Коментари - Владимир Костов: Кризата на ЕС е последица от упоритостта на Брюксел да поддържа компрометираната антинационална политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антинационална е против България. ЕС поддържа политиката на антантата в полза на Гърция, Сърбия и прочие цигански народи.

Каква национална политика иска този от един НАДНАЦИОНАЛЕН съюз ? Май му хлопа дъската сериозно.

Твърде дълги и обемно представяне за човек, който "не се нуждае" от представяне.

Те в българия интелектуалците неправят разлика между геран и демократ, нали са комунисти?... Защо да го правят нали крякат жаби и вадят студени бири от там... Също като в нацистка Германия. Нестата са станали ерзац.

Като пишете "предател" уточнете кого е предал - бай Тошо и неговия просъветски режим. Плюл е от Свободна Европа , но не България и народа , а комунистическия режим. Явно някои хора още не са били родени тогава и затова пишат глупости.

Знаеш ли как ни промиваше мозаците за гнилия капитализъм и светлия комунизъм? Защо не се прибра и да се бори срещу лошотията в Бг? Кой го репресираше? Защо мен не ме репресираха и изпратеха в Париж на държавна издръжка?

Предателят си остава предател. Плужек. Нали именно той , като дете на "активни борци" и партийни кадри става журналист и отива в чужбина. Той е един от номенкланурните принцове, задоволени със всичко по онова време. Но е гад, а най-главното е слаб специалист.

Най -гнуснния предател който плю България от радио свободна европа в продължение на десетилетия казва кое е антинационална политика

тоз плужак,откъди плъзна? срам не гу ли е??

Гу ли е , не гу ли е. Направо ме разби с граматика и словоред. Попрекалил си с бялото.

ченгетата. Европа, разбирай ЕС, никога не е провеждала антинационална политика. Това са внушенията на кремълските слуги и интриганти. ЕС жела все по-голяма и всеобхватна интеграция, и е естестено да бъде така, за да бъде Европа по-силна и конкурентна. Никога тази интеграция не е била насилствена и никога не била провеждана на всяка цена и веднага. А е в интерес на гражданите на Европа процесът да се ускори, колкото и да не има харесва това на разните провинциални диктаторчета и агентитрата на Кремъл.

Щом можеш да пишеш,би трябвало да можеш да четеш, но със сигурност трудно разбираш прочетеното.

Тоя предател изобщо защо му дават трибуна. Междудругото много добре помня времето когато изчезна във Франция.Жена му и родителите ревяха по телевизията че бил отвлечен, и се молеха на външно и на франция да направят всичко възможно да го намерят,...а а боклука му с боклук минал от другата страна!

Брей, брей! Вчера при Цветанка Ризова някакво ченге, разбирай пропадняка Георги Марков дуднеше как Орбан бил много готин диктатор. Днес същите дитирамби от друго дърто ченге. Направо са трогателни. Като се провалихме по всякакъв начин, ще пробваме да държим статуквото на крилете на "национализма". Само дето никой не може да ми обясни с какво самораслият български, унгарски или чешки диктатор е по-добър от лошия Брюксел?

Верно е че съществуването на ЕС храни много мръсни гниди като вас, факт. Неоспорим. Но мили гниди, в дългосрочен план вие сте в кюпа с всички останали, защото това е земята ни, това е единственото, което ни е останало, след грабежа наречен ЕС. За какво работите? Къде ще избягате? В западна Европа? Ами тя вече е черна и мюсюлманска! За тях връщане назад няма!

е как- наши стари и верни дрогари са...

Ако не беше опасен за бъдещето и просъществуването на нациите и държавите, членуващи в него, нямаше да се говори за разпад. Опасността идва от съществуването на тази креатура за контрол и централизиране на властта, работещи за разпад на държавите, такива, каквито са в момента. Нация и националистични, патриотични взе да става мръсна дума, словосъчетавана често с "популизъм". Значи приемането на незаконни мигранти, под наслова да им помогнем трябва безропотно да се приеме. Но...отказът от прием на бежанци и затваряне на граници е популистка мярка на популистки партии, но избрани от Суверена в същите тези държави. Та кое е популисткото-желанието на хората да запазят държавите и народите си, съпротивата срещу силовите методи на ЕС? Ако не искаш-санкции! Ако не искаш ислямизирана и черна държава в бъдеще-плащаш на изнудвачите! Какво е ЕС ако налага политики с ИЗНУДВАНЕ?!

