Висш прокурор се самоуби в дома си

В жилището на Васил Миков от ВКП се извършва оглед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само убит

Сигурно и се е самонаръгал пет пъти в гърба...

Щом се споменава Филчев, нещата са ясни.

Пренебрегване има в интимните отношения. В политиката се делят пари чрез власт. А този прокурор се е самоубил защото....нямал пори да си купи бурканче кисело мляко и четвърт хляб на ден. Беднотия прокурорска....

Нали разбирате какво означава това, дами и господа? Държавата трябва да се разпусне моментално. Убит или самоубил се прокурор ... Това означава само едно нещо - мъртва държава.

Само страхливците се самоубиват,а той имаше смелостта да се противопостави на статуквото.

ПОМНИТЕ ЛИ УБИТАТА ЖУРНАЛИСТКА ПО ВРЕМЕТО НА ФИЛЧЕВ

ОМЕРТА ПОЧЕРК НА МАФИЯТА

САМОУБИТ

Обикновено, като намерят труп, първоначалната информация е, че се води разследване и се търси причината за смъртта. Тук директно е самоубийство. Страшно е в каква държава живеем!

Абе, само да питам нещо: Има изобщо някой в този форуми, който да вярва, че топрокурорът наистина се е самоубил?

Още не бяха открили трупът му и обявиха,че е самоубийство.Един се бе самообесил и заключил в сграда на БАН без да има ключ,друг се бе гръмнал пет пъти с пистолет,а двама се удавиха на плажа в близост до брега единият с плавници,шнорхел и маска иии нито един не оставил предсмъртно писмо...

Един се самообеси в градинската пред блока си (толкова ли нямаше тръби дома). Друг, по прякол бирата, почина Изключително удобно от "естествена" смърт, а скоро след това също така удобно го последва и съпругата му.

Явно проблемите в прокуратурата са само/убийствени!

0

Абе, защо така се самоубиват успели, заможти и щастливи хора със стабилни професии и семейства? И защо, веднага като намерят определени трупове, веднага приключват с разследването и обявяват набързо самоубийство? Помним и други случаи, където побързаха да ги приключат с най-удобната версия и всички - последните 10 години.

Luna0102

Добре, че Герб са на власт и успяха да преборят престъпноста. Вече убийства няма, а само самоубийства. Някои хора просто не могат да приемат да са щастливи и слагат край на живота си.

Такова безобразиие като в нашата псевдо държава едва ли има другаде! Самоубийството винаги е последната версия, след като се проверят всички други и остане единствено тя. У нас обаче е точно обратното, първа е версията за самоубийство и то се установява още в първите минути при откриване на труп. Това е ужасяващо, защото всеки българин може да се окаже самоубиец в подходящ момент.

Интересно, що не се самоубие някой Цигански- турчин- Митьо, Мечка, Мехмед, а се самоубиват само българи... Явно е че циганските турци- Шпиони, и ДОносници, като Ахмед ДОган( който е бил Турски Шпионин, доносник в държавните служби на Тодор Живков) от 2001 г, и разни Предатели, наричащи се Мутри, почнаха да обикалят България и да Следят, Изнервят, ограбват и да карат да се самоубиват- Българите Християни.. А после тия искат да строят Ислямски Джамии.. Куршум за Турци и мутри- Митьо, Мечка, Мехмед...

против кандидатурата на Гешев

Случва се измамата да ти донесе успех,но тя винаги приключва със самоубийство. Халил Джубран.

След самоубийството си, се е прострелял контролно още три пъти в десятката....Нашата съдебна система е много яка...

Ваньо Танов, Мишо бирата и тем подобни "другари"???

не издържаха на ... напрежението

Няма ден без 1-2 самоубийства, нали така :) Българите вече са 4 милиона , до 6 са от зелените, не се заблуждавайте. Слезте на земята, събудете се !

хубава новина

Чада, убиват греховете, останалото е подробност! Казано е, да дадеш и другата буза за да прекъснеш злото! За да не ставаш "един от тях".Колкото по - малко сътрудничим на злото толкова по - малко ще е силата му над милата ни Родина. Снощи дочетох една велика книга - "Милионерът".Прочетете последната глава, ако нямате време да четете дебелата книга. В тази глава е събрана цялата драма на битието на алчните,безскруполни и жестоки хора.

милионерът си е милионер. Цитирай малко Свещеното Писание. Ако си го чел, разбира се " ... сребролюбието отнема живота на завладените от него." /Притчи Соломонови 1;19/

Чадо, а защо е този "змийски език"? Уж цитираш Писанието, а гледаш да ме уязвиш? Добре, ето аз ти давам и другата си буза.Удри!

Ами като си си подал и другата буза да ти кажа, че никът ти "дедо поп" е подигравателен и оскърбителен за духовенството. Ползваш го съвсем съзнателно и очевидно точно с такава цел. Дира, не ме трийте и не ми блокирайте ай пи адреса.

