Визитата на шефа на Пентагона в Румъния вдигна руски изтребители

Очевидно е, че регионът е уязвим към агресията на Русия, казва Лойд Остин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми хареса коментарът на руски генерал ОЗ за потенциалната война с НАТО - най-кратката война в историята на Русия. Руските войници дори няма да успеят да стигнат до казармите. За сведение на посрещачите - САЩ през 1957 са можели да създадат ядрена пустиня в СССР с размер 10 млн кв.км - половината от територията на страната, при това развитата половина. И не са го направили, щото са агресори, а други биха казали - щото са тъпи. По него време СССР не са имали ефестивни носители, за да доставят ядрените си заряди до САЩ. Същите са било под 5% като сумален килотонаж от американските - не знам дали терминът е точен, но добивате представа за какво иде реч. Та братушките бряцат с допотопните си пушкала, за да плашат гаргите, но само гаргите им се връзват.

Че какво правят руските окупатори в Черно море. Но е на НАТО и Крим не е руски.

Румънците са тарикати. Досега все излизат сухи от военните конфликти(без териториални загуби) в Европа.

От похода до Сталинград сухи се върнаха 118 човека. На останалите триста хиляди гащите им бяха прогизнали от кръв и лайна докато ги копаха.

У википедията пише, че при Севастопол са воювали 118 хиляди румънци, 95 000 пленени, 18 000 убити, което си е множко.

Американски национален интерес в Черно море, no comment!!!!! Мисля, че е безсмислено да се чете пропагандата!!!

Тази новина, може да мине за манипулираща обществото. Да предположим, че руските пилоти умишлено са навлезли в неутрални води над Черно море. Там са обърнали и са се прибрали в своето въздушно пространство. Никъде по земното кълбо това не е противозаконно и дори не знам да е укоримо. Следователно това е една голяма измислена новина, която явно има за цел манипулация да настрой едни хората срещу други хора на национална основа.

_stankow

Заглавието е манипулативно. Защо ли не се учудвам ? От текста излиза, че изтребителите са летели заради стратегическите бомбардировачи, където, самi разбирате, не е летял "шефът на Пентагона", в бомболюка например. Стратегически бомбарировачи B-1 на границата - и това ако не е повод на дежурната двойка да се вдигне, тогава какво ?

При тази ситуация, сигурно шефа на пентагона е оср@л самолета. Румънците два дни ще се борят с л@йната по седалката.

Информацията ти е от първа ръка, понеже си бил под седалката и си поемал изсраното ли?

КАКЪВ,е "националния" интерес на САЩ,в Черно море ???

"Сигурността и стабилността в региона на Черно море са от национален интерес за САЩ", е заявил Остин на пресконференция с румънския си колега Николае Чука в Букурещ, предаде Аджерпрес. По думите му "е очевидно, че регионът е уязвим към агресията на Русия и видяхме това в действията, които се случват в Източна Украйна, окупацията на части от Грузия, милитаризирането на Черно море и провокативните действия по въздух и море". И в отговор на “провокативните действия” на Русия шефът на Пентагона Остин изпрати на мирна, човешко-правна, приятелска мисия два стратегически бомбардировача B1 Lancer от ВВС на САЩ а руснаците тотално неразбрали мирните и приятелски настроени към Русия намерения изпратели няколко техни изтребителя СУ-30 да екскортират приятелски ориентираните американски бомбардировача далече от границите на Руската Федерация в акваторията на Черно Море. Да е.а лицемерните ви копелдаци американски.

Прибрали са се ватенките преди да изпопадат в морето ? Ами имали са късмет блядовете :)

бегай да квичиш на протеста за тока ве добитък смрадливии троляшки и после за дръвца че иде зима.. ббаахаха

Цигански биологичен отпадък....

И по случая е хубаво да ни предостявят 2-3 употребявани подводници, на символична цена.

а негърят нема ли да дойде и у нас? таковата да хапне до го нахраним де да не отслабне

тия па видЕха един пътнически Боинг и се посраха от страх, че чак вдигнаха самолети и въздуха... кой ша ви напада бе мунчовци?

Кои части от Грузия била окупирала Русия?

Южна Осетия и Абхазия. Те са Грузия. Крим и Донбас са Украйна. Карабах е Азербайджан.

Сега руския трол ще пита по какво съдим, че са окупирани.

И да не забравяме също че Косово е Сърбия, а Тексас, Аризона, Невада и Калифорния са Мексико и Гибралтар е Испания. И най-важното, Булгаристан е Турция, но на стамболов му сцепиха Тиквата преди да успее да я върне на султана.

Демек американски стратегически бомбардировачи до Русия може, ама ако изплува една руска подводница в мексиканския залив, ще опищят махалата….

Големият батко от Дойче Веле иначе ще спре спонсорството....

Ще изплува ако стигне дотам , по-вероятно е да не изплува :)

Павката късопишков педераса на черни боздугани чудесна той украса !

Опала , ватника пак се изтъпанчил пред огледалото ?

помним как руската подвидница отиваше към Сирия... ха ха ха ха... Изплава до Англия и от там на буксир до Сирия :))) Толкова за руските подводници. Няма да говорим за Курск който потъна на 50метра над рекорда за гмуркане без водолазен костюм и не можаха да спасят никой.

Оркестър без име. Полетели , полетели, па кацнали.

Евала на румънчетата! Ние пак сме в изолация! Що не дойде при нас шефа на Пентагона, м? Щото имаме Муньо - националния предател. Важното е фърчилото номеври да отлети.

Гола вода си.

Зайчик , па си заапал кожения микрофон гледам ?

Изклюително нагли са това янките!!За пореден път крадеца вика дръжте карадеца.

"Сигурността и стабилността в региона на Черно море са от национален интерес за САЩ"... в същото време според американските герберасти "Китай няма право да пази Южно КИТАЙСКО море, а Русия няма право да струпва военни на границата си на собствена територия...

Нагли са , не тъпи само.