И тука пак един червен дядо.

Локомотива на Европа освен на севетовното в Русия,скоро ще катастрофира и Четвъртия еврогейски райх в Европа.

КОЛКОТОПЪТИ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ВЗИМАНЕ ДАВАНЕ С ГЕРМАНИЯ ТОЛКОВА ПЪТИ СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ Е СТИГАЛА ДО КАТАСТРОФА! СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО! САМО ЧЕ МАЛКО ХОРА СЕ УСЕЩАТ ЧЕ РЕАЛНО НАРОДА НЕ Е ИСКАЛ БОЙКО, А БОЙКО ГО ДОКАРАХА ЗАПАДНИТЕ ИЗРОДИ ЗА ДА МОГАТ ДА УДОВЛЕТВОРЯТ ПОЛИТИКАТА НА СВЕТОВЕН ГРАБЕЖ!

лозе пази ! След "случката" със Скрипал тоя човек възвърна възгледите си от "соца" ! Той най-добре осъзнава как да коментира сега, за да не би старата "случка" от 1978г.тоя път да стане сполучлива!

Много странно решене на dir да поиска точно от този човек "мнение". Дребен компрометиран шпионин, предал своите, нарочно измислил си атентат против себе си.

Те от всякъде дават мнения такива по менте бг медии. Най-брутално е обаче когато пуснат мнение на някоя кифла от фейса,или щоу "звезда".

потънели Меркел , потъва Германия, потъне ли Германия потъва Европа, България трябва да е зад Меркел , ако ще Меркел да потъне.....Меркел е единствения истински полтик днес в Европа.....

Примера го виждаме и първата и Втората световна война показва че закачим ли с дойчовците и винаги сме валат след като направят някоя голяма глупост! Та това какво ни показва че колкото по рано избягаме от Дойчланда толкова по-малки загуби ще имаме!

Ти преди 140 години би подкрепял режима на турския султан Абдул Хамид,защото потъне ли османската империя потъва и раята бг,а не руската армия явно. Народа ти умир в режима на Меркле ЕС.

дрОгаре, налага се, да ви припомня, че тия мантри ги ръсехте първият, преди вторият, по време на третият и ги ръсите и през четвъртият мандат на меркел, и ако тя желае да се кандидатира , ще ги ръсите и през петият и мандат! аа, и когато меркел застана на чело на германия 2005г. бвп беше 2 800 000 000 000$ днес е 3 500 000 000 000 $ а путин като стана президент 2012г. бвп на раша беше 2 170 000 000 000 $, а днес е само 1 280 000 000 000 $

Тъпако, подобни бюрократични структури, /нато,ес,ссср и т.н/, имат тенденцията да започват да обслужват собствените си корпоративни интереси.

Е,да де,икономиката на германия расте за сметка на изсмукването на нашата и тези на източна Европа.Взеха ни младите обучени кадри.....

Всъщност ако се погледне мащабната, по-голямата, панорамната картина и ръководителите на ЕС, и Тръмп, и Путин ОПИТВАТ ДА ЗАПАЗЯТ СЪТВЕТНАТА СИСТЕМА!!! Или ако щете Статукво (Стабилност,...) Всеки по свой начин, както разбира или му обясняват или дефинират нещата, някои по-агресивно, други по-внимателно и тактично, въздържано, с различни методи и подходи, и кръгове на влияние и методи, но всички с разбиането, че живеем в нови и динамично променящи се обстановка и условия, където НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ! Някои дори го разбират като НЕСТАБИЛНОСТ (дори тероризъм, клатене на торбата с мишките), за да ... НЕ СЕ ПРОМЕНИ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО!!! И тук е големият въпрос - кой как го вижда това НЕЩО!!! Тоест, как да се направят такива промени, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ СИСТЕМАТА, СТАТУКВОТО (ИМ), и нямам предивд само и непременно тяхното, тяхното САМО лично статукво, а на онези, които НАИСТИНА ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ (и най-вече тяхното статукво и ИНТЕРЕСИ)!!! И вече е пределно ясно, че ТОВА НЕ СА ПУБЛИЧНИТЕ!!! Ето, това е наистина важно да се разбере от хората, и особено от свободните граждани в развитите държави и ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ, имам предвид от един критичен минимум, който от своя страна ще доведе и инспиририа ИСТИНСКИ И ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ В ... СИСТЕМАТА!!!

