17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му се сърдете на момчето де! Все пак колата си е потрошил! Отменяйте и условната, научил си е урока! И на него не му е било хубаво да се вреже в некъф пезант! (това е сарказъм, ако някой е прекалено глупав да загрее)

Няма ли сега да има протести и врява в медиите? Или когато виновен е министър - неговата вина е по-малка?

Нископлатен зам-министър шофиращ Туарег, купен на промоция за държавни служители, че иначе няма как убива на пътя. Пробата за алкохол е ... самозабраавят се и си мислят, че всичко вечно ще им се разминава. И са прави - разминава им се

ВКС обслужва власта, и тези с парите! Може да се види от историята на водените дела, стигнали до ВКС!

zakonnata mafia razdava pravosudie,no za otkradnata kokoshka shte te priberat na toplo pone za godina .ebati i naglite klouni.

Мила родна картинка. Единия със 120 в насрещното, оня насреща му пък без колан и книжка, накрая една условна присъда. На бас, че и тогава са щяли да се взимат мерки, и тогава са писали една седмица по вестниците и всичко отново се повтаря до безкрай.

Нито е мила, нито е картинка, нито е родна. Става въпрос за грозната българска действителност.

Даа да се засилиш със 120 км/ч в насрещното и да се забиеш в насрещно движещия се лек автомобил няма как да бъде умишлено. И тези дето се опитваха да газят полицаи на

Имаш пари - няма присъда! А парите са от рушвети по време на едни царски години.

Пародията в Българската "правораздавателна" система няма край. Ако си от нашите всичко може да ти се размине. Няма такава държава!

Като гледа и слуша човек какви "присъди" раздават родните съдии, спокойно можем да си помислим, че в Наказтелния кодекс няма предвидено никакво друго наказание освен "условна присъда", ма няма значение, кокошка ли си откраднал, човек ли си убил, пиян ли си бил, колко пъти са те осъждали, това е положението -УСЛОВНО.Аз предлагам като така или иначе изходът е ясен на общо взето всички дела, поне да го праскат това наказание от самото начало и да не се точат по 20 години. То и цялата ни работа в държаввата е условна, условно ни плащат, условно произвеждаме нещо, условно взимаме диплома, условно шофираме, условно има контрол над каквото и да е, конкурсите и назначенията са условни...май само умираме безусловно

А убитите 15 души на дефектния път край своге, при очевидно неупражнен контрол от страна на ресорното министерство, министъра просто го преместиха формално на зам. министерска позиция. Но поне е забавен. Циркаджия номер 2 в правителството.

А една друга бивша министърка по реме на която пътя е приет отиде в Световната банка

Жертвите при Своге са 20!

А Иванчева за някакви невзети съмнителни пари с белезници пред камерата и 20 години затвор. После ми разказвайте приказки от 1001 нощ за "независимата" съдебнасистема в българия / нарочнос малка буква/

И после засщо, се качват пияни и дрогирани, защо се чувстват безнаказани, защо има повече жертви в следствие на пътни инциденти, отколкото от битови престъпления или болести в тази държава. Ами има нещо сбъркано в целия процес от превенция до наказания. Дори не нещо сбъркано, ами май всичко е сбъркано, щом не работи и резултати в положителна посока няма.

Сигурно пак комунистите и руснаците са ви виновни?

Това е част от наследството ни от социализЪма! Ама глупаците не загряват, че е така.

Гордеете ли че сте българи, ганювци! А! За етноса нещо да попитате, ганювци!

Тези от етноса са били в другата кола или не прочете добре новината?

И кво? Пак ли те са ти виновни, че зам-министерчето е виновно, ганювец? За Местан тогава що лаехте да отивал в затвора, като жертвите му бяха помаци? Тъп ли си, какъв си? Отде ви изравят бе!

Безобразие пълно долно безобразие ..за смърт условна присъда и вие искайте нещо да се случи кой ще иска отговор от съдиите какво е това безочие?

Важни факти се премълчават в статията. При катастрофата умрелите момчета са на по 20 години. Факт е че са били циганчета, но това не ги прави по-малко хора. При катастрофата е пострадала и дъщерята на този нещастник Катев. За нея пратиха въздушен транспорт специално да се лекува в София, но за второто момче, което умира по-късно в болницата във Варна не се намери място в самолета.

Тези, които се лигавят и церемонят с убийци на пътя, особено пък ако тези убийци имат връзки или са силни на деня, са същата гн.усна стока. московски и местан са примери за неадекватни присъди, идиотски закони, двойни аршини. А сега и този хубостник.

Яко да умрете! Ама много яко!

Кои бе?

Gorkiat! Kolko li my e stryvalo opravdanieto ot DERACHITE!

За жалост..пародия на държава...

Браво, отново купени съдии, срамота

Нямам коментар

Ама разбира се, невинен е! Корумпетата във властта, с достатъчно пари в джоба, моат да убиват и да се измъкват безнаказано.