Висш германски политик призова България "най-после да признае македонското малцинство"

Михаел Рот е депутат от 1998, социалдемократ, 8 години е бил държавен министър във външно министерство на Германия и изказването не е случайно, коментира Георги Кадиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щастлив съм, че сме в НАТО и в ЕС !!!!

"Висшия германски политик" да го духа! Два пъти сме ги слушали и подкрепяли и двата пъти сме затъвали.

Ти нали си мuзeрeн руски трол, а кога руснаците сте били с Германия ???

Този германски пръдльо Рот го е ебал Никола Димитров и отделно е подкупен. Оттук идват истеричните му писъци. Та чак обясни при едно от многото си посещения в Скопие как ние сме били фашистки окупатори и сме депортирали тамошните евреи. Все едно България е измислила холокоста. Нечувана наглост. Ами така е като в музея на холокоста в Скопие само на едно място е спомената нацистка Германия и всички надписи са срещу българите.

Смях.Заради наши претенции Скопие ни обявява война.Ние се предаваме доброволно и така ставаме една държава за ужас на балканите. След това макетата учат правилен български език и в знак на помирение избираме премиер македонец.За името на държавата не още решено.

Той следва плановете на Коминтерна!

След либералните социалдемократи в Германия, кой би се очудил ако дойдат националсоциалистите.

Да си българин от Македония е като да си бъларин от Добругжа или от Родопите, определя област НЕ държава! Като човек, чиит предци са от тази българска, в миналото област, категорично ОТКАЗВАМ да ме наричат малцинство под каквато и да е форма! Моите баби и дядовци не са били лишавани от собственост от прекрацните ни съседни държави, гонени, убивани и живяли в нищета, за да стигнат до и да могат да живеят на БЪЛГАРСКА земя, за да съм малцинство в собсвената си държава! Нямам думи... Германия да гледа собсвените си исторически поуки имат си достатъчно!

Този доказва, че и с кайзера, и без кайзера, но с фюрера, пък и без фюрера, Германия е един кофти съюзник, дето се губиме нещо ако им се поведеме на акъла.

Един друг германски политик поиска и от Македония заминаха 11 хиляди евреи в лагерите. Защо македонците не се изправиха като един в тяхна защита, както направиха българите? Само питам.

Аз предлагам направо Германия да признае македонско малцинство, че то и без това повечето, да не казвам всички, македонци с български паспорти са ги изкарали за по-лесно придвижване из Европата. За справка - Шкембе войвода.

А,са поискали признаване на македонско малцинство,ведндага се присъединяваме към Русия,излизаме от ЕУ и НАТО,и Евроъюзът се разпада без икономическата,културната,военната мощ на нашата държава на СДС,БСП,ОП,ДПС,ГЕРБ,НДСВ!

На този тарикат трябва да му бъде даден достъпдо архивите (1877 - 1944г) и колкото македонци намери там да ги впише заедно с родата до 9то коляно македонско малцинство. Нека всеки, който се чувства потомък на Александър Македонски да докаже, че пет поколения назад дедите му също са се назовавали македонци.

Сатър за тоя!

Ужас!България на три морета!Да бетонираме, със хотели да печелиме и да даваме хляб и работа на социалнослаби,пенсионери,цигани,ученици ,студенти,украинчета ,руснаци,само германчета севрноамериканчета,британчета,швейцарчета не може да привлечем да работят по Нашите курорти на Нашите хора от Нашите Партии!

"Sie wie Nordmazedonien (флаг) die bulgarische (флаг) Minderheit Nordmazedonien anerkennt" Обяснете на тази ЛАВАНДУЛА, която пише че "така както СМ признава българското малцинство в Македония", че СМ официално никога не е признавала български малцинства там! Българите не са вписани в конституцията на Македония!

Не ги смятам са сериозни.Там всеки си чеше езика и казва това което не би казал от трибуната на Парламента.Ама пък на тоя Германец Рот с руско име Михаил ,хептен не му вярвам.

Посланикът следва веднага да се яви във Външно и да дава обяснения и извинения. А съответно очаквам този ми ти господин да поднесе извиненията си официално на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.За да се случи това, новото правителство следва да го застави. Тогава ще им повярвам, но не напълно.

А този "висш" ....кой е той да си позволява да се меси във вътрешните работи на суверенна държава !?!

Първо макетата да признаят БЪЛГАРСКОТО МНОЗИНСТВО в РСМ. А в България по конституция се пишеш от каквато националност се мислиш - в това число и македонец. Няма нищо за признаване. Какво са ревнали от ЕС и САЩл Да не би макетата да са от ЛБТГ / аз ги знам - педераси/ та е този неистов вой в тяхна защита.

Всички тези на които макетата са платили да лобират.Ще има и други,дето са взели пари за тая работа и очаквам да ги разберем кои са,в най скоро време.

СМЕШНИК ЖАЛЪК! 1. В Германия живеят десетки националности, но Германия официално е признала съществуването само на 4 (четери броя) малцинства! Това са датското малцинство, роми, фризи и сорби! Германия признава само 4 от 40 малцинства, но иска от България признаването на всеки който има изправена походка за малцинство! 2. Германия не признава съществуването на австрийски език! За Германия австрийците говорят немски и отричат езика им и културата им, а изисква от България признаването на несъществуващи езици, като македонския!

Добре, когато признаят австрийско малцинство в германия тогава и ние ще признаем ......

страхотен съюзник имаме в лицето на Германия, няма що!

Германия е НАШ съюзник, на нас Българите, а за вас руснаците ние с Германия сме ви врагове - Понимаешь, Чебурашка ?

ДА БЪДЕ ПРИВИКАН НЕМСКИЯ ПОСЛАНИК ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ за вмешателство на немски политици във вътрешните работи на суверенна държава!

Когато Германия признае съществуването на "австрийски" език, тогава може да дойде да ни кава ум!

Ами гърците кога ще признаят "кипърски" език, Испания да признае "мексикански" език, UK да признае "австралийски" и "американски" езици, а Франция и UK да признаят "канадски" езици ….

Малцинства кога ще признаят ,тези изброените държави.

Живеем във време, в което в политиците са абсурдно прости и неосведомени, и образовани главно от интернет. Чул, недочул и се изказал по въпрос, по който няма познания. Но нали се отнася за балканите и кой ли не е чувал за стереотипа “балкански синдром”, който се употребява за щяло и нещяло, дал мнение по въпроса за “тъпите “ българи. В абсурдно време живеем, това е, надежда вече нямам, признавам. Ще ни затрият тия идиоти, те вече и без това промиха мозъците на младите българи.

Купен тъпанар. Географка Македония е и в Северна Гърция. Първо накарай гърците да дадат Обкаст Македония на Скопие, после се обаждай комуняго !

Никой на никого нищо няма да дава или да признава. На германеца са му дадени пари да лобира ….Нашият интерес е да зашлевим макетата и да им покажем, че ако се опитват по този начин да ни изнудват, то още 30 години ще стоят пред вратите на ЕС, като циганче пред витрината на сладкарница....

Тоя не е ли по добре да признае,че Крим е Руски или че са окупирани и американска колония вместо да се занимава с нас!

Че Крим не е руски - това го знае всяко дете

tonk11

Кой, какво знае е друг въпрос. Както каза фатмака в Крим се вее руско знаме.

Ама то утре и турско знаме може да се вее, щото Крим е владение на султана, но това не го прави международно признат ….

tonk11

Всъщност според уикипедия анексирането на Крим към РФ е признато от 10 държави на 27 март 2014 г. на сесия на общото събрание на ООН. Това не е ли международно признане?

уикипедия е свободна за редактиране енциклопедия и въпросната "статия" за Крим гарантирано е писана от комплексиран руснак. "На 27.03.2014 г. при гласуване в Общото събрание на ООН 100 държави гласуват резолюция, призоваваща за уважаване на териториалната цялост на Украйна," - Ето това е важно !!!

Е, по тази логика може да ни кажат да признаем и малцинство на Занзибар, ама дали има или няма, отделен въпрос.

tonk11

Интересно ми е защо точно сега всички се сетиха за тия макета? Преди 6 месеца или преди 1 година не бяха толкоз напористи! Сега кое е различното? Просто кире ли?

Къде се намира това македонско малценство?! Тоз германец не е наред.

България е нападната от 'партньорите'.

Що да ги не приемеме? Они ке ни отстъпат даже историята си, нема као назе, да им я не даваме нашата. Се споразумефме?

Макетата няма да се съгласят с нищо, с което ние искаме. Ако просто Киро не свали шортите пред тях, сделка няма да има.

Фашист, с промит мозък или с цел - разделяй и владай та и за него да име.

Вие руснаците, и украинците наричате фашисти, само защото не желаят да живеят под скиптъра на Путан А що се отнася до разделяй и владей, вие разделихте България на няколко части

Нали правихме национално преброяване. Разбрахме че сме се смалили до санитарния минимум. Да оставим на страна, телевизорите, хладилниците, имотите. Колко български граждани са се самоопределили като македонци?

ни ги ,,другарите" от Берлин и Брюксел!Ето колко са ,,загрижени" за нас!?Така е.Имаме си президент даже и със телефона си да не го снимаш.Защото е грозен и плешив.Камо ли да има нещо в гащите за да ги спре тия!?

Не разпространявай мизерна руска пропаганда !!!

Европа на регионите, т.е. разделяй и владей. Ама няма да стане, понеже родовата памет на Балканите е силно изразена по исторически причини.

Кой отдели от България тази историческа българска област ??? Не беше ли Коминтерна с подкрепата на Сталин и слугата му Жоро Тарабата, а Жоро Тарабата не беше ли начело на партията, която в днешното българко правителство има министър ??? А тази терористична организация, извършила атентати в България, не бе ли създадена по внушения от Москва, за прокарване на руските интереси ??? Та пак опираме до Москва - кой казваш е разделил държавите в Европа …..

Последният път , когато исторически Македония е била част от България е в средата на 13 век. Оттогава има към 770 години.

Ако дадем пример с Израел, годините са още повече, но това не променя фактите мурзилке !

