Винетките няма да поскъпват, но ще са с нов дизайн

Цените на винетките през 2017 година остават непроменени. Ще има т.нар. електронна винетка и ТОЛ такса за тежкотоварните превозни средства.

Обратно в новината

Коментари - Винетките няма да поскъпват, но ще са с нов дизайн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди твърдях, че след родината най-обичам теб, но да ме прощаваш - сега обичам повече картончето, после другото. Времената се менят, трябва да адаптираме родолюбието като всичко останало. А то вече пари струва, особено на сънародниците ми. Но стига ми тази награда, я аз пак да подхващам Балкана и калъчката, че бая еничари се навъдиха и от "грижи" ще вземат да ни изтребят без бой.

"По думите й тези шофьори, закупили винетки не са ги залепили или са предавали един и същи месечен стикер от камион на камион. " Ало, абе вие ненормални ли сте? Като преминавате през Швейцария винетката ви я залепва собственоръчно служителят, който я продава на границата. Няма начин да си я вземеш и да си я предаваш от камион на камион.

И леките ... пригответе по 150 лева!?

УРААА!

"По думите й цената се запазва, защото през януари се очаква да се премине към изцяло нова система. От 20 декември всички ще могат да си закупят от новите винетни стикери. " КУПЕТЕ си сега а през АНУАРИ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В Румъния годишната винетка за леки автомобили е 55 лева - електронна от дата до дата - не се лепи нищо. В България е от 100 до 1200 лева на година , например ако си я купиш последните 4 месеца , защото тогава си си купил нова кола е около 500 лева на година!!!!

деер

Дневните винетки за леки автомобили са 0 лв - ИСКАЙТЕ !!!!

експериментