Владислав Горанов: Държим на коалицията и на довършването на мандата

Волен Сидеров настоя за голям коалиционен съвет, за да се чуе и позицията на премиера за "заличаването на "Атака"

Обратно в новината

Коментари - Владислав Горанов: Държим на коалицията и на довършването на мандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все тая. Кой има пари в бг, кой нема на запад. Точка. Спокоен ден!??

държим бе, толкова има да краднем още!

Разбира се, че държите! Властта ви дава безгранични възможности да ставате все по-богати. Едва ли някой би направил сравнение между онова, което сте били преди да управлявате и след години власт. Би било любопитно. Ние - гражданите, можем да преценяваме само по красноречивия добре поддържан външен вид на богаташи, който демонстрирате. Щом с депутатска заплата не може да се гледат две деца, с какво ли разполагате сега?

На Коалицията дължали....А на българите,дължите ли нещичко? Като ниска корупция,законност,истинско Правосъдие и разделение на властите,От там по-високи доходи и РЕАЛЕН и ОСЕЗАЕМ за всички растеж,нормална бизнес среда,по-високи пенсии и още десетки нормални и прозаични неща....дължите ли ги???????

Ти имаш още пари да прибираш, няма да си тръгнеш току тъй , нали така :)

Крадец долен ! Как няма да държиш ? Всички като теб от управляващата коолиция сте крадлива пасмина! Ще държите, иначи спира ... "кранчето" !

Тоя взима наградата за къс виц. Горанов - "офицерът" за свръзка на ГЕРБ с ДПС твърди, че: "Конструкция на управление с ДПС е неприемлива". Ами така е, Горанов, управлението ви с ДъПъСъ е неприемливо. Целият народ ви мрази. Ако не сте го разбрали все още, ще го разберете съвсем скоро.

Возенето в джипа на премиера из строителните обекти...явно дава.....крилааа...

че дава крила дава, ама важното е накрая къде ще цопнат !

Мин Фин Горанов като какъв се изказва по отношение на "Патриотите" или вече сме във фазата на министър пенкилер ? Ами кажи му на Белия кинти нема и приключвай.

Защо не, даже още 5 мандата, все ще се намерят желаещи да спасяват “стабилността”. А поданиците пак ще ви изберат със 70% негласували. Тях не ги интересува кой ще ги управлява щом имате желание.

А ние останалите умни хора в България държим да не ви виждаме колкото се може по - скоро НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Запалиха колата на проф. Велислав Минеков. Той е известен освен със скулптурите си и преподавателската си дейност, но и с активната си гражданска позиция срещу статуквото, олигархията и политическата престъпност в България. Този грозен, варварски и престъпен акт за сплашване се случва, случайно или не, след публикуването на интервю с професор Минеков, под заглавие - "Проф. Велислав Минеков: Докато не приключи „падишахлъка“, винаги ще има някакъв нов Цветанов". За палежа съобщи самия той със снимка и коментар към нея във Фейсбук: "Тази вечер добри хора подпалиха колата ми ...," а преди минути написа: "Естествено е, че в този час не спя. Интересно ми е, кои медии ще си позволят информация за този престъпен акт. Кой ще си позволи кураж да пожелае истината? Да ви припомня, че всички новини започват с битови престъпления и пътни инциденти. Да преброим утре интересуващите се журналисти и свободни медии ... 111 място в света. Облекчително е, че Туркменистан е след нас в медийната свобода..." - завършва проф. Минеков. Г-н Борисов, към мутренските години на 90-те ли се връщаме, когато се палиха коли и търговски обекти, лежаха ликвидирани мафиоти по улиците изпръскани с кръв, а бизнесът се рекетираше за отчисления, "за да не бъде обезпокояван"? Ние знаeм кой и защо запали колата на уважавания проф. Velislav Minekov? Това е политическата мафия, която управлява нашата държава, това са статуквото, системата, беззаконието, олигархията и корупцията, които всеки ден ни изцеждат като презрели лимони и ни изпиват с мед на фреш! Г-н Борисов, осъзнавате ли накъде сте се запътили и докъде ще стигнете?! Харесва ли Ви да сте премиер на най-бедната държава в ЕС с фасадна демокрация, с умъртвена свобода на словото (в която смелите журналисти и интелектуалци или се пребиват и убиват, или им унищожават имуществото, или органите на властта ги репресират), с най-висока смъртност в света и с най-висока степен на корупция в Европейския съюз? Г-н Борисов, България не е ВАША, а НАША - на гражданите на Република България, какъвто сте и Вие! И ние ще изискваме, ще критикуваме, ще се изразяваме свободно и ще имаме мнение! Г-н Борисов, а можехте да направите толкова много за своя народ и държава... Но не пожелахте! 10 години!!!

