Туристическа и ски-зона ”Алеко” спира работа

Собственикът на лифтовете над София - "Витоша ски", обяви, че туристическа и ски-зона "Алеко" спира работа. Пистите над хижа "Алеко" могат да се ползват, отговориха от Природен парк "Витоша".

Обратно в новината

Коментари - Туристическа и ски-зона ”Алеко” спира работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно не му излизат сметките, т.е. пачките да текат на широки струи без никакви вложения по възможност. И сега се чуди как да се измъкне.А и затоплянето в случая е със ясни последици.

дреме ми на q, аз ски не карам. Ако ще да се обеси на въжето от лифта тоя собственик, ако ще да се пусне без ски по пистата лятно време. Като няма писти да четат книги!

Много хубаво ще ходим в чужбина на ски, където е и по-евтино, и по-добре организирано и по-. . . .

човекът Цеко решил да извива ръце. Ами затваряйте,бе! Въпреки че карам ски от 7-годишен, предпочитам на Витоша пистите да не работят пред това някой да дерибейства и да плаче, че му пречат законите. Лошото е, че на ББ такива изпълнения му минават.

Не се пише "ски-писта", пише се "ски писта".

Сигурен ли си, госте? Я си припомни граматиката, отвори си правописния речник! Какво пише там? Фразеологизирани съчетания - две съществителни имена, независимо от мястото на главната и на подчинената основа: жар-птица, очи-череши, ски-писта, снага-топола и т.н. Не раздавай нещо, което ти липсва!

Да им съберем помощи? Само да кажат къде и коя им е банковата сметка на офшорната фирма :)

ПИБ разбира се.

Бат Бойко да отива да оправя и пистите... Докато има някой и нещо за оправяне, ще има Царе, Бат Бойковци и други... Ако беше Костов, щеше отдавна да я е продал на някой, който да я е разпродал и ликвидирал без да се оплаква, както Балкан.

Да ама България Еар си лети ако не знаеш герберче. Пък на Боко продажбите Кремиковци я режат за скраб а Булгартабак още не се знае чия е

НА КРИВА РАКЕТА КОСТОВ И КРИВ.

ей, комунистите не се уморихте да повтаряте лъжите за "Балкан". Костов продаде една затънала в дългове авиокомпания, която никой стратегически инвеститор не искаше да вземе. А държавата нямаше кьорав лев да я поддържа повече. Спомни си какво беше реномето на България при управлението на Виденов, а и до тогава, и ще си обясниш защо нямаше по-читави кандидати за "Балкан" от Гад Зееви.

Пистата не се управлява съгласно закои/регулации и тнт, следователно облсужващите съораженията и събиращите пари да си вдигат лифта и да се махат. Когато са готови да въртят бизнес съобранзо законовата и нормативната рамка у нас - добре са дошли, в противен случай - довиждане! И аз утре мога да оградя плажа на Бургас и лятото като ми кажат, че нямам право да се оправдавам "е къде ще се къпят Бургазлии?". Айде тъпите мутри далече или в затвора! Наяли са се до сега, но стига толкова! Щом не могат да въртят бизнес легално да оставят това на някой който може!

Чичо Бойко е измислил схемата, не се притеснявайте. Всички ще си работи, само че вече ще се отчитат парите при него :)

Има разпоредби и закони, които трябва да се спазват. Сега обвинявате държавата, ама утре като стане нещастен случай пак ще ревнете срещу нея. Българина е безгрешен, само държавата му пречи. Ами отидете в друга държава да ви научат за 1 година как се спазват закони.

Това наистина ако се случи ,ще бъде НЕПРИЯТНО е меко казано , за нас софиянци и за обичащите зимните спортове. Ще трябва да се ходи до Боровец... искаше ми се и Лалето да си работи!

Върнете парите на приватизацията и без това нищо не сте направили.Оставете Витоша на Софиянци и на децата да се радват, тя не е частна собственост.Витоша има история Вие не.

То направо не е за говорене. Чудя се дали в Алпите има някой Цеко та да ги затвори? Такава проста държава няма на света. Нали София е единствената столица на планетата със ски курорт - е, сега ще трябва да преправят и учебниците по история за да напечатат нови, защото това вече явно няма да е така.

Добре, това означава ли, че няма да работи и Драгалевския лифт?

За младежите в района остава избор: или да палят колите на комшиите по тъмно, или след запой да пребиват "приятелите", или да се дрогират .....

1.От колко године стопанисваш пистите и съоръженията? 2. Като това ти е основен бизнес не познаваш ли нормативната база и регулациите за него ,та овреме да си изпълниш задълженията както е по ЗАКОН , а не по шуробаджанащина? 3. Изобщо толкоз години чий го дървеше та не можа да си свършиш работата , та сега закон и чиновници са ти виновни? И не на последно- ех да беше само ти ,с мед да те мажем, ама цялата ни държава е бъкана с такива "чорбаджии" дето искат само да лапат пък ако може и лъжицата с ръка да не барат а друг да им дава!

