Владимир Путин предложи на Ким Чен-ун разширяване на "всестранните отношения"

Според руския президент по-тесните връзки биха били в интерес както на двете страни, така и на сигурността в Корейския полуостров и в цяла Североизточна Азия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в отговор другарят Ким Чен Ун поискал от другаря Путин Русия да им върне Сибир.

От руснаците по-мръсно и загубено животно няма. Не стават за мир, защото са примитивна нация, не стават и на бойното поле, въпреки огромните им претенции за непобедимост. Кажете ми една война да са спечелили срещу равностоен, камо ли по-силен противник, освен ако друг не им свърши черната работа? Няма! Средновековието, монголи и татари ги правят на паприкаш. Наполеон - превзема Москва и цялата европейска част. Пак добре, че се бие с цяла Европа. Блядта няма ни една решаваща победа срещу него, дори при Бородино е равен резултат. Кримската война, ингилизте ги правят смешни. Даже и Освободителната руско-турска война им я печелят предците на днешните украинци и опълченците на Шипка, че спират Сюлейман паша да не стигне до Плевен. Руско-японската война? Да се смея ли, да плача ли…. Първата световна - нищо не постигат по фронтовете, като видяха, че са пълен резил - сепаративен мир и излизане насрани. Въпреки че кайзерова Германия и Австроунгария се бият с целия свят. Да питаме ген. Иван Колев какво прави с прехвалените им казаци? Втората световна - пак така, добре че Хитлер се бие с целия свят… И САЩ им помагат с оръжие, Сталин си го признава. Афганистан? Шепа муджахидини и овчари с гегите и сопите ги направиха на луди. И победиха. Е да, не и без стингърите на Америка. Но все пак. Първата война в Чечня - клаха ги като гергьовски агнета. Наложи се Пипи парясаното да инсталира един придворен пудел - Кадиров, иначе още щяха да ги колят. От руска бляд воин не става, знаят само да млатят водките, да живеят като кучета, да мрат като мухи и да представят всичко това като героизъм. А са едни пълни боклуци.

И Просия са вече бита карта

Азиатци при азиатци.

Не не е така бензина е важен,Тои има качества и тои е незаменим с батерия.Тои може и да пали и да лети .

КАКВО ПАДЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯТ ДУХ И ИНТЕЛЕКТ...ДА ХОДИШ ДА СЕ МАЗНИШ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДИКТАТАР ....... ПУТИ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ ИДИОТ!

Ясноооо. Падна до ниво Северна Корея ми е най-дъбър приятел. Всеки да го разбира както иска.

Хахахахахахахахах

Тези не разбраха ли от ЕС че РФ не е виновна за стрелбата всичко това е на шута ЗЕЛЕНСКИ. Хайде стига вече ни занимавахте с този НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ. Всяка страна членка сама си решава народа не е роб на евроатлантическите ценности. Зимата идва и много здраво ще се закъсат много ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ политици.

Обединявайте се

Ако нкой е имал съмнение че путин е диктатор и терорист , вече ги разсея.

Вече се гаври с джуджето , края е скоро

Чудесна снимка на двама диктатори!!!Дори нещо повече, снимка символизираща едноличното решение на тези държави ,в които хората не могат да имат мнение и личен живот ,а са средство за забогатяване на тези проклети лидери! Там няма ковид, няма болно, само просперитет към двата сигурни метра! Тези идиоти дори не заслужават да се споменават!

ИДИОТ!

Събраха се. Най-сетне.

Америка, завинаги!!!

Ти продължаваш да говориш тъпотии

Да, рядък идиот и руски бот.

Всестранните отношения на тези двамата се състой в това, кой повече хора може и е готов да погуби, нищо повече!!!