PEYTSCH

Меркел потъва и който се държи за нея ще потъне като Титаник...Бягайте от меркелизма....

Меркел не е толкова интересна - като съдба и кариера, живота на хората Е! Както и хората и кръговете, ИНТЕРЕСИТЕ, КОИТО НАИСТИНА ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗАЩИТАВА, както и ... НА ОНЕЗИ, КОИТО РЕАЛНО И В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕ ЗАЩИТАВА И ПРЕДСТАВЛЯВА, а твърди, че го прави! И защо е така - ето това е интересното, политици и управници, конкретни персони идват и си отиват, но хората и държавите остават!!! И ТОВА Е ВАЖНОТО, КАКТО И ОНОВА, КОЕТО ТЕЗИ УПРАВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ РЕАЛНО СА ОСТАВИЛИ И НАПРАВИЛИ ИЛИ НЕ ЗА ТЯХ!!!

Много по-интересно от съдбата на Меркел е ЗАЩО стана така и КОГО И КОИ КОНКРЕТНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ ТЯ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ, ИНТЕРЕСИТЕ ИМ, и ... ЗАЩО!!! Защото независимо колко много някои с еопитват да ни внушават ТАМ СЛУЧАЙНИ И НЕОБМИСЛЕНИ НЕЩА НЕ СТАВАТ, не поне когато се касае до процеси и политики ОТ ГОДИНИ, и стратегиите и тактиките им!!! Защото конкретните лица, вкл. Меркел идват и си отиват, НО "ТЕ" ОСТАВАТ, макар и НЕПУБЛИЧНИ!!!

Руският агент ругае ЕС а живее в ЕС. Защо не живее в Москва?

Защото има доходи в ес,а ти нямаш, тъпако.

Владимир Костов казва много верни неща, но рпави доста опростен и дори наивен извод, че кризата в ЕС била следстяие САМО от упоритостта на Брюксел да поддържа компроментираната антинационална политика/ Подходът е сбъркан, и като казвам сбъркан имам предвид, че това, което ние приемаме като грешка в него не е всъщност грешка за онези, които го прилагат и онеи зад тях, които го изискват! Темата е много важна и интересна и тепърва ще се разисква и коментира, но в общи линии и ЕС, и другите ръководители трябваше досега отдавна да са се обединили около НЯКОЛКО, не много!!! (за да не се разводняват и омаловажават, и неглижират и размиват по този начин, а те, политицци и управници са факири и всеизвестни с тези неща) ОБЩИ ПРИНЦИПИ, на базата на които да се създадат онези првила и закони, които ДА СА ОБЮОВАЛИДНИ ЗА ВСИЧКИ, И ТО КАТЕГОРИЧнО И БЕЗУСЛОВНО!!! Това означава ДА СА ПУБЛИЧ!И, ЯСНИ И СПРАВЕДЛИВИ И ОБЩОПРИЕТИ, тоест да се основават на съвсем ясни и приети принципи и норми, и ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ, тоест да има ПУБЛИЧЕН И ТЕКУЩ КОНТРОЛ, което значи ИНФОРМАЦИЯ, без никакви изключения за никого - няма понеже, обаче, защото! И в рамките на тези няколко правила и закони НЕКА ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ НА ИДЕИ И ХОРА, СВОБОДНА КОНКУРЕНЦИЯ, нали на това се базира идеята за свободните пазари и демокрацията, НО ДА НЯМА ... УДАРИ ПД КРЪСТА, БИТКИ И ВОЙНИ!!!, и тогава животът ще покаже и докаже категорично КОЙ Е ПРАВИ И КОЙ - НЕ ТОЛКОВА, хората ще го покажат с краката и парите си - къде отиват и от къде бягат, опростено казано! С две думи, за да живеят добре (големи групи) хора - в семейство, добро семейство, квартал, град, държава, съюз, континент, ТРЯБВАТ ДВЕ ПРОСТИ И ЛОГИЧНИ НА ВИД НЕЩА: 1) ЯСНИ, НЕ МНОГО, ДОБРИ, тоест ОБЩОПРИЕТИ (от огромнто мнозинство) ПРАВИЛА И НОРМИ, ТОЕСТ ЗАКОНИ, и 2) ТЕ ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ, ЗА АБСЛЮТНО ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, И ДА Е ТЕКУЩ КОНТРОЛЪТ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ПУБЛИЧЕН И В РЕАЛНО ВРЕМЕ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ДА Е ЯСНО И ПУБЛИЧнО КОЙ КОНТРОЛИРА ... КОНТРОЛИРАЩИТЕ!!! И другото, което трябва да е ясно и регламентирано е "социалния буфер", тоест онази социална подкрепа на определено ниво за онези, които по някакви причини са изпаднали в положение да не могат да си осигурят един минимален стандарт на живот по някакви причини, защото ... СМЕ 21 ВЕК!!! Звучи просто и логично, според мен, а защо вече толкова години не става и защо политиците и ръководителите не го правят и не искат ИЛИ НЕ ИМ РАЗРЕШАВАТ да го направят - някой може да даде отговора!

