Владо Тренески: Отказът на Скопие от териториални претенции е все едно България да каже това на Русия и Турция

Сега ще се нареди пъзел от шпиони, агенти и какви ли не служби - на сръбските, на македонските, на руските, коментира македонският журналист и председател на Гражданско сдружение "Интеракция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек се опасява да говори директно и с имена, но под групичката на Сфийските македонисти се разбира един платен клакьор - Стефан Дечев, на заплата в някакъв институт в Скопие, и известно количество подлгласници. Надявам се ДАНС да обърнат внимание на дейността на това лице, която определено е в ущърб на българските интереси.

Много прости тези македонци, пардон българи

То цялото ни правителство е хумореска :)

Браво Владо! Докато има българи, като теб, ще има и България!

За НЕЩАСТИЕ на българските политици... този човек е по-навътре по темата в сравнение с много от тях. Нека си пожелаем повече такива хора от двете страни на границата.... Може пък да е за добро....За българите.

Браво на Тренески !

Какви софийски македонисти това са Благоевград ски цигани половината са турци а другата половина македонци

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години.. По същия начин, Сърбите искаха да ОТВЛЕКАТ българите в Източна Румелия през 1885 г, когато се обединиха България и Източна Румелия. Тогава сърбите НЕ успяха. Но след 30 години, през 1913 г те ОТЛЯКОХА, откраднаха и измъчваха българите в Македония. И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Същото е станало и с Траките, които са живяли на територията на деншна България. Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци.. Тия в Северна Македония да НЕ КРАДАТ от Българската История и да изберат КАКВИ са !!! Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента. Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство..

леле ако знаеш колко си прост

500 години като ни нямаше в конституцията на османската империя да не станахме по малко българи ... сега зор ... под вола теле ... ми хленчете мрънкайте ... не били вписани като малцинство ... на коя друга страна в конституцията сте вписани като малцинство ?!

На Албания .

Признаването на българско малцинство в македония? За това ли се "борите" вече? Глупаци които си нямат работа. До вчера се бореха да докажат че няма македонци, а всички са българи днес друга песен. Важното е да се недоволни от нещо. В американската конституция къде се споменават българите. Там що не са недоволни. У лево.

Ти не си Спартак , а ГЛУПАК !!! Ходи се заври в Скопие в некоя миша дупка. Има две неща, които ще изпълните та хоро ще играете: 1. Първо българите ги пишете като националност в конституцията си , защото като глупаци тъка сте си я направили. В България по конституция всеки може да се пише какъвто си иска по националност. Всички от ОМО Илинден -Пирин да се пишат макета та да ви преброим колко файтона сте, най-накрая. 2. Второ историята ви започва от 1944 година. Другото е българско и гръцко. До тогава може да плащате на които си искате и колкот си искате от САЩ и ЕС, но ще гледате ЕС само по телевизията. И се разкарай от БЪЛГАРСКИТЕ САЙТОВЕ !!! Боклук с боклука.

Вече ни се смеят и кокошките ,с тоя американски памперс киро

Щом поискаха да се признае македонско малцинство в пиринско, нищо не се знае занапред някой малоумник дали няма и това да си пожелае, така че хумореските си ги запази за себе си,... даже си ги разказвай и се смей на глас колкото си искаш.

Те никога не са имали териториални претенции. Това го измисли Кирчо Тъпото, за да оправдае безмисленото си ходене до Скопие.

Ветото вече е отменено, спорните въпроси вече не са спорни, всеки ще си ги интерпретира както си иска. Сега македонците пишат и нова библия т.н. Македонската Библия. Тя започва " Македонците произхождат от Зевс и преди тях не е имало нищо.

А бе изобщо, цялата им държавица е една хумореска ха ха ха

Човека си е абсолютно прав, Все пак нека не ни се пробутва тезата, че ''македонският въпрос'' е на дневния ред на българина, че и на България.. ПРОБЛЕМИТЕ НИ СА КАЧЕСТВЕНО И КОЛИЧЕСТВЕНО В СЪВСЕМ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ.

Точен анализ от информиран и умен човек. Естествено, сега ще изпълзят всякакви НПО-та , евро-депутати, "учени", "доброжелатели", "аналитици" и т.н. на хранилка от различни антибългарски служби и разузнавания и то не само македонски, а и от наша територия. Продажници бол и в двете държави. Но, всякаква стъпка назад от политиците в бг би била национално предателство и уронване престижа на България. Направилите или опитали такова нещо трябва да бъдат разчеквани пред парламента.

