Властите в САЩ подгониха Mercedes-Benz

Компанията не уведомила навреме клиенти за изтегляне на 1.4 милиона автомобила заради сигурността им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американското правителство дали е предупредило населението си че Макдоналдс е опасен за здравето?

tonk11

Неееее. Макдона си е хамерикански. Демек демократичен и безопасен.

Така трябва -не може да лъжеш и никой да не ти търси сметка ...едно пише а друго става.

Поредната статия, която не казва нищо.

Американците ползват всичко възможно за някой долар повече.Не че германците не го правят.Алчност.

"Ти не я гледай, че е такава блъсната. Като мине през майстора ми няма да я познаеш. За 8-9 хиляди ще я продам веднага!" Като ги знам инженерите от Мерцедес какви са педатни в оборудването на колите си и каква пословична прецизност имат... и като се сетя ние какви 10-15 годишни трошки си купуваме, направо се чудя , що за дело е това?! Били закъснели, срокът за известяване изтекъл. Не, смешно ми е. Да дойдат в България и да се нагледат на изтекли срокове и липса на такава.

ЕС ще им отговори с някоя глобичка на Гугъл и Фейсбук.

Това не е алчност, просто избират най-качественото. Имаш крава пиеш мляко ........

След другата НОВИНА че САШ прехвърлят боеприпаси в ЕВРОПАТА тази е много по ТРЕВОЖНА за АМЕРИКАН ЦИТИЗЕН

Правото на ОКУПАТОРА

"Рано" и "късно" са две много разтгеливи понятия, които не са измерими. Набива се на очи как американците се мъчат да съсипят всички големи вносители, за да направят америка отново "велика". Ама първо ще трябва да се научат да работят.

Като не можем да КОНКУРИРАМЕ РЕКЕТИРАМЕ НАШ ПАТЕНТ

Сега е ред на Макдонълс и Кока Kола да уведомят клиентите си, че изтеглят навреме ПРОДУКТИТЕ си от ЕВОПА и ЦЕЛИЯТСВЯТ,.... 3ащото са,.... СУПЕР ВРЕДНИ!!!??;))))

закони против критика на една специфична религия ;))))

Педанти може да са били някога ... сега под лъскавите тенекии и хубавата кожа (ако наистина всичко е кожа, което също е под въпрос) агрегатите са същите като на дооооста по-евтини коли, а евтиното знаем как се постига ...

В ОКУПИРАНИТЕ ЗОНИ е ТАКА

"Властите" в САЩ се превърнаха в обикновенни мафиози и изнудвачи ...

Това е бизнес по американски, ако някой не е разбрал. Икономика свободна, инвестирай, печели. Само че това е примамката, който захапе. А след това следва рекета. Първо да слушка компанията инвеститор. Непослушанието се наказва. А след това следват таксите. След известно време, винаги САЩ намират повод да глобят в милиарди всяка една голяма компания или банка. БНП Париба плати 8,9 млрд глоба през 2015, заради това, че не е спазвала по света американското законодателство. Силово налагане на американските закони по света. Не ми се търси, ако някой го интересува да провери. Дойче бундесбанк също беше глобена с 14 млрд от министерство на правосъдието. Имаше и милиардни глоби за няколко японски и няколко европейски компании, пак с подобни твърдения. Или една и съща схема. Пускат компанията в САЩ да набере обороти и почват после да я щавят качествено. Струва ли си да правиш бизнес там. Ще се мъчиш, мъчиш да натрупаш печалба с години. А те ще ти я вземат за няколко дни.

СЩА ще изметат целия германски боклук от пазарите си.

Както Ноам Чомски ясно се изрази - в САЩ има държавно субсидиран капитализъм. Не повече от 5% от големите американски корпорации не са пряко зависими от държавни поръчки и/или субсидии. При американските банки е още по-зле, процентът е 0 - всички са на държавната копаня. Тук трябва да уточня, че тези 5% независими компании, всъщност, разчитат на и зависят от действията на американските дипломати и ЦРУ в световен мащаб, да мачкат и натискат всички и да прокарват американски интереси. Помощта включва подмяна на правителства, издигане на диктатори и хунти на власт.

и за какво беше тази истерия с митата за стомана и алумин? Ей го на Даймлер му кацнаха на ка на Тръмп. Да ме прощавате за нецензурният изказ.

то в България е на практика същото! Светла му памет на Т. Колев - най-накрая ги настигнахме американците!

най-вероятно тея коли не са произведени в Европа, а в САЩ и Мексико.

akud

по всичко си личи , че сащ тормози по този начин икономиката на ЕС, ЕС има нужда от нов фюрер или нов наополеон

Извинявай, без да съм фен на немските коли, но човек, който нарича немските автомобили боклук пред американските, е абсолютен невежа в автомобилостроенето ... Разликата в крайния продукт е огромна. Естествено, дори Мерцедес не е като едно време. Тези времена отминаха, сега after sales са желани и на никого не му дреме да прави кола, която може да те погребе.

Путин

Последният фюрер ни прецака, заедно с бащата на псевдо царят симеон 2. Ако ще имаме лидер, той трябва да е с българско самосъзнание и да не е корумпиран т.е. тия дето сега управляват не стават. А за мерцедеса ... бълха ги охапала, те продават в цял свят.

Още в първият ред на статията има неточност. Няма такова животно като "германската автомобилна група Mercedes-Benz". "Подгонили" са Mercedes-Benz USA, която е дъщерна фирма на германската (немската) автомобилна група Daimler AG.