Системата ги убива

"Страхливците умират всеки ден, смелият - веднъж!"

Както винаги самоубийство, ставате смешни вече.

Един съвестен човек...

Аз познавам лично Миков като надменен, невъзпитан и арогантен човек. По времето, когато беше в отдел "Инспекторат" на ВКП се опита да ми въздейства по едно прекратено дело, като ме заплаши. Намери хора, които изпълниха волята му, отмениха постановлението за прекратяване и внесоха обвинителен акт в съда, но делото се провали с гръм и трясък в съда!

Сигурен ли си, че не си прекратил делото поради получаване на пачка?

И ако не си, можеш ли да дадеш номера на делото? Това все пак е публична информация, а ти отправяш публично обвинение.

Самоубил се е, с 2 изстрела в гърба. хе-хе

Всеки ден , скандал след скандал,всеки ден изненада,всеки ден псих атака,всеки ден малоумие и така вече 10 години всеки ден трагедия.

Лека поправка: не 10 , а три пъти по 10 години вече! Половината ми живот мина в този ад!

Писмо има ли, или някаква причинс.???

само тази снимка пред чейнджали му имате на човека,или това е някакъв намек??

оглушителното мълчание на обичайните заподозрени?

трябва всички прокурори да минат психо диспансера

От писане по форумите имам артрит на показалеца и средния пръст на дясната ръка.Нещо?

Много станаха убийствата и самоубийствата....

Навремето се беше вдигнал голям джънгър около него, понее разправяше,че имало корупция в прокуратурата щото защитавала една голяма фирма, която тогава беше само охранителна.Тогава се самоуби един друг прокурор....Джамбов май се казваше,беше оставил предсмъртно писмо,че главния прокурор е клепало на богатите.Тогава Филчев командуваше,, помагаше му Колев, после и Колев го утрепаха до Пирогов,когато отивал да си купи цигари.Тогава на Миков му се размина, пратиха го прокурор някъде на майната си....." Славни" времена!

Учудва ме само, че още не се е появила българска Агата Кристи- толкова много сценарии за писане на книги...

Агата ряпа да яде!

А, ве Агата магата- резултата е налице!

Преживял при Филчев и се самоубил при Цацаров...

Поне да бяхте дочакали медицинската експертиза. Ами ако се окаже, че има рак, в напреднала фаза? Примерно!?! Ето за това в иначе хубавата ни родина рядко да се получи нещо свястно. И партиите ви затова са на това дередже - мислят за всичко друго,но не за това, за което им се плаща в паботата.

Работиш, крадеш, прегазваш други заради кариера и накрая - тя тебе убива! Тебе и близките ти!

Чада, човекът е сложно същество, никога не знаеш какво му е на човека в главата и на душата. Защо си мислите,че е непременно свързано с работата му?Нима той е робот, а не човек с чувства? Ако е второто и ако вие сте такива, това означава,че сте умряли приживе.Гой само го е потвърдил с пистолета си.

Цацароооов, народа чака обяснение за случката от най-високо ниво, т.е. от теб , защото тия 150 кила , които си сложил на шкембе и гъз са от нашите пари, стерво тлъста подкупна! И това ли, стерво, ще го покриеш като " Ало, Ваньо"“ .

В съвременна демократична държава- особено в ЕС такова събитие - самоубийство на висш прокурор води до разследване, резултите от което 100% засягат статуквото на правителството-прокурор на 50-60 години не се самоубива от любовна мъка, защото е намерил слиповете на комшията в банята.... Човек на такъв пост се самоубива или затова , че е нагазил дълбоко в корупционни схеми, или затова , че е влязъл в следите на такива и не са му оставили изход. И в двата случая без асистенция на правителствено ниво не става.Спомнете си " Ало, Ваньо" и скоропостижната смърт на Мишо Бирата и жена му.

чуя статуквото и се сещам за прецедента Раду, така че ясен си ми като бял ден :)

Бегай да агитираш за Фандъкова бе, смотаняк

Бог да го прости колегата.Никой,включително ДИР.БГ не може да каже дали се е самоубил или друг е направил това преди да е минала аутопсията и да има заключение на съдебно-медицинска експертиза, както и произнасяне от този , комуто е възложена преписката.

Какво искаш да кажеш колега? Убийството на прокурор от такъв ранг е още по-тревожен факт.

Гешев? Да не би този да не е писал писмо да го подкрепя?

А така! Пак почнаха "самоубийствата"! Този кой ли и защо ли го е самоубил?

изгледах няколко новини и съобщиха за това много бързо и кратко,не видях никакви интервюта с дебелия очилат чичко,нито с плешивия чичко! Защо никой от зависимите джурналисти не взе интервю от тези чичковци?

Живеем в пазарна икономика, за каквото плащат за това и пишат!

Банкноти , купува - продава. Чудесна снимка за илюстрация на "държавността" !

Jaxon

в какво ли е бил замесен че да си посегне на живота...а колко има още такива най малко 80%