17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми къде блеят

то е с каучукови гуми търкалящи се върху битумен асфалт -почти не се чува шум ,може би е редно да бъде задължен водача му да се движи с включени фарове за осветяване на близко разстояние и светещи червени стопове,& с жълти лампички съпроводени от весела мелодия в края/началото на локомотивчето& на всяко вагонче, живи& здрави

Причината е якна. Тази бутафория на влакче няма място в морската градина! Тя е толкова нагъчкана и без друго.

Вчера видяхме влакчето на централната алея в морската градина, движеше се много бързо, а има пресечки от които всеки момент могат да изтичат деца. Мъжът ми каза, че с тази скорост е въпрос на време да стане инцидент.

Вчера се е избегал инцидент с велосипед. Влакчето е блъснало пейка до паметника на Пушкин, пак вчера. Днес ранени двама... Утре не ми се мисли, на манифестацията каква ще стане.

Дали снимката от репортажа по ТВ показваше влакче , спряло на пешеходна пътека ? Там ли е станал сакатлъка ? Коментар ???

Доста хора си ходят по велоалеите в морската градина ...

И доста велосипедисти карат с поне 30 км/ч, като не се интересуват, че детето хванало за ръка майка си може изведнъж да се отскубне и да се стрелне пред тях. Това го видях с очите си, близо до Капана. Но велосипедистът, за да избеге удара зави рязко в тревата и се претъркули там. Велосипедистите са по-опасни от вакчето, което се движи с 10-12 км/ч.

Влакчетата за разходка нямат място в пешеходните зони!!!

На пътя или по плажната ивица?

Има длъжностни лица, които трябва да определят къде са пешеходните зони и къде да се движат влакчетата.

всъщност не е истинско ,т.е.с изцяло метални колела ,влакче а конструкция наложена в/у малък трактор към който има прикачени ремаркета, по пясък би се движила само машина с широки поне 0,6м гуми ,живи&здрави

Кифлите се разсъблякоха,дядката пак е олабил бойната готовност !