духат на местан и доган

А липсата на протести ще го спрат,така ли да разбираме?

Ваксините може и да не предпазват на 100%, но защитават от тежко протичане на болестта и в крайна сметка от смърт. Данните го доказват. Така например в Португалия, където заболеваемостта е 306,42 души на 1 милион, смъртността е 15,25 на милион. В България, където ваксинираните с една доза са 22,2%, заболеваемостта е по-ниска - 264,19 души на 1 милион, но смъртността е почти четири пъти по-висока - 55,67 на милион. Данните са усреднени на двуседмична база. За лакво протесътират, че не се напънаха да въведат малко изисквания за своите клиенти??? Поне да не се гъчкат един вурху друг??? Ми нека им, в държавата където всеки има права, ама няма задължения

аман от безработни факса пропагандатори кажи сега за 3 доза 4 доза 5 доза …. и колко ще сме щастливи

Безработна е била майка ти, като я е мандръцал половината град и накрая си се пръкнал ти. Слабоумен идиот. За разлика от слабоумници като тебе с завършен осми клас, тия дето са учили и могат да го сванат се ваксинират.

Ако не вярваш на нашата статистика, защо вярваш на чуждата? Там са много честни сигурно! А на дядо Мраз вярваш ли? Между първа и втора ваксина се брои починал ОТ ковид. Между починал ОТ ковид и починал С ковид разлика не се прави. всичко е за статистиката, а ти вярвай!

Здравите хора не са опасни за здравето на болните. Те са опасни за печалбите на фармацията. Те са опасни защото тези които не са зависими от фармацията, не могат да бъдат контролирани и използвани.

900 страници получени чрез Закона за Достъп до Обществена Информация в САЩ,показват че Директорът на Националният Институт по Здравеопазването,добре познатият на всички Доктор Антони Фауци в продължение на 5 години от 2014 до 2019 е Плащал Десетки Милиони от Парите на Американските ДанъкоПлатци на Института по ВирусоЛогия в Ухан за "Създаването на Химерен Нов КоронаВирус базиран на SARS-CoV Заразяващ Хора"-точното задание цитирано в документите! Дали ще има Медия в България,която ще рапортува новината?!

Скапана здравна система - вируса виновен Скапана ваксина - вируса виновен Скапани маски - вируса виновен На скапана ракета космоса й пречи. Махайте се със скапаните мерки! Искате само власт и тероризирате народа!

"Властта отговори на бизнеса: Протести не могат да спрат разпространението на вируса" СМЕШНИЦИ! Протестите не целят спирането на разпространението на вируса! Протестите целят спирането на разпространението на скапаните ви МЕРКИ!

В страните с 90 процента ваксинирани, не са им пълни болниците. Пак се разболяват, ама до болница рядко стигат. За смъртните случаи да не говорим. Тука щото са големи философи всички сме на тоя хал. На първо място сме по смъртност. И после системата била такава или онакава, а не е проблем идиота дето не се е ваксинирал. Тука умирали били ваксинирани, веднага след ваксина... Това малко като дядо Коледа и умната блондинка - всички говорят за тях, ама никой не ги е виждал. На един приятел, баба му, имала една позната, дето леля и умряла след като се ваксинирала.... Всеки се сеща като му опре ножа до кокала и вика ба мааму щях да се затрия, баси и вируса... Аман от идиоти.

Я изчезвай с тоите небивалици! Болниците са пълни където ЗДРАВНИТЕ СИСТЕМИ са скапани!

тоя истеричен проваксър докога

Кръчмарите били "бизнесът", LOL. То не че има много реално частен бизнес извън частни кръчми и частни таксита, на съветската агентурна мафия това и бяха представите за приемлив за тях частен бизнес и по съветско време и след това, но мина време и полека-лека частната собственост върху средствата за производство взе да си казва думата. Време и е на нацията да престане да разчита на сезона по морето и по планините, не е да го няма ресурса. Тия дето искат да работят просто да работят нещо различно от кръчмарство, от това няма особена полза. Тия дето искат да ходят по кръчми да почнат да работят повече, и за тях ще има файда.

Я си ЕПМ!

И ваксинациите не могат да спрат разпространението на вируса!

Но намаляват умрелите. По-надолу има пример.

Кой ще ти каже...аз вървя по света и усмихвам се даже ..

Някои умират най-неочаквано след ваксинация!

Ама не те убеждавам в нищо. Честит ти нов локдаун. Цирка започва на 15.09.