СЕ ГОВОРЕШЕ , ЧЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА Е НОВАТА СЕВЕРНА КОРИЯ - 2! ""Дали авторитарните държавни лидери с агресивната си политика застрашават утвърдения световен ред? Не, тъй като силите на свободните страни са по-устойчиви, пиша в коментар за "Дойче веле" Миодраг Сорич. Всичко се случва паралелно: Русия напада Украйна, Китай подчинява Хонконг и провежда военни маневри край Тайван, иранските наемници се бият в Газа, а сръбският президент Вучич се перчи с армията си на границата с Косово. Авторитарните режими проверяват докъде могат да нагнетят напрежението. Деспотите имат нужда от конфликти, за да се задържат на власт - не могат да предложат друго на своите народи. Независимо дали в Русия, Сърбия, Китай или Иран: военното величие трябва да прикрие общата изостаналост на страната, да затвърди властта на съответния "национален лидер" и да скрие факта, че той, вождът, всъщност се отнася с презрение към собствения си народ. В противен случай има опасност народът да си даде сметка в какво окаяно състояние са болниците, домовете за стари хора и училищата, че в селата почти няма канализация, а заплатите и пенсиите са много ниски. Когато има вътрешен конфликт, винаги се намират "врагове отвън", които биват обвинявани за това. Задушава се всяка критика към управляващата клика, която безогледно се обогатява. Корупцията е държавна политика. Отделният гражданин не значи нищо в очите на политиците и в най-добрия случай служи само за пушечно месо"

Само така, лика прилика сте си там ви е мястото до Ким Чен Ун! :))

Абе вие с грантовете от Козяк, рано сте започнали да ги отработвате.

То любов ли бе да го опишеш. Сега Св. Кореа ще стане абонат на ГАДПРОМ, ама с какво ще плащат не знам. С дупи.

Помивките обединяват вмирисаните си кочини за едно по малко вонящо бъдеще !!!

Ах, горкият нещастник...

Към горното заглавие може да добавите "Мадуро подкрепи изявленията на руския президент относно Украйна" За да ви е ясно откъде Слави и Радев ви натресоха мадурките. Другата опорка на путинките, в частност Дир и Дневник, е плащането в рубли за руския газ. Всъщност масово от Европа плащат в договорената валута и плащането се счита за извършено с валутния превод. Забраната на Путин руски структури да получават валута е в основата на "газовата война". Заради тази глупост външните контрагенти на руските структури бяха принудени да открият сметки и в рубли, което обаче не значи, че плащат в рубли. Сметките в рубли са нужни само на Русия, съответната банка извършва превалутирането в полза на руската структура и сметката в рубли е нужна само за да знае руската структура кой техен контрагент им се е РАЗПЛАТИЛ ВЪВ ВАЛУТА. ЕС не санкционира Газпромбанк защото е наясно, че без руския газ все още не може. Путинката Кокорчо настоява за международен арбитраж по темата. Иска да цоца не само от посредниците на Газпром, но и от адвокатските хонорари, вероятно с кантората на Гуглена Парапетова. Да си знаете.

Две велики демокрации с висок стандарт на живот и множество вътрешни тоалетни ще обединият усилия, за да направят живота на гражданите си по-добър. ХА-ХА-ХА!

Сега ако може Путя да си вземе и Митрофанова за Северна Кореа. Сградата на Руското посолство може да се използва за по практични и важни неща.

Ако САЩ не гонеше война в Украйна. ЕС не бяха толкова глупави да ги следват. Не насъскваха да се постигне война. И бяха спрели бандеровците нацисти. Война в Украйна като нищо можеше да няма. А то президента им още 2010г. издига психопата нацист Бандера за герой на Украйна. Още 2010г. можеше да са денацифицирани. Един от паметниците на Бандера в Полша (18+ не със слаби сърца): https://pogled.info/imagebank/cache/140809222330-800x451.jpg На жестокостта на неговите дори Хитлер се е възмущавал.

Колко заблудени овце има на този свят, за деня на освобождението са изпратили писма от всички страни имащи дипломатически отношения със С.Корея, но тук ви навират под носа само писмото на Путин. Ако България не е скъсала дипломатическите си отношения, за което не съм чул и тя е изпратила поздравително писмо.

