17-11-2017 20-11-2018

Коментари

&се чака да се вдигне бариерата&спре да пресвятка черв.лампа,живи&здрави

че то ~8ч.вечерта януари е вече мръкнало,спира се преди пресвяткаща черв.лампа разположена встрани от асф.\почв./кам.път&преди бариерата &се чака цялото жп средство да се оттегли след прелеза,живи&здрави

Навремето инструктура по кормуване казваше така: Срещата между влак и автомобил винаги завършва в полза на влака.

Защо, бе? Защо? Защо само един загинал? Защо не са всичките, и петимата? Макар и с малко, пак щяха да намалеят шведите с лилавите венци!!!

Като се раздават книжки на неграмотни..

Шаран с 5 гаджали вътре...

А някой кокошарник няма ли преобърнат?!

ТРЯБВА ДА Е > кОЛА СЕ УДАРИ ВЪВ ВЛАК НА ПРЕЛЕЗ,

Да дадеш СУМПС на примат..това е престъпление. И да минеш 2 пъти през спусната бариера..е вторият път са нямали късмет!

Не влака е ударил колата, а тумба цигани с кола са се блъснали във влак. Хубавото е, че са срещнали влака, а не някой невинен, а и популацията им ще намали.

Това не е първата подобна катастрофа на този прелез. Щом обикновената сигнализация и бариери не вършат работа, вероятно не е зле да се помисли за повдигащи се от пътя препятствия, които 100% не допускат преминаването на автомобили. Има го в други държави. По-скъпо е, но върши перфектно работата си

не може ли просто да спазваме правилата?

и сме ходили на училище само за да си вземем социалната закуска...

добре тогава - ще направим повдигащи механизми от земята, като в софия за трамваите да не минават коли и каруци по трамвайните линии. но те струват пари. в софия взехме парите от данъците на хората. а за жп прелезите в окръг циггански трябва да вземем парите от социалната заакуска

на обруления данъкоплатец поне 15 паразита и стотици техни наследници...

Това е углавно ЖП-нападение над малцинствата!

КК няма ли да отложи сТрещите сАс страсбург и да посети местопрестъплението?

немски град на територията на франция, цигганите и престъпниците много го обичат. що е то?

скоро сиганите на крушарски подсилени от хърватски сигани играха мачле за лига европа със сиганите от тоя град подсилени с неггри от аврика

- Абе, ти що не гледаш къде ходиш? - А ти що не ходиш там, където гледаш?

за да се вози манго на него безплатно, а не да го блъска!

а не 14 - както си му е редът...

Лошо! Трябвало е влакът да заобиколи...

Абе ко праи тоя влак на асфалтовия път в маалата.

Винаги съм казвал, че въпреки безспорното нарушение трябва да си и голям карък за да те удари влакът. Все пак се касае за много кратък момент, 1-2 секунди стигат да се разминеш с удара. Като знаем, че въпреки изключителното технологично обезпечаване има случаи космически кораби да не се скачат с космическа станция заради неточно изчислена траектория, а тук два случайни обекта да се сблъскат си е карък отвсякъде.

Mанго си е свикнал че за него законите и правилата не важат. Ама пък законите на физиката и влака са му показали че греши

и кой ще им плаща лечението на "откараните в болницата" тъмнозелени в тази политкоректна, но абсолютно прозрачна "новина"?! аман !!!

VW Sharan, сливенско село, 5 тумбака в "колата", катастрофа с влак... Ясно. Тия примати освен че са прости, са и опасни.. За щастие засега са се натресли само във влак, но утре ще е човек, автомобил... За съжаление само един от гибоните е пукнал. Дано много скоро и останалите да го последват, че като се разминавам с такива по улицата и ми се драйфа.

Когато пише имената-бледолики; само начални букви -още не се знае; няма буквички - тъмнозелени....

Ами циганска работа!

Докога няма да има "легнал полицай" за влаковете? Карат с бясна скорост през прелезите! На протест!

Добре де айде някой кретен решава да мине пред влака ама дори и така, какъв е шанса да те нацели централно влака - трябва да си спрял на линията или много бавно да се влачиш - иначе ще те закачи я от пред я отзад, колата ще се завърти и няма да има сериозно пострадали

машината, виж състава, виж жп линията, виж околната среда и си извади извод ? То в Бангладеш жп нещата имат малко по-обещаващ вид. Там поне пътници има в пътническите влакове. Кой платил, кой не платил, кой на покрива, кой го истрескала волтова дъга 20 киловолта......... но имат (по-обещаващ вид). В България - лека й пръст. Последният да дърпа щепсела, да гаси ламбата и да затваря вратата.

Tъмнозелените са станали на кайма..

Искаш ли кюфтета?

Ще взема 1 кило за кучетата!

Не може да кажеш на мангуста кво да праи...

Сигур са биле циганье...

Една от най-тъпите катастрофи е с влак. Колко акъл се иска за да пресечеш един ж.п. прелез без да те бутне влакът? И все пак се оказва, че някои нямат и толкоз.

Дядо, ти нали си виждал в тубата компилации на жп катастрофи ? Поне на 95 % от участващите (водачи на МПС) акъла им е бил не повече от на едно врабченце, на два дена и половина .

Покривиииииии, керемидииииии..... Майстор!

Влак удари лека кола.......... на жп прелез Е, имах си хас да да я удари в центъра на селото. Пишете един път кола удари влак. Малко разнообразие да се внесе, нали разбирате.

Дано да са цигани.

Така е, като на листовките за циганите винаги автомобила е с предимство пред влака на прелез...

Понеже не се съобщава кое МПС се намирал загиналият , аз скромно предполагам , че не е машиниста на влака . Вие останалите читатели на тази “новина” как смятате ?

По 5-6 наведнъж, майка ви черна!

Останалите ще ги лекуват за твоя и моя сметка. После и ТЕЛК.

Балкански

Ега ги лекуват у моргата...

и ако е циганин,ще бъде ли проверен дали е грамотен,и кой му е продал СУМПС

Сливен-Жельо войвода ... И по 5 в кола ... Кой се тъпче по 5 човека в кола? А ? .... Тези ,които не съм ги виждал нито в учебна кола , нито пък да шофират сам-сами ...а винаги са на куп по 4-5 най-малкото... Сигурно защото са "социално слаби" и правят ...икономии...

Дано да са цигани!!!

За дълбоко съжаление, все по малко българи живеят извън София …. Особено в "сливенско село" ….

Балкански

Така е, затова е добре да пукат повече, и по-често!

С фолксваген шарАн пътуват само орките.

Влака се движи със 60-80, колата е 4м , коловоза е 2 м Кфа простотия треа направиш за да се случи това?

jingiby

Водачът дали не е тъмнозелен и без свидетелство за правоуправление и завършен 8-ми клас?

Ей.. да не вземете да пуснете новината за осъдения за клевета г-н Лъжа, известен още като негово величество бай Хой.. не сте такива :)))

Идиотски влак! Не го е срам да минава при спуснати бариери!!!

браво,браво,браво.