В Израел се смятат евреи, пък в Македония четвърто поколение са македонци, не българи. Там българите въобще не ги интересуват , сещат се за тях само когато сами им се натрапят с омраза, иначе и омраза не изпитват, а презрение и съжаление.

Ами щом това и онова изпитват, ще стоят пред вратите на ЕС, като цuгaнчe пред витрината на сладкарница

Абе макетата са подхвърлили малко парици на този/нарича се лобиране/, за да каже тази глупост, както и на "македонската" журналистка, взела интервюто от американската конгресменка да зададе провокативен въпрос, и простоватите веднага се ловят … Проблемът е, че руслямските тролове с кеф използват ситуацията, за насаждане на омраза към Германия и ЕС. Ето защо пPocия ТЯБВА да се разруши !!!!

И ака , сульо , предлагаш да стане това? Само с лапане на краварски пиши не става ! Нещастен трол!

Съвсем скоро ще разбереш ти и останалите ти приятелчета - руски тролчета Кoчuнaтa на Пyтaн Пъpви - Къcи съвсем скоро ще изтече в канала на човешката история …. Но ти не се притеснявай - ела у нас да ми миеш кeнeфa, ще ти плащам повече, и то в евро, спрямо това да пишеш коментари срещу САЩ и ЕС

Санкции, територии, малцинства... А нещо бай Байдън да каже за Северна Добруджа или пък за Самотраки... Яко санкции за Румъния и Гърция докато не признаят тия територии за заграбени. Може и по-назад да се върне бай Байдън, ако реши. Начи мнооого отдавна некъф нагъл Хан, да вземе през Дунав да нахлуе във византийските земи. Ура-тута, изклал квот могъл, съюз спретнал и заграбил византйски земи. Начи яко санкции за БГ-то дорде не върне територията на Византия, разбирай Гърция.... А па ние що не ви боднем едни санкции заради правата на афро-американците от южните щати, а? Реципрочна дипломация брат...

що не вземе да да си включи в Бундеса малцинствата, които нахлуха след покана в страна и започнаха да мародерстват?! И да им отреди подобаващо място от депутати?! И да ги признае за малцинства в страната си?! Я да си гледат вътрешните работи, че заради тях цяла Европа е нагазена от примати!!!

Нека Американската мастия не си навира задника там където не трябва. Изобщо кой уважава Американския конгрес който не може да си оправи държавата а тръгнали да дават съвети кой как и кога. Аксиктир мухло.

Мдаааа, Германия има опит с малцинствата. За справка малцинството от еврейски произход приди 80 години населяващо немечките земи. И не само ги признаха , ами и заличиха. И сея тоя брадат козел акъл взел да дава.....

А турско "малцинство" в Германия - кога??? Всеки шести "германец" , е от турски произход - нещо да каже по въпроса , неуважаемият господин?

от Стоян Новакович в началото на века. Фердинанд съсредоточава войската срещу Истанбул,а зад гърба ни гърци и сърби взимат Македония. Отказва предложението от Солун до Енос България и губим Беломорието. В мемоарите си записва, 30 г служих вярно на Австрия

Направи Петков за смях

Бяхме със Запада против Русия. Водихме 4 войни и ги загубихме с 42% територии и над 500000 мъже. Западът ни ликвидира в Берлин и Ньой, не в Москва. Сега същи Западът ни ликвидира за 30, г ликвидира и историята ни До 30 г българите изчезваме

А дано да изчезнете по-скоро,бре!Ха ха ха!!!

Елементарен си , просто се самоубий някъде тихичко.

Ха ха ха!Тичам и пак тичам да се самопребия,бре!Утре сабахлем къде 5.00 часо ще го извърша и то ритуално,бре нещастник!!!Ха ха ха!!!

Не се сърдете на Германия и на германците, ами на БКП и на СССР, че създадоха такава "нация" .... Същата тази БКП, но вече под името бсп, която има министър в днешното българско правителство .... Сърдете се на "освободителката" Русия, която не престана с подривната си дейсност спрямо България вече 140 години А българинът тръгнал, пак и отново по внушения от Москва, да се сърди на държавата , която днес го храни .....

недоучен и нещастен

Какво мисли един германски политик.Важното е че в Македония се радват след посещението на Кирчо.Това може да означава само едно ,че им е обещал да ги пуснем в ЕС без да изпълняват договора от 2017г.Кирчо е закъснял за срещата с българите с българско самосъзнание,стоял 5 минути да се снима и си тръгнал.Това се превежда като ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА.Кирчо не само е неграмотен,но и ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ. Какво става в страната не го интересува.

Германците и този висш социопат трябва да признаят в Германия талибанското и муджихидинското малцинство.

В македонската преса четох, че Заев е похарчил над 30 млн. евро за "убеждаване" на запада в правотата на неговата кауза. По някакъв начин и Джамбазки каза същото. Та този Рот, някой си, да не би и той да е бил ощастливен? Не твърдя, а питам!

Срещу пари са способни и Азербайджан да искарат демокрация. По време на последната война в Нагорни Карабах една дума не казаха в Бундестага за престъпленията на азерите. Иначе са силни да плюят по адрес на Русия и да фанразират за война с Русия.