21-ва техническа справка на Британското здравно министерство от 20-ти август, 2021. Общо 73372 Делта случаи на напълно ваксинирани, от които 679 са починали. Общо 183133 Делта случаи на неваксинирани, от които 390 са починали. Всеки здравомислещ ще ти каже, ама защо така, ами те повече умират. Трябва да е нещо твърде усукано, някой факир по статистика, да даде поне една интерпретация че тези препарати правят нещо положително. А какво наистина могат да направят, то ще се разбере след време.

Защо блокиране на парламента, а не на президентсвтото? Нали Радев управлява в момента и неговото правителство наложи абсурдните мерки? Ако бизнеса не знаят кой е врагът, нищо няма да постигнат.

Практиката показва (поне хората, които познавам), че хората, които най-много се пазят също се заразяват... Отваряйте клубовете... Всеки сам решава с какво да се заразява... Ако пък няма клиенти, те сами ще си ги затворят. Колкото до работниците... това е временна работа... Всеки млад човек е работил това в даден етап от живота си...

Абе, за какъв вирус говорят?..

"Противоепидемичните мерки са внимателно прецизирани и са по-меки от тези, които се прилагат в редица други страни, а резултатите ще зависят от спазването им". А бе, тези експерти от кои мошенически среди ги намериха? Ако нещо се подобри, мерките работят. Ако нищо не се подобри, не се спазват мерките. Извод: мерките винаги работят! Работят, ама още сме далеч от директивата за ваксинацията, та очаквайте и следващия идиотизъм на тези експерти, че мерките ще работят само ако населението се ваксинира! Дайте нещо медицинско, а не само елементи от средновековната инквизиция. Някъде да спряха нещо с тези примитивни средства? Мерим вируса с изкуствен интелект и електроника, а го спираме комендантски час и с парцали на устата! Година и половина, пълно нищо, и продължават. Направо са се запънали като магаре на баира.

То ако се махнат полицейските и фашистки мерки, от вируса нищо няма да остане.

Мунчо вече има пари за терор. 2 месеца червена зона не ни мърдат.

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти.... Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ..... Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Бизнесът щял да свика протест против вируса.

Докато има ГОВЕДА, готови да се маскират с 3 намордника, да се ваксат и да се насират от страх през час, тази простотия с Кромид 19 ще продължава!

има. искаш ли да пръднеш на хура на едно говедо?!?!

Кръчмарите ли пак заплашват? Ако е така, от какво се оплакват? Надуха цените, намалиха им ДДС...

надуха цените защото повечето фалираха и няма конкуренция - винвни са тия които налагат мерките и убиват бизнеса на хората с лъжливата пЛандемия!

Хората избягват заведенията заради лошото обслужване,слабата хигиена ,храната с продукти от първия локдаон,но на четворни цени.Така всички ще фалират от алчността си.

Списък на случайно избрани страни, с починали от Ковид19 вчера Германия - 84 милиона - починали 39 Дания - 5.8 милиона - починали 2 Австрия - 9 милиона - починали 8 Италия - 60 милиона - починали 52 Сърбия - 9 милиона - починали 19 Словения - 2 милиона - починал 1 Хърватска - 4 милиона - починали 5 Турция - 85 милиона - починали 270 Словакия - 5.5 милиона - починали 2 България - 6.8 милиона - 34 Изводите ги оставям за вас. Ваксинирайте се, за да не ви четем и вас по статистиките.

Ти нали си наби иглите с експерименталната течност, нас не ни мисли!

Ама аз не ви мисля. Вие сте нищожества, които не заслужават вниманието ми. Вече закопах няколко от вас.

Много си тъп за да вярваш на тази изкривена статистика

Ти имаш по-изправена ли? такава, която можеш да докажеш с официални източници?

Срещу наивността и малоумието ти няма ваксина, затова ще ти го начукат отзад

говориш измишльотини и ти се иска да са верни. На тебе ти е начукан по рождение. антиваксърски боклук.

вижда се че не се делим от османската империя, при нас е същото, и здравеопазването е същото.

Вижда се, че където се ваксинират хората, случаите на умрели намаляват в пъти.

Случайно извадени, колкото са случайни извадките на тестовете на Кацаров. Но както и да е. И защо бе сравниш летните месеци, отбмай насам, когато там имаше а тук нямаше вирус? Та и времето за мерене ти е "случайно". Днес в София облачно, но в Лондон слънчево, значи лондончани са се държели добре, а софиянци лошо. Не са се молели достатъчно за хубаво време в църквата.

Интересни данни. От медиите ли ги взе? А на дядо Мраз вярваш ли?

