17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според закона цялото имущество придобито от престъпна дейност се конфискува в полза на държаната.. А всички руснаци са престъпници с главатар разбойник и военнопрестъпник Пуси Вова. Трябва да се конфискува имуществото на всички руснаци и да се изгонят от България, САЩ и ЕС.

решава дали си престъпник или бизнес конкурент?

Според руските информационни източници, украинците сами си бомбардират градовете и руските олигарси сами подарявали яхтите си на еврогейовете.

Пор и Щерев са в опасна интимна близост. Не надавай ухо на всеки слух и не отваряй уста за всеки чеп.

Адмирал Макаров не е потопен. Дерзайте фенове, още една новина се оказа фейк.

Теб пък кой те пита?

Ама пък всичките им олигарси са с типични руски/славянски имена...

из конституцията на капитализъмъ: 1.часната собственост е Непрекосновенна; 2.човек за човека е вълк; 3.равенство на 3 пола и т.н

Абе, тез "санкции", нещо като корсарството , навремето, ли са? М?

В бившата нацистка Германия крадяха имуществото на евреите, само защото са евреи. В сегашна Германия, наследник на 3-тия райх, крадят имуществото на руснаците, само защото са руснаци. Къде е разликата?

"Руснаците" с яхтите, пак са "евреи". По-точно юдеохазари.

сичко отива в Америка за еврейте като компенсация хахаха

Анексира съседни държави под предлог че защитава правата на немците там. Путин анексира съседни територии под предлог че защитава правата на руснаците там. Каква е разликата? Сталин превзема половин Полша и след това обвинява запада затова че е превзел половин Полша. Путин нападнал Украйна и обвинява запада затова че е нападнал Украйна. Каква е разликата?

И отново платените руски тролове защитават с пяна на устата олигарсите на Путин:))))) Щото те честни и почтени бизнесмени и не са грабили руския народ.

Ти сигурно си от полезните идиоти - дето безплатно защитавата американската "демокрация", "свобода", "толерантност", "права на човека"....

„Нито едно от моите решения не беше толкова пагубно, колкото решението да атакувам Русия. Винаги съм казвал: войната на два фронта трябва да се избягва.”„Чудовище“ е подходящ термин за Съединените щати. Само на изток трябва да тече немска кръв. Прехвърлете германец в Киев и той ще остане германец. Но го заведете в Маями и той става дегенерат – тоест истински американец. Немците въобще не са си научили урока, но ще страдат, а покрай тях и ние българите...

Не са окупирани чужди територии за да ги присъединят към съединените щати. Но пък е нормално хвалиш ли те Путин да цитират Хитлер-трябва да краищата цялото ви пропаганда е взета от Хитлер Гьобелс и Сталин.

Е това вече е антисемитизъм.Почти на 100% съм сигурен,че собственикът е евреин.

Не е евреин, юдеохазарин е.

гутен таг!харашо ли ви е от санкциите?

На зима ще ви стане още по-харашо заради тези кражби на частно имущество.

ехиден

охоооо , кратуно русофилистична , възмущаваш се от "кражба" на частна собственост , а ? А руските орки в Украйна какви ги вършат ? Освобождават населението може би ? Ама не от нацисти , а от дом и имущество май :)))

Поне снимка с каква да е яхта да бяхте намерили!

напоследък забелязвам в Германия много Руснаци да се представят за Украйнци когато ги заговориш на улицата . Не знам дали се срамуват или страхуват но е едно от двете

Нито ги е срам, нито ги е страх.Тичат на аванта , като сополивите и ревливи УСРАИНЦИ

Скоро руско знаме не се е вяло над Райхстага...

Вя се вя се - над картонен 'Райхстаг'-менте. Иначе над Киев ? ТЦ, нет расийский флаг Над Харков? Тоже Одеса? Не си и мечтайте.. Интригата е в Крим докога още ще се вее ;)

без решение на съд. така се присвояват имоти и каво ли не на много хора.ами то така както е почнало може да обвинят всеки,че работи и помага на руското правителство и да му вземат всичко

Каква беше дефиницията за Нацизъм? Преследване на хора заради етническият им произход? Независимо къде и кои са сами по себе си? Nazi? Nazi Germany?

Щастливо живеещи на Запад, непреследвани руснаци колкото щеш. Както някога в Нюрнберг - на съд са били далеч не всички немци, а само тези с определени заслуги..

Браво на братята германци! Време и ние да конфискуваме всички руски имоти в България.

+100

може ли да аз да дойда да конфискувам нещо у вас не ме кефиш особено и защо да не си взема нещо от теб..

Пладнешки обир, узаконен, уж. Първо се доказва, че е придобита по престъпен начин и чак тогава се конфискува. Ако руснаците гепят имущество на германец, ще вие до небесата. Санкциите са пунта мара, предлог да вземат каквото им скимне.

Че те вече си присвоиха 500+ пътнически самолета Боинг и Ербъс. Какво точно ще ги правят обаче, след спряната фирмена поддръжка не е много ясно..

Ще я гепят и ще я подарят на Кулеба или Зеленски в знак на благодарност че изпълняват заръката да се бият с Русия до последния укр!