Браво на ДИР! Интервюто е прекрасно и нека в бъдеще да се публикуват все повече интервюта от този тип, т.е. интервюта с грамотни хора, които знаят за какво говорят, а не гола пропаганда.

На тоя доносник, предател и използвач, дето яде парите на френските данаъкоплатци, му дреме за национализма и дереджето на странаите в ЕС.

PEYTSCH

Падението на Меркел започна с гръцката финансова криза. Тогава Меркел не се съгласи с Шойбле да изхвърлят Гърция от Еврозоната и да не плащат милиардите кредити... После почна бежанската криза с едноличната покана на Меркел към колоните с мигранти да получат наведнъж облаги за които източноевропейците само могат да мечтаят... После...Истамбулската конвенция която Меркел упорито защитава и налага... И всичко на фона на убийства, изнасилвания, лъжи и злоупотреби на мними бежанци и истински терорист. Следват още поне 2,5 милиона кандидат-мигранти и двойно повече готови ако Меркел остане на власт.

Меркел направи много и сериозни грешки и за това писах още преди време, но недей само да смяташ, че нещата са наистина толкова лични и персонални, защото НЕ СА! Или да поясня така, ако не беше Меркел, щеше да е друг, ако не бе жена, щеше да е мъж, но нещата нямаше да са мног по-различни, и истински интересният въпрос е ЗАЩО Е ТАКА! Не се фокусирайте върху подробностите и отделн ите личности, колкото и да са високопоставени и влиятелни, а върху основното! Между другото подобни мисли са валидни и за Тръмп, независимо от неговата ексцентричност и прословута УЖ "непредсказуемост", както се опитват да ни внушават много медии и кръгове! И за Путин също, между прочем...

Меркел направи много и сериозни грешки и за това писах още преди време, но недей само да смяташ, че нещата са наистина толкова лични и персонални, защото НЕ СА! Или да поясня така, ако не беше Меркел, щеше да е друг, ако не бе жена, щеше да е мъж, но нещата нямаше да са мног по-различни, и истински интересният въпрос е ЗАЩО Е ТАКА! Не се фокусирайте върху подробностите и отделн ите личности, колкото и да са високопоставени и влиятелни, а върху основното! Между другото подобни мисли са валидни и за Тръмп, независимо от неговата ексцентричност и прословута УЖ "непредсказуемост", както се опитват да ни внушават много медии и кръгове! И за Путин също, между прочем... Ако се вгледаш по-внимателно не може да не видиш, че още в началото, при първите си изявления и тези Меркел направи някои фундаментално, тоест като идеи и изказ,.... ДОСТА ВЪПРОСИТЕЛНИ И НЕТОЧНИ, меко казано, послания!!! И ние оюе тогава ги коментирахме, а е по-интересно ЗАЩО и ОТ КЪДЕ ИДВАТ ТЕ!!!

