Рекламираме мляко и вино в Русия, Бразилия, Китай

Европейската комисия одобри три промоционални програми за реклама на родни продукти.

Обратно в новината

Коментари - Рекламираме мляко и вино в Русия, Бразилия, Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците вече са платежоспособни а нашите вина са с едно добро качество за цената си. Костов Станишев Борисов разлика никаква ако си умен бизнесмен ще въртиш бизнес.

Наскоро в Москва правиха органолептични лабораторни изследвания на 6 марки бяло саламурено сирене. Пет от тях бяха произведени в различни региони на Русия, а едно беше от България. За голяма моя изненада българското сире не секласира на последно място по всички показатели !!!

Какво има да се рекламират български вина в Русия - та там питат за тях, помнят ги още от времената на соца?! Само дето нашите псевдотърговци не са способни да продават и вода в Сахара, камо ли вина в Русия, където пазарът за тях е безбрежен и хората са навити да ги купуват по условие, както и нашата козметика, фармацевтични продукти, розово масло и всичките му производни, консервите и какво ли още не ... Но нали Костофф разби традиционните ни връзки с тези пазари, а също и с бившите републики от СССР, където също така се знаят и търсят - безуспешно, - български стоки! Иван Костофф - гробокопачът на българската икономика, проводникът на чужди интереси в родината ни!

Мда, в България може да не ядем евтини и качествени млека и сирена, за сметка на това ще ги предлагаме в чужбина.