Вицепремиерът Марияна Николова откри нов лифт на Боровец

Двойно повече хора на час ще могат да ползват новото съоръжение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сто седалков лифт да направят, ефекта е нулев. Пътя от София е трагичен. Нуждае се не само от ремонт, но и от разширение, но понеже това не е магистрала, бате Бойко не се интересува от него. Катастрофите по този път са ежедневие, но едва една от сто стига до новините, за да не се вълнува народа.

Добро утро! Весели празници! Пожелавам по добро бъдеще на Българите през 2019г.

Kenn1111

А кога нещата до София ще се оправят?Защо да биеме път до Боровец или Банско когато имахме прекрасни условия до самия град!!!

Юлен оправи Банско... Може и нещичко по Витоша да се заеме да прави.. Досега не си ли прочел, че те са концесионер и на Витоша..

Абе, не можеш ли да се зарадваш на нещо, бе, Българино! Все от нещо трябва да си недоволен... Боровец е на час път от София, не на ден, не ти е толкова далеч. Ситуацията на Витоша е ТРАГИЧНА, трябва сериозна инвестиция и много време, за да се приведе в нормален вид, а така както са го подкарали може и да не го доживеем.

Чудесна новина. Българските ски курорти бавно и мъчително се подобряват. Хубавото е, че се случва постоянно. Ситуацията сега и преди 10 години е несравнима.

Браво! Всичко и пак извън София! Тогава не ни навирайте статистика, че 300 000 коли излезли от града за празниците - след няколко години ще станат 500 000. Господ да ви убие за това което правите с Витоша!

Щото Боровец е много далече от София. И да внимавате, нито лев да не излезе извън София! В провинцията да го духат.

Ти не си българин,ти си шибан русофил

Ами но за Боровец пубаво, ама то и пътя до там го няма никакъв - пътят не е ремнтиран от десетилетия и е дупка до дупка. Би трябвало и да се разшири, защото е една от основните дестинации за уикенда - през съботата и неделята колоната е сигурно от Боровец до София, а и през седмицата не е по-лесно, защото много хора живеят и пътуват по този път.

Хора, информирайте се, пътят Самоков-Боровец беше изцяло преасфалтиран това лято, чака се одобрение на проект за рехабилитацията на София-Самоков.

Пич, не си наясно. Витоша официално, а Боровец неофициално пак е на Цеко. Плаща си човекът. Скиор не успя да стане,защото е накадърен, но пък съветските куфарчета го направиха банкер, бизнесмен, подпалвач на резервати, крадец на държавни активи (най-вече лифтове и резервати) и какво ли още не. Дръж си парите в ПИБ, карай на Витоша, Банско, Боровец и писането по форумите става безсмислено.

Напълно ИЗЛИШНО вложение ,по добре да бяха инвестирали в оправяне на наклона и нивелацията на долните участъци на Ястребец-1/Попангелов ,че след 12 часа е ужасно разбито и прилича картофена нива след набез на стадо диви прасета 1матрак след12,30 ч да минава и да забранява капачки не ни останаха от тез бабуни

На крив скиор бабуните му виновни :)

Ходи рано сутрин, кой те кара да си плащаш карта за след 12:30, ако не ти харесват условията?

Щом се казва Марияна, значи само шибани неща може да открие.