Съоръженията си работеха перфектно, недей да плюеш по човека. Сигурно в някоя службица са му поискали рушвет, за да приемат ПУП-а и той е отказал.

Това ,че са работели перфектно, не значеи, че са работили законно!

Ти нещо въобще не си в час ! Как ще е работела добре раздрънканата кабинка на 30 години или Романския, който е на 50. Тези съоръжения за опасни за живота ! И за 1 писта картата струваше 35 лв. Не става само да взимаш, трябва и да инвестираш. Незабавно трябва да се развали договора с Цеко !!!

Кажи го директно всички на БАНСКО.

Най доброто място за качване във Витоша беше лифтът на Княжево Този мошенник Цеко Минев който държи и Алеко и Банско умишлено го съсипа за да пренасочи потока към Алеко за сметка на всички софиянци Този е за затвор , а не сега да реве , че не успял някъде да открадне достатъчно В тази корумпирана държавица на дърти червени престъпници обикновеният човек отдавна е едно нищо

Айде сега че ЦМ не е цвете на всички е ясно, ама че той е съсипал княжевския лифт е голяма глупост. Той не работи от 20 години, защото е опасен. Не знам колко кабинки са паднали. Аз се сещам поне да 2

Кабинки отдавна няма , върнаха ги на вторични заедно с всичко останало , а твоят приятел Цеко саботира всеки опит за изграждането на нов лифт Пък и за това го купи стария , за да го съсипе Иначе имаше интерес и от немски , и от австрийски фирми , но този крадец е готов на всичко за да няма нов Ако тук се изгради такъв , при положение че транспорта е много по удобен в Княжево , лифта на Алеко ще загуби поне 70% от потока хора Мошенника го взе този само и само да не допусне изграждането на нов на Княжево

Супер, най-после планината ще си отдъхне от тия диваци.

Нали!!! :)))))))))))))

еее...жалко и сега кво? дай да затворим лифтовете...не че бяха евтини, но от време на време ми беше гот да се качвам на черни връх.

Охоо ще има повече софиянци в банско АА ТАКАА ДЕЕ

Ми не може да има повече в Австрия или Италия ама във вашата лудница надали

По злобно изказване и тъпо изказване то това на Tedi USA скоро не бях срещала. Ако толкова на Теди не и харесва в България , защо влиза във нашите форуми се питам аз. Пък и доста злоба има към държавата в която си се родила Теди.! А и доста странно звучи да сравняваш писти със супермаркет. Явно нивото на Теди е стигнало до супермаркета и съответно после до тоалетната. Наистина трябва да си мухльо или мухла за да отидеш в Америка и от там да пишеш злъчни коментари. За съжаление не зависи къде се намираш , простотията си личи.

а ти пък си явно доста отворен и като си научил една думичка на английски си написал цели 10-15 реда, за да можеш да я използваш накрая...

Да ядат лаyна!

Най-накрая да я затворят тази смешна ски писта Лалето - бавен лифт, смешно къса писта, скапан път - тук в Америка супермаркета ни е по-дълъг от тая смешна планина Витоша - замърсена от ВАС, глупави Българи - хак сега да Ви е честито - може да карате нощно само върху празноглавите Ви чалга съпруги - мухльовци таквиз!

Ти не си нормална. Изобщо не искам да коментирам написаното от теб, по-добре отиди на лекар. Явно Прозака в питейната вода в САЩ не ти е достатъчен.

Теда, повече в България да не си стъпила ! Ма ти си само за Аспен ,бе моме!/Ако си ходила там въобще...щото бая парички трябват/

Картинката хич не е весела, Теди ; Имате право ! .......... Но нима не бихме могли да направим София като Аспен, а Витоша -- Сън Вали ?! Вие-лично (и приятели) мигар не бихте помогнали ?!

Тедо, затвори си вече голямата уста, че преди малко го изкарах от нея. И гълтай, гълтай ...

Къде се загуби, бе Теди? Хубаво е от време на време да четеш простотии от откровени тъпанари. Ти ми връщаш надеждата, че "мозъците" не са емигрирали в чужбина. Ако повечето приличат на теб, значи са си отишли безмозъчните!!! Благодаря ти!

Супер +10 ;-)

Еххх, като се изнесат "таквиз" селяни в чубина и си мислят, че вече не са "таквиз" :D

това не е теди, бе лумпени; тя пише само за гърция и за близки до кризата теми; стилът също не е нейният - тя не напада така по презумция българите, а само гърците, хората от ПИГС и комунстите; пак някой се прави на теди, за да провокира и после да се кефи колко сте наивни

ххеехехее. Доообре! Опит за блъф! Не могат да си позволят да не работят по време на сезона. Все едно казват "отказваме се да правим милиони тази зима"...а тук корабче плува ли? :)))

ще има повече free ride :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе кво толкова се запалихте?!?!? Спокойно! И тази година ще се карат ски на Витоша. Цеко просто пробва дали няма пък тази година номерът ще мине... е да се надяваме че няма да мине!

