17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека го познавам,добър човек е,но му разбиха живота.тъпите служби и съд..

Дано да са му оправили запека на гнусния ушев шопар в панделата...

толкова си прост,че и коментар не заслужаваш..човека бачкаше в НСБОП и се бореха срещу голямите наркопласьори и мафиоти..преди мафията да ги превземе по върховете.

За някъв квартален бандит 20 години се разтягат локуми. Добре са направили че са му попречили да продължи да върши престъпления

На доказан убиец по "не предпазливост" да му плащат обезщетение... Да Ви сера на правораздавателната система..

това само в Бг може да стане след 15год си правят ташак с роднините на УБИТИЯ !!!!!!! ТОВА СА УБИЙЦИ - КАТО ТОЯ БОДИГАРДА НА ГАЛЕВИ -УТРЕПА ЧОВЕКА И ВИДИШ ЛИ НЕМА ДОКАЗАТЕЛСТВА - СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА . трагедия трагедия в БГ требе като циганите да ги Колим !!!

Полицаи, ОСЪДЕНИ заради ОКАЗВАЩ СЪПРОТИВА при ареста си НАРКОДИЛЪР... БОЛЕН наркодилър...

оказва съпротива паднал по стъпалата спъна се и си счъпи черепа .....и т.н.

Показаха ВИДЕО от АРЕСТА на НАРКОДИЛЪРА. За вътрешна консумация - Чората е ПЛЕМЕННИК на ПРОФЕСОР, БЛИЗЪК до ДПС.

Не ви ли омръзна да ни занимавате с този бандюга?!

ееее, я да видием! съдът осъдил тоя на 7 години тоя писал жалба срещу прокуратурато и искал 70 000 лв. за...... и 75 000 лв за ..... и съдът осъдил прокуратурата да му плати 5000 затова, че е лежал в затвора, където го е вкарал ....ми българския съд! на практика съдът назазва прокуратурата за присъда издадена от същия съд! е,когата българина осъзнае, че виновен е не гешев и прокуратурата, а продажния ни комунделски съд, може и да се оправим! 50 години след като осъзнаем!

Доказано е че е пребит като куче, нагли милиционери, смешна съдебна система... Всичко се връща рано или късно

Ей п еда л, тоя б_оклук Чората, заплаши с пистолет мен и баща ми, когато бях на 13 г. искаше да ни обере. Обра доста комшии и нямаше никакво наказание за него. Така, че искрено се радвам, че си намери майстора!!!

да не се спънеш и паднеш на шадравано у цимента че ша та пишат - оказал съпротива

Мене защо не изват да ме арестуват и бият гадните полицаи ?

Че кой арестува плъхове?

Ми дано ти се върне!!! Че не си света вода ненапита. ЗНАЕМ кой си

не беше ли наркодилър? А похабенште животи следствие на наркотиците, които е продавал, кой ще овъзмезди? А почернените майки и съсипани семейства тях кой? Вярно, не е редно полицията да издава присъдите и тя да ги изпълнява, но в някои случай сякаш само това е правилният начин.

Чорбата си беше истински боклук и изобщо не ми е жал за него, но никой няма право да убива когото и да било. Трябва да вярваме на полицията, не тя да ни убива. Този мръсен убиец си заслужава всички наказания. Жалко, че съда оправдава убийците. Всеки път когато минавам покрай гробовете на Висаджийте Васил и Георги Илиеви се изплювам върху тях.

Абсолютен наглец! Чората си е престъпник, но и този си е убиец.