Пишити каквото си искате.....Козяк решава!!!

Македонците се смеят на тъпотията на българите.

ПП-пРезидентските Путьовци начело с хилещия се идиот Киро-лъжеца, ще ни докарат нова мега национална катастрофа, вече се започна със скок на цените на всичко, с взетите 9 милиарда заеми, с уволненията на политическите противници на хунтата, със сервилничането към сърбоманите в Македония….народеее, защо допускаш всичко това?

Според мен трябва да си признаем, че и ние сме македонци, така ще се обединим най-после ;). Пък шиптърите... те може да се обединят с там с Косово или Албания с който си искат

След това един референдум за името на обединената държава и готово всички спорове решени.

КГБ и Кремъл никога не спи! Виновни са САЩ, че още на са ги навряли в миша дупка. :)

Унижение и позор е да имаме президент руски агент избран от ГРУ и негов слуга за премиер

Но нали Кирчо слуша Мустафата! И тя ли е от ГРУ? :)

СМ не е Северна Македония, а Србска Майцедония, отчуждена и анексирана от комунистическите слуги на москва в Србия и България.

Македонските сърбомани са кръгли идиоти, като нашите комунисти, сега социалисти. Има 120,000 хора с български паспорти, хора които са се осмелили да докажат българските си корени в държавата им, а сърбоманите твърдят, че няма българи… това известно ли е на сърбоманските лобисти в ЕС и Америка? Известно ли им е също, че този геноцид над българщината е дело на Москва и Белград и техните комунистически слуги у нас, които трябваше да лудтриране, но ни попречиха да го направим.

Bratce ima 300 bugari sto glasat,drugite jasno ti e zasto imaat bg pasos

Ясно е, че са извадили и са прочели старите документи на дедите си. Иначе са си македонски тарикати.

Географска република Македония се намира в северозападната част на Македония и граничи с Чжна (Беломорска) Тракия и Албсния (с Косово). Исторически погледнато тази географска област е имала излаз на Бяло море, но никога флота повече от еднодръвки.

От Киро Кретена, който знае само да се хили като идиот - толкоз.

Кирчо Шмекера идея няма къде е попаднал! До последно си мислеше, че отива в Македония да си рекламира пробиотика! Чак на летището му казали, че е по друг повод!

Мое постижение, куролация!

От визитата в Макенония нищо съществено.Едно голямо "Ще видим"

е политически инфантилна Национално безотговорна и, управленски безгръбначна Българите в Македония ще бъдат предадени както винаги, защото робският български народ избира само предатели вече 30 г

Да ама Кире е горд с постигнатото! Даже видиш ли някой ревнувал от неговото постижение! Смях в залата,този е толкова заблуден и се мисли за много велик,а в същото време не става за нищо!

И Мунчо и Мунчо!?

Жалко, че са се отказали. Тъкмо бяхме склонили да им отстъпим всичко до Черно море и да станем една държава. С обединените флоти на двете държави нямаше кой да ни се опре.

Българската история и нейната памет в РСМ не трябва да се поставя на равна основа със записването на македонските българи в Конситуцията на РСМ. Там вече са записани и ромите, но надали много ги тачат. Докато се твърди, че през вековете македонския народ е живял паралелно с българския и най-накрая е успял да се пребори за независимост, македонските българи никога няма да живеят добре там. В момента върви пропаганда, която се опитва да приспи българския народ и да го подготвни за едно национално предателство.

Поискахме да се откажат от териториални претенции - направиха го! Сега къв го чепкате? За това най-много врякаха тия от МВРО и от другите псевдопатриотични формации.

Казали мазали мрънкали дрънкали, това когато го подпишат в документ за които ЕС да гарантира тогава. А иначе утре ше се смени там властта и друго може да кажат.

Направо ми олекна на душата. Македонците няма да ни завоюват с трите подарени от нас танка.

нещо не помня добре, кое беше тяхно?

Е как, Александър Македонски е стигнал до Индия.

И лУната да не забравяме все пак. :)))

Слави затова ли искаше и македонски космонавт ? Сигурно космонавта му е обещал, да го кани на гости някъде из космоса!

Да Владо, този "отказ" е един абсолютен майтап.

Аааа, недейте така! И Месечината е македонска! Всички я знаем приказката за "македонеца", който гледайки луната, въздъхнал.."О месечино земльо македонска!

аРСМ като се гаврят гвриха с нашата култура памет история