слезте на земята вирусолози, математици, така наречени професори, политици, ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ 50% ФАЛИТ МАГАЗИНИ, ПОКРУСА, ЕБЗКАРВЕНИ, УЛИЦА ЕКСАРХ ЙОСИФ ФАЛИРАЛИ МАГАЗИНИ, ПИРОТСКА ФАЛИРАЛИ МАГАЗИНИ, ПО ГРАФА СЪЩО, ПО СОЛУНСКА СЪЩО, ДА ИЗБРОЯАВАМ ЛИ ОЩЕ, ИСКАТЕ ДА ПРЕВАРНЕТЕ ЖИВОТА НИ В СИВОТА, ГРОБНИЦИ, НИ НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ БАДЕМ ЖЕРТВЕНИ аГНЕТА ,,, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ДАНЕ ИЗЛЕСЕ ЛОЗУНГИТЕ ОТ зАПАДНА ЕВРОПА -БУНТ .... НЕ МИ дАВАЙТЕ ПРИМЕР С ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ТЕ СЕ СЪБУДИХА, ,,,,, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, БЪДЕТЕ ДИПЛОМАТИЧНИ ЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ КОЙ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ... СЛЕД ГОДИНА..ИЗРАЕЛ ИМ ГОТВЯТ НЕ САМО 3, ТРЕТА А И ЧЕТВЪРТА ДОЗА ТОВА ГО СЪОБШТИХА ДНЕС В ТОРИНО-ИТАЛИЯ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

Китайците дали ги интересуват софийските хали?

Данните от летния сезон тази година по Черноморието са 120% ръст спрямо 2019. Интересно е да видим: -колко осигоровки са внесли, -колко корпоративен данък са платили, -колко ДДС е внесено, -колко е стойността на платените концесии, -какви девиденти ще получи държавата (ако има дружества с държавно участие) . Тези данни са от изключителна важност, защото държавата по различните схеми на подпомагане наля милиарди в туристическия бизнес. Едно сравнение на сбора по гореизброените пера с изразходваните пари за подпомагане, би дало ясна картина що за бизнес е туризма и приноса му към БВП на държавата. Може да се окаже, че държавата е осиновила наетите за 10 години напред.

Киро брейка ли ти го каза

Утре Радев, ще вдигне юмрук и ще изпее “Изкарай Гано Говеда”. Първо говедо Васил Божков беше и след него Румен Радев вървеше.

Има вирус на простотията сред тия които ни управляват и слагат мерките, които са напълно безсмислени и пак няма да се спазват. Миналата година когато пак имаше абсолютно същите мерки Радев си ходеше по събори на Шипка и беше редовно без маска. Бойко Борисов също. И заведения, ресторанти си работеха до късно.

Как реши, че са безсмислени, като не се спазват? Единственият период, в който помня, че се спазваха НЯКАКВИ мерки, имахме по 20-30 случая на ден на даже по-лош климат.

Единственото място, където мерките не се спазваха тогава бяха циганските махали. И сега са най-добре защото повечето там са го изкарали.

...кой вирус, бе, Кацаров?! Този, за който говореше, че е безобиден?! Като е безобиден, какви мерки?! Ако не е безобиден - защо лъжеш?!

Към властта скоро ще полети Товарния Влак.... ЕПМ

Абе ще играе тоягата скоро ми се вижда, цените са до небесата, миналата зима удържаха фронта боко и компания едва едва, ама тая зима страхът изчезна съвсем, ще настъпи гладът от очакваната инфлация и тогава ще играе гегата

Та нали току що дадоха пари за терор. Ше играе ама по главата на народа.

Нали за това се борехте бе чалгари прости? Сега му яжте главата, нулева солидарност към вас.

това е българина, не гледа на него да му е добре гледа на другите да име зле! Тези в момента протестират срещу медицинския фашизъм, ти искаш ли да станем като Австралия? Искаш ли да ти бъркат в носа с клечки до живот и да те бодат без твое съгласие с лайна като някакво животно?? Ковидиотите сте брутално малоуъмни ама след инжекцията чупите тъпомора! АЗ СЪМ ДО ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ!!!!!!

Какъв вирус?! Софийският щам ли? Какво за него?!

година и половина и повече дори, нито мерки, нито маски, нито ограничения всякакви, нито инжекция спряха т.н. ковид. Протестите от миналата година доказаха че спират ковид! Ковид може да спре веднага след като вкараме Кацаров и Кунчев в затвора до живот, както и всички РЗи началници! Ковид може да спре също и като се спрат медиите и се спрат тестовете!!!! Но протестите категорично спират ковид и аз ги подкрепям и ще ги подкрепя на 11.09!!!! ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ ВИНОВНИТЕ ЗА ПЛАНДЕМИЯТА КОВИД В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ! Да започнем с Кунчев, Кацаров, Денков, Семидчиев, Кантарджиев, Кожухарова, Ангелов, Ананиев и т.н.

Я си дай адреса, да ти пратя един вибратор, за да отпуснеш напрежението!