Поредната от многото административни бакии в хаоса.

еи гадове,пак си измислиха причини махайте се бе комунета от витоша

Това не е сериозно ! Семка -- не се лизгай ... Хеле пък ти, Армандо !!! Я да се хващате на Работа, магарете такива ! Не-само за Лалето ( И Лавината ! ), ами и за Стената, и за Пингвина, и за влекове и лифтове, и за Майка Природа, и за поминък имаме да Дискутираме с Всички Истинни Българ(к)и ; ....Ей и още едно темище за Разговора на/чрез антикриза.бг !

все пак има и добра страна - некаращите ски ще се радват на много по-спокойна обстановка горе на Витоша. Не съм хейтър и злобар, просто виждам и позитивната страна на нещата ;-)

Жалко за "Лалето" - най-добрата вечерна писта у нас. Такъв кеф е след работа да се метнеш със ските на колата и за 20 минути да си в планината...Престъпление е това, така просто да бъде унищожено. Не знам дали са интереси, небрежност или тъпотия - за мен като избирател е все едно. До гроб ще гласувам срещу Герб и марионетката Фандъкова.

goose

Гласувай срещу псевдоеколозите, масово наричани у нас еколози, които освен за запазване на всичко на всяка цена за друго не им и пука ...

Няма как да гласувам срещу тях - те никога няма да видят власт у нас :-)

долу празноглавата патка фандъкова, куклата барби на конците на кукловода с глава като ТИКВА и мозък, колкото ОРИЗОВО ЗЪРНО

По-добре Витоша без мафиоти, па ако ще и пеш да ходим. Макар, че хич не ми се вярва да спрат изобщо нещо, просто това е поредната медийна бомба за балъците да им се връзват.

То няма сняг, какви ски ги гонят тия:)

Защо се обявява това спиране точно преди началото на сезона. И "Витоша ски" искат да извиват ръце. Ами да спират.

Тази новина я четем вече поне 3та година подред :D Цеко, Цеко... измисли нещо ново бе :)

абе ей боклуци, какво ни интересува, ще си ходим лятото, кой ти кара ски, само баровците, само карате желязо и бетон там

Вечерната карта за "Лалето" от 18 до 22.00 часа струваше 20 лева. Още 10-тина лева за бензин - един ски излет ти излиза 30 лева. Това може да си го позволи почти всеки и далече не е само за богатите...

Много жалко, но най-жалкото е, че собственикът на "Витоша ски" и Банско АД е един и същ. Просто искат да принудят столичани да ходят в Банско. Там картите са по-скъпи, трябва да се седи на хотел и т.н. Толкова е жалко, да не може да се ползва планината. Да станеш сутрин, да видиш, че времето е ОК, да грабнеш ските и на пистата.

гласувахте за Бойко на ви сега Б.Б. и без да се оплаквате

естествоно, че Бойко е виновен, за глобалното затопляне също

Много жалко, но най-жалкото е, че собственикът на "Витоша ски" и Банско АД е един и същ. Просто искат да принудят столичани да ходят в Банско. Там картите са по-скъпи, трябва да се седи на хотел и т.н. Толкова е жалко, да не може да се ползва планината. Да станеш сутрин, да видиш, че времето е ОК, да грабнеш ските и на пистата.

Има и Боровец

Софиянци ще ходят на Боровец...

Има и други писти в България, просто няма да караме на Витоша. Да, удобно ми е, обичам да карам там, но не съм съгласна да я изсекат цялата. Тези писти са предостатъчни и щом това е необходимо, за да се спре лакомията на няккой, просто няма да се оплаквам. Няма да ида и на Банско, там се самозабравиха, на Боровец - не знам, писна ми от лакомията на идиотите с пари. Все още се намират писти в България на по-прилични цени, а когато завземат и тях, ще ходя в чужбина, тавм поне знам за какво плащам и поне знам че не си давам парите на лумпен новобогаташ, с мозък колкото маслинка, на с грандиозна наглост, безхаберие и безсрамие.

то силноплатените бизнесмени сега ли го разбраха седейки на дебелите си задници или някой им го каза

Голям праз, то и сняг няма.

Роден съм 1963г.Едно време Витоша и по специално Алеко, бе най- доброто място за ски в България.Сега, такива тъпанари ни управлявават, че толкова необвързани закони приемат, че е..ват майката на всичко.Аз мисля, че Цецка Цачева, Искра Фидосова и метрата Бойко, хал хабер си нямат от зимни спортове и затова им е през оная работа какво става в ски зоната на Алеко и Витоша.Вижте колко време няма кой да възстанови Княжевския лифт. Ама за спорлни зали и лекоатлетически писти в Правец кинти има.Е га тисмотаната държава, е га ти смотаните правителства...

Ами скиорче, ай да върнем Костов, него съм го виждал да джитка на пистите в Банско. Той като разбира от ваканция сигурно ще оправи държавата. Ама друг път.