Цардоган ДПС кара влака, а Сакънбей ГЕРБ е возещ се пътник. Няма книжка за "управление" на влак.

Има нещо подло във физиономията

Никаква оставка преди да сме избрали новата Цаца! След това правете каквото искате!

ма пръчката от Долни Дъбник и тук ли зе да се изхожда....

А ние държим да се махне най некадърния Министър на Финансите, натрупал убийствен дълг за България. Този открадна парите от лихвоточките на 60 000 Българи. Как е апартамента и вилата на кръстника?

Как са часовниците му и пурите му които са над една средна заплата. А пари за тях от къде намира?

Тези ще си изкарат мандата но някой друг път, но не и сега. Този ще тегли поредния нов много милиарден заем и ще ни обяснява как ще се развиваме и тази година сме 7 икономика поред, а догодина ще бъдем 4, а според мен 1 но от зад напред.

1.Има и по некадърни от него. Например Муравей Радев, Костов и други.... 2. Този е е тъп като галош, послушен, никаквец, но е поне "средна пица", което оже и да стане на "голяма пица", ако се притисне /Показва го непрекъснато/ . Предзишният бирник си беше Андрешко и избяга в Русия с "малка пица за нас" и –(вероятно) голяма за него. 3.Мразя го! Не си падам нито по гербосани, нито по бесепосани министри. Истината е, че в не си падам по никакъв "Министър на финансите", но от друга страна...... този става донякъде, защото, а без такъв не може. 4. Когато си избирате нов артикул имайте впредвид: а/Ще Ви обещае "Супер-супер грамаданска фамилна пица". Но няма да Ви я даде, защото няма от къде да вземе . Нито кой да му забърка тестото/липса на матриял + корупция/, нито има брашно/липса на матриял + похарчено брашно за асфлт/ 5. Вие- ние, че ще изберем най-обещаващият е ясно. Но Ви припомням...... Ако Ви обещае "Великанска пица" е лъжец, майтапчия или новият ни минисър, който не може да казва на всичкии най-вече на Премиера :" Аз пари за глупости, не давам" ! Нема пизци, нито стотинки по пиците!. Няма Министъп на финансите, който казва OK! Той казва- няма пари! И винаги е прав, защото факта си е факт..... Но добрият министъ си ги осчетоводява в баланса, а не си ги измисля в небитието на невъзможното. Може да каже "Да", но много по-често ще му се налага да казва "Немааааа те това ДА СТАНЕЕЕЕ! Мечтая си за добър чиновник на тази длъжност. Мечтайте си и Вие, но все пак изберете си този, който харесвате

Лъжеш Горанов, лъжеше! Тя, коалицийката си е факт.

Този го тикат напоследък все по-често отпред. Дано да не е определен от генерал-губернатора за следващ водач на "Бат'Бойкова дружина", защото излъчва арогантност и самодоволство.

Аз пък усещам, че Слънцето залага на Цветето като приемник на партийната власт. По децибели никой не може да се мери с нея и е много убедителна. Нищо, че тя самата се определи като "откритие" на разжалвания Цв.

са напълно несъстоятелни в продължение на две години....и няма никаква перспектива нещата да се променят. Освен вътрешни скандали на много ниско ниво,нищо съществено не са произвели. Не знам каква е тази стабилност ....тя не е полезна на никой.

Осрахте се. Вече мирише в цяла Европа. Скоро ще стигне и до Америка. Сидеров , какво правиш още при ДПС - то.. Докога ?

Негласната коалиция с ДПС върши и така чудесна работа . Защо им е да я обявяват,всичко е точно Не гледайте какво говорят,гледайте какво вършат.

Горанката е изпечен лъжец.Лъга ни за апартамента без наем. Лъга ни за огромната къща на 1400м. височина в югоизточният скат на Витоша над кв. с.Железница -София със собствено захранване директно от трафа.Лъже ни за растежа и цъвтежа на България. Сега ни лъже и манипулира за ГЕРБ-ДПС,когата само преди месец от задкулисно партньорство на ГЕРБ с ДПС,те обявиха публично връзките си. Спри се Горанка ще дойде Видов ден и ти си барабар Петко с мъжете в Кюпа.P.S. От Евроатлантическо допитване на българите е установено,че 75 % от българският народ е щастлив,доволен и богат при управлението на ГЕРБ-Бойко Борисов, а само 25 % били трезви.

Имате шанс само с патриотите. Свържете ли се с ДПС смъртта ви е сигурна.

уникален боклюк е тази месечина

ли мислите да ги крепите?

Ей ама наглец! Че нали коалицията ви с дпс се вижда от Антарктида бе - ама са ви "неприемливи"!? То си е като оня лаф -"Пия, но с отвращение"!