Гръцката криза беше създадена донякъде поради податливостта на Гърция към корупция на най-високо ниво и това, че в ЕС решиха да се възползват от този факт и да я изиграят.

Не знам в дира ли са късопаметни или безпаметни, или този дъртак -манипулатор сам се представя така, но щом толкова го боли за България. защо не си седи тук? Нали си беше дошъл след промените? Защо не му хареса това, което настъпи в България? Нали И ТОЙ СЕ БЕШЕ" БОРИЛ" ЗА ТОВА? Бял ден да не видят предателите на България

УМЕН, ХИТЪР И ДАЖЕ МАЛКО ЛУКАВ - типичен коментатор от епохата на комунизма - не казва по същество нищо конкретно.. и все пак -КЛАСА НАД МНОГО СЕГАШНИ ДЪРДОРКОВЦИ

класна западна подлога е.

"наследство на политики от типа на национал-социализми, фашизми, комунизми и либерализми, доколкото всички те намираха и намират своя интерес в разрушаването на националните традиции и ценности" - Тоя изкуфял ддърт предател вярва ли си? Или го гони склерозата? При комунизма, какъвто всъщност никъде не е имало, но във времето преди прехода, имаше българска държава, войска и народ. Сега нема нищо. Та какво разруши националните ценности, нещастник, предател

по времето преди прехода се чакаше на опашки за хляб и долнопробни колбаси, а за месо можеше да се види веднъж седмично. Вкарваха се хора в затвора само за вицове, а кремълските подлоги дойдоха на власт с цената на много разстреляни българи и то от авангарда на нацията- учители, лекари, адвокати, инженери, търговци.. това ли е българската държава?

Това редене настана след западния преврат, когато комунягите продадоха родината ни и създадоха СДС-предателите. С любезното съдействие на Запада!!! Преди това, животът по соца беше ТОЛКОВА ДОБРЕ, че цял един народ рони носталгични сълзи и търси бай Тошо! А що не казваш за фашистките подлоги, които избиха стотици хиляди невинни българи без съд и присъда, избиха точно авангарда на нацията още преди да дойдат комунистите? Кажи де, фактите са неоспорими!

бял ден да не видят лъжците> да ядеш сега " колбаси" от найлон и да си щастлив! Говедо , дори не нещастно, а мръсно

Лъжеш ,тъпако, това беше преди 60-та година и след 90-та на миналия век. А при дивия "социализъм" който му се бачкаше в двора имаше кокошки,мисирки и прасе, а нашите и двамата работиха на смени /в мината и комунално стопанство/. Ключовата фраза е "на който му се бачка" . И сега е така, безделнико мързелив.

Тоя доносник–нагаждач още ли е жив?Мръсник.

Тоя доносник–нагаждач още ли е жив?Мръсник.

Сравнете политическия анализ на Владимир Костов със смешните напъни на Андрей Райчев , Кънчо и Огнян. А човекът е на 86 г.

Човекът първо предаде България на запада, та затова и остана да си живее там, а сега се сетил, след половин век му дошъл акъла. Да се беше покаял за това, че продаде род и родина на младини! НО, иначе е напълно прав.

Прави впечатление, че всички ченгета от бившата ДС се включиха в атака срещу ЕС. Това е един от малкото начини дори евробюрократите да ми станат симпатични. След агент Филип, който се оказа пръв почитател на унгарския главоч сега и Костов ............

Явно и Доналт Тръмб е ченге от ДС

Ама разбира се, следването на политиката на щрауса е именно това, от което ЕС има нужда в момента, нали?. Тя и Меркел това прави, и Макрон. Вече запонаха и с домати да ги замерят, но те още не вдяват, че са политиески и морално остарели.