Путлеристи това ли ви е мечтата бе - вечна дружба с най-големите кочини на света.

Все едно описа демократична от 30 години България. Домове за стари хора в трагично състояние, канализация в 90 процента от селата няма, простотия и изостаналост. Брат, прав си. Описваш това, което виждаш от мръсния прозорец на дупката от която тролиш.

Тъпичко ...ти е коментарчето !! ;) Много си далеч от истината , НО....скоро СЪМ ще я видиш !!;)

"Пролетариите" от всички страни се обединяват!!;)

Кажете ми една война да са спечелили срещу равностоен, камо ли по-силен противник от Америка?:D:D:D

Само да не пропуснете отбивката

Е БИЛ РОДОЛЮБЕЦ, БОРЕЩ СЕ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ НА УКРАИНЦИТЕ ОТ ОСМАН... ПЪРДОН - ОТ МОСКАЛСКАТА ИМПЕРИЯ ! УКРАИНЦИТЕ , ИЛИ ДА КАЖЕМ - ПОТОМЦИТЕ НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО, СА СИ ДРУГ НАРОД, ДАЖЕ ЧИСТО ВИЗУАЛНО СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ МОСКАЛА ! ТА ТОЗИ БАНДЕРА Е НЕЩО КАТО НАШИТЕ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ - БОРЕЦ ЗА СВОБОДА ! ПО ТАЗИ ЛОГИКА И НАШИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ТРБЯВА ДА БЪДАТ НАРИЧАНИ "ФАШИСТИ" И СИГУРНО С БИЛИ ТАКИВА ЗА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ! ВЪПРОСЪТ Е - КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАМЕРИ СВОЯТ НОВ ЛЕВСКИ, ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ БЛЯДСКАТА ИМПЕРИЯ !

путлера си търсеше причини за каквото му е удобно... някой причини сам си ги създаде. Целият свят промумя какво иска, само бг путлериста не се светна още. Не си добър путлерист ти, щом не знаеш мераците на твоят бог слънце!

Русия няма приятел една просперираща държава, ми само от третия свят или както се вика краставите кучета се надушват....

Я сега Тротълите Путински да почнат да хвалят и Ким. С радост ще изсл'ьлишкам как Путин не е спонсор на терористични и тоталитарни Режими, като Иран и Северна К.

Жалки повръщания! Тролски...

Диктаторите се прегърнаха

На моста се събират

Голяма авария в ядрена централа е нормалния завършек на вонните деиствия,явно по друг начин няма как.Никоя от участващите страни няма да остъпи и ще играе до край.Ядрен взрив или голяма авария е финалът.

Липсват само талибаните

На Бандера майка му е полу-полякиня и полу-еврейка, а е избивал такива. Дори не бил имал украинско гражданство. Психопат като дете. Гаврил се с по-малки деца и душал котки. Те и като видят бременна и разрязват корема и зашиват в него жива котка. С някъде 160 начина за жестоки убийства. За тях убийството е изкуство на жестокостта. Защо другите украинци не са го подкрепяли и тогава? Когато издаването на евреин е струвало награда от чаша сол. Възприемали Хитлер за освободител. Как смееш да сравняваш с например Левски, който бил говорил за мирно съществуване с нормалните турци. Доктор Менгеле може да е по-човечен от Бандера. Като са искали да обидят някой на изрод там и в Украйна, са му викали Бандера.

вземи малко се образовай, бе, пич. дори в уикипедията пише, че от 1941 до 1944 Бандера е бил в немски концентрационен лагер, хитлер се е страхувал от него. едва в края на войната хитлер е освободил бандера и го е насъскал срещу комунистите, ама тогава хитлер е пращал на фронта куцо и сакато ...

Парадираш с тролските си изяви тролче нискостеблено ?

Парии презрени...

Ще си върнат това което считат за историческа неправда. Без Русия, Украйна едва ли щеше да съществува. Увеличавана с подаръци от руснаците. Сега гонят поне Новорусия подарена от Ленин. И в момента няма какво да ги спира.