Да я дадат на Зеленски, да плува из подземията на Азовстал:)

Фархад Ахмедов..ха.ха.ха братушки на нашите русофили...ха.ха

Барак Хюсейн Обама ..ха.ха.ха

Ама нъл правото на закона, непрекосновенна частна собственост.. ала бал!? Не съм чул решение на съда и човека да е осъден че да му вземат яхтата! Не че ми е мъчно ама нали уж говорим за ценности, принципи ала бала щуротии!

Фархад Ахмедов, Сюлейман Керимов, Алишер Усманов - красивите руски имена на заслужилите, честни и почтени Путюви олигарси. Нищо общо с корупционера-екстремист Алексей Навални..

Невинен до доказване на противното! Не съм чул да са осъдени пък било то и от европейски съд за нарушаване на някакъв закон! Да ви таковам и у демократите! По - големи боклуци сте и от комунистите!

Барак Хюсейн Обама, Херо Мустафа, Илхан Омар (Ilhan Omar), Рашида Талиб (Rashida Tlaib) Нещо не съм съвсем сигурен, какво точно се опитваш да кажеш. То и ти не знаеш, но нещо се напъваш, виждам.

Немците се опитват да си повярват, че сътбата им зависи от тях.

Не е сътбата а сътбада

Вундаба, изоблечи ме, вече ставам умнокрасив като теб :))

Немците и без твоите умо-пърдежи ще минат..

Безкритична мажоретка на ЧУЖД фашизоиден режим ли означава да си "патриот" ?

Правило, отлично, седни си! Няма как патриот да е безкритичен към режим, който се държи като световен полицай, и засипва с бомби всички, които се отклонят, като Сирия, Ирак, Авганистан, Виетнам, Либия, Сърбия и т.н. А такива, за такива нищожества, които лаят по освободителите си, народът е казал - крани куче, да те лае!

А за яхтата на този резак, не ми дреме, говоря за падението на немците!

В много дълбоки води нагазваш, а не са за теб :) Говориш ми с клишета, с които са ти промивали мозъка с години. Да ти припомня, в Ирак, твоите хора убиха 800 000 цивилни, по данни на ООН, а накрая си признаха, че нямало химически оръжия. Това не ти пречи да наблягаш в тон с мисирките "диктатора Садам". Да, диктатор е, но тези 800 000, според груги независими източници - 1 500 000, те диктатори ли са, а умнико, жълтосин? Подобна е картинката и в другите изредени от мен страни. Я да видим сега Украйна. Коя врачка ти каза, че мразя украинците, а тъпо парче :)))) Аз никого не мразя, и теб също не мразя, но тези, които избига много цивилни, включително стотици деца за тези 8 години, трябва да си получат заслуценото. Тези в Одеса, които изгориха живи 50 души, включително 2-ма местни българи - също. Айде, целувай ръка за информацията и бягай да спиш.

Кого си тръгнал да поучваш с помията дето ти люскат в копанята Савушкинските животновъди? Садам, явно не знаеш,-ДЕЙСТВИТЕЛНО и ДОКАЗАНО е използвал химически оръжия - и срещу цивилни в 2 разбунтували се села в края на 80те и срещу западни сили в операцията Пустинна Буря през 1991, която пък беше отговор на опита му да 'освободи' Кувейт (не си чувал да се обсъжда по РТ предполагам?). А "заслугата" за огромните жертви в Ирак не е на САЩ, а на Иран който успя да подкладе сектатско (шиа срещу суни) насилие, след като голямата част от шиа иракчаните посрещанаха американците като освободители.

Казах да си лягаш, дребно човече! Използването на обиди и главни букви, единствено потвърждава, ярост, слабост и липса на аргументи :)

Путин е отчаян... Веднага ще се изтегли от Украина и дори ще дари Курск и Белгород на Зеленски...само и само германците да освободят яхтата... Баси малоумните шваби...

и нея ще откраднат.

Новата демокрация е в сила - няма съд, няма присъда - народният "съд" реши, че ти конфискуваме всичко твое, щото перчемът ти не е сресан. Няма частна собственост, няма право, няма принципи.... Щом не те харесваме - ще ти вземем всичко и ще те оставим гол като пушка...

Как пък досега не съм чул за една конфискувана американска или английска яхта

си е твой проблем. Престъпници с "бели якички" хвърлени в затвора и с конфискувано имущество на Запад колкото искаш. Но тези грандомански и парвенюшки яхти наистина руска "запазена марка" - показваща дълбоките комплекси на руската народопсихология.

Наистина ли не са наясно , че ще върнат всичко с лихвите ?

Германците имат къса памет явно, 70 години не са много време.

ееее много сте обидчиви беееее взели яхтата на някакъв руски олигарх и русороба вече плаши със война и завземане . С какво бе , вата ? Със армия от рускини ли ще ги нападате ? Ами те това лято ще са заети в Турция ! Я по-добре викнете големият жълт батко (Китай)........

Не с рускини.С уСраинки.За един месец ще им разкатаят здравната система:))))