17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тодор Танев е на 63. Майка му, лека й пръст - на поне 85... Да ме прощавате, но колко от нас ще станат на 70?

Аз имам поне 15 познати, които го изкараха. Мога ли да изляза сега със статия, колко тежко им е било с 37.5 температура?? Моята майка почина на 58, докато чакаше ред за химиотерапия. Не на 90 от ковид.

Престанете вече да вкарвате всичките си несгоди като резултат от вируса че резила отдавна ви се ветрее. То9лкова международни професионалисти виказаха че починалия може да е С вирус ама не е починал ОТ него..Лека им пръст на всички починали ама както се казва да му мислят живите...

Професор Танев е на 63г. На колко е била майка му?

Много се дразня, когато някой си позволява да използва думата "сигурно ВСЕКИ има роднина или починал от коронавирус"! Откъде накъде, ще слага подобни коментари?? Някаква паника ли вкарва и допълнителен стрес в изказванията си? Трима мои близки(като единия има две тежки заболявянияни пие от години силно лекарства) изкараха известно време сус средно тежка(като при грип) до лека форма респираторното грипоподобно заболяване(което са нарекли ковид) и сега какво да отговоря??? Слава Богу, живи и здрави са и да са все така с крепко здраве. Това е! Да спре да вменява думата за отчаяние и прочие този господин! На всички останали пижелавам здраве и да преодолеят тези смутни времена(и ситуации)!

Я направете списък на всички бивши и сегашни величия, пишман боксьори, велики чалгаджии, реалити галактики, кур... пардон моделки и плеймейтки, и всеки ден ни уведомявайте за тяхното и на всичките им роднини състояние, дали са пишкали, дали са акали, дали са си изяли десертчето... Дееееба, на бившия цирей на гъза пукнала майка му и сега всички трябва да легнем да ривем, щото само той има майка и само тя е пукнала. А дано изпукате и вие всички скапани журналя, та да се рахатяса светът от вас!

А пък в нашият блок за две години починаха шест човека на възраст между 62 и 75 години. Откакто дойде вируса никой не е умирал.

Вече явно никой не умира от смърт..

_stankow

Грубо, но гневно. Заслужиха си тежките думи някои хора !

отишла си майкана на минитър ... ГОЛЯМА ЧОВЕШКА НОВИНА УНИКАЛНО - ФЕКАЛЕН ПОДХОД към средната статистика...

Познати болни имам. Починали познати точно нямам. Имам индиректни познати, които са починали от КОВИД-19. Имам, обаче много повече познати починали от рак. Десетки познати починали от рак. А раковите отделения в болницата и самата ракова болница са пълна трагедия. Не знаят каква терапия да приложат, ако накрая се решат на някаква терапия, то лекарствата ги няма, защото не са направили поръчките навреме. Трагедията с рака е страшна, защо никой, нищо не казва за това???

загубата на родител винаги е болка и мъка,съболезнования! Дори и починалата да е на преклонна възраст мъката на сина е разбираема! Като чета коментарите по долу си давам сметка колко много ни обезчовечи т.н. преход . Ограбени бяха не само фабрики и банки ,ограбени бяха душите на хората.Само скотове могат да пишат така за човек ,който споделя за загубата на майка си ,независимо как и къде го прави

Ако всеки познава поне 1 починал, до сега трябваше да сме 3 милиона останали.

Не знам кой им плаща за тези инсинуации, но предполагам че е либералната демокрация.

Не сте разбрали явно писанията, защото те реално са за пореднаото вкарване на вируса че страха и напрежението дето насаждат ежедневно явно им е малко..Да почиват в мир починалите...

Уважаеми ТАКА Е, спор няма, че смъртта на родител е трагедия за всеки човек, без значение, на колко години е този родител. Но тази трагедия е лична. Преживяването е лично, сакарално и дори бих казал интимно. Човек го изживява в себе си. Не виждам, защо трябва да излезеш по телевизията и да обясняваш, колко ти е тежко? Така, че тези коментари са съвсем резонни.

Като гледам министъра,майка му сигурно е била 90 годишна и нагоре. Ако не беше вируса,нямаше ли да умре?

88 май. И аз точно това се чудех - ако беше пневмония, инфаркт или инсулт какво щеше да е различно...

независимо от начина и мястото на изразяване мъката от загубата ,коментарите са крайно нелицеприятни и издават тежък дефицит на човешки присъщи качества!

Плашите ? Не се получава, нямаме и няма да мрем !

Слушах полукултурния монолог на този професор, общи фрази, нищодумие и ме обхвана една апория, че възрастен човек, професор, бил министър и толкова празни приказки. Казах си комуняга и доносник ще да е бил този комсомолец, селяндур или какъвто е.

обаче за болните от рак в обстановка на епидемия е още по-лошо по ред причини. Не е едното за сметка на другото, а ' близки срещи от трети вид'!

Извинявайте, но така, като го гледам, професорът гони 80 год. Значи майка му е била поне на сто години. Е, колко да живее? До 120? Дали ще умре от Ковид, или от старост на 100 години, е едно и също.

Тя е на 90 г,едва ли точно от вируса е починала,ама карай...

Айде, бе, няма ли да го махнете вече този скапаняк, че трети път ходя в тоалетната с разстройство. По-добре турете майка му, нали тя е умряла.

РБ е първа по смъртност в света. Не от коронавирус, а от мизерен живот.

Не ни стигат вс. страхове с които ни заливат, ама и това на кой баща му, на кой майка му, на кой дядо му, аба що не си ....майката скапана!

А тъща му ? Като го гледам, тя сигурно е към 90 г. , царство й небесно !

Като го гледам и тоя все е отишьл при мама и тате!

Този е на 63 години! На колко ли е майка му? На такава възраст и настинка може да е фатална. Да не говорим, че твърдят, че теста ловял и други вируси и може да не е от ковида. В германска лаборатория бяха сбъркали 58 от 60 теста или 97% от тестовете.