Да бе, не вдяват, вдяват и то много добре, ама така им е заповядано от големия господар от .... през океана и от чича им шорош. Войната е не само срещу Европа, войната е срещу Християнството и Европа.

ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ В ЕВРОПА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО !!!! ПЕДОФИЛИ, ПЕДАЛИ И ВСЯКАКВА ПОДОБНА ПАПЛАЧ, ЗАЕДНО С МЕРКЕЛ И СИЕ ИДИОТИ - ТРУДОВИ ЛАГЕРИ !!!! ЗА НАЗИДАНИЕ !!!!!

Опита е правен и е неуспешен. При това не върху цяла Европа, а в отделна държава. Значи при много по-контролирана среда. Първия концлагер в Германия е за педераси. Даже с тях не са успели да се справят.

От предатели съвети нещем.

От Европа, ще стане нещо, едва когато се разграничи от краварите. Меркел е ЦРУ агент

А не искаш ли отново половината Европа да бъде окупирана от руски солдати!

А ти искаш ли да си окупиран от меризливи кравундели?

Само в съюз с Русия Европа ще се върне към нормалното си съществуване! Само с РУСИЯ!

Германия винигя яде ЛУПАНИЦА в Русия.

Интервюто е прекрасно и много точно ! Предлагам на Премиера Борисов да го прочете бавно и внимателно ,дума по дума , а и да прочете мнението на Хората !

юра, интервюто е прекрасно, и гледната точка на костов е под правилният ракурс! само дето единственото вярно нещо там е последното изречение!

Той, боко, си има достатъчно съветници с ДС-минало, та да дава ухо на отдавна компроментирани ченгета от запаса!

Радвам се че Германския Футболен отбор си отива с присъствието си в Русия ми напомня за Меркел ! Меркел е един третокласен Европейски Политик , но някой иска да я изкара Лидер на Европа , което е грешка ! Тя трябва да плати за тази грешки с поканата на нелегални Имигранти , които нахлуха в България и Европа !

юра, бъди благодарен на меркел за мигрантската и политика! ако не беше такава, ти шеще да си стоиш в россия!

юра, бъди благодарен на меркел за мигрантската и политика! ако не беше такава, ти шеще да си стоиш в россия!

5 tsenta ot Soros

А тя да бъде благодарна на Юра и да БИЕ ЧЕЛО ДОЗЕМИ пред Велик Вова, че й разрешава да развива бизнес в огромния руски пазар. Иначе е загинала и тя и народа й!

Баш на тая подлога Юра няма за какво да му е благодарна

Казаното в интервюто е напълно правилно,като анализ. Авторът много фино показва пътя на Меркел-същият,като този на Майншафта от Първенството.Сравнението е много добро! Мути си позволи да бойкотира спорта.Скоро ще бойкотират нея,както в Германия,така и навън.

Не се казва майншафт, а маншафт и означава отбор, а такива като тебе прост.

А ти недое-ната,много ли си непроста?Че едно изречение не можеш да напишеш без злоба и обида,лейко??????

Даобича България ама е останал да живее във Франция. Има защо.

Що за глупости? Разбира се, че ще се брани либерализма от тъпаците националисти! Всичко добро ли ви пречи, зле ли искате да е? Капсулирането и националните държави са изобретения на 19 век, отдавна еволюцията ги е изхвърлила! Не пречете на прогреса, изроди!

Та кое викаш му е доброто на гейлиберализма? Гейпарадите, ГМО-та, палмовите отрови, консервантите, обезличаването на нациите, обезличаването на историята, узаконяването на педофилията, узаконяването на сундурнайсет откачени транс-измислени-полове, свалянето на гащите до глезените и каненето на джагалите да насилват европейските момичета ли, толерирането на мангасаряните, беззаконието, липсата на образование, липсата на здравеопазване, закриването на всичките ни заводи, предприятия, селско стопанство и др. А, да не пропусна и закриването на ЧЕТИРИ РАБОТЕЩИ И НАПЪЛНО БЕЗОПАСТНИ БЛОКА НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ, забраната на Южен Поток, на Белене, на Бургас-Александруполис ---- толко са много грешките и мотиките, които изедохме от запада, че със сигурност много пропускам? ТА, Кое? Кое? - Нищо добро от запада не е дошло, и всички вече го разбраха!

Тоя пък ненормалник... я стига пропаганда, нищо от това не е вярно! Точно обратното е всичко, което си написал! ВСИЧКО, всяка твоя тролска дума!

Общия национален интерес е лицемерие. Няма как един човек с 5000лв. заплата да има какъвто и да е общ интерес с безработен човек без квалификация. Може да има солидарност, но общ интерес не. Това, че са българи нищо не означава. Харесват различни филми, книги, музика. Ядат различни храни, пият различни напитки...Въобще освен езика, който говорят нямат друго общо в ежедневието. Реално имат повече общо с хора от други националности, с които имат общ вкус. Та всички тези идеи за нацията над всичко е опит един елит да успее да спечели на своя страна една продтовата маса. При демокрацията е достатъчно да имаш подкрепата на 20-30% от хората за да се докопаш до властта.

По твоята логика няма как един лекар с 5000 лв заплата да има общ интерес с един икономист с 5000 лв.Един мъж с една жена, един здрав с един болтън един млад с един стар.И накрая оставаш само ти.И тогава управляващите правят с теб каквото си искат.Ти си типичен 100 българин а се мислиш за космополит.Жалкото е че си млад и ти ще градиш бъдещето

Абе, "Само, че", ти разби тотално всякакво чувство за принадлежност към род и родина бе! Това патриотизъм, това родолюбие, това семейство - абе нищо не значат за тебе бе. И какво ако си с 5000 лв. заплата, може да си по-тъп от всеки клошар, който е завършил Университети, но заради фалшивата западна политика ВЕЧЕ мизерства. Кой ти каза, че ти си нещо повече от редовия гражданин, КОЙТО ще брани родината си, а и тебе мършо, при нужда? Бах ти и самочувствието на цървул имаш.

Разликата, която консуматорите не схващат, или така им е заповядано е, че хората от други националности, повтарям, националности, СА ГОТОВИ да бранят нацията си до последна капка кръв, а не са повърхности консуматори като тебе! За теб думата ДОСТОЙНОСТВО е абсолютно непознато понятие, нали? Важното е да си купиш кола, познах ли? Да си купиш нов тв и яки маратонки. И да трупаш парици, които са без покритие. Липсата на образование и нечетенето на книги до там води, до канавката на човешкия отпадък. Това са евроценностите, за съжаление. ПЪЛНО РАЗЕДЕНИЕНИЕ, СОДОМ И ГОМОР.

"Брюксел поддържа антинационална политика" Ами то всяка глобалистка политика е антинационална! "За разлика от футболното поражение на Германия, загубата на авторитета на Меркел е логична" Ние се радваме и на двете!

това което правеше Брюксел беше правилно това което направи гърция допускаики имигранти от афганистан и къде ли не не беше правилно ....там е проблема.... да спреш имигрантите въобще не е антинационална политика, не знам как такива патоци ни водят делата отново и са в основат ана съсипията в ЕС.....пригласят на силния

Ти явно си паднал от Марс и не си наясно какво става в Европа и света

Не, ние пазим границата си и не допущаме дори мигранти от Марс !

знам много добре какво става в Европа прецаквате е с тъпотията си , както прецакахте България, и то с помоща на умници като този и ....

хората които съсипаха страната, съсипват и ЕС тоново са нищо не разбиращи каквито бяха последните 28 години...но намират изява, в общата глъч, с включване в общата вълна такива хорарешения не осят прсто ни водят по вълната ....не са бойци, не са лидери, не са визионери ... а документалисти

Каква е тази кекава Европа, която ние успяваме да съсипем? Това е смешно!

Аааа, разбиращи са, разбиращи и то много добре разбират! Съсипването е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и с план от преди 1982 г. Както стана в Украйна през 2014 - а се оказа, че западът работи по план още от 2017 г. за разрушаването на украинската държава. Не ги мислете за наивни, напротив, много подли същества са, мнооого подли!

Загубата на Германия е логична просто в Русия германският дух е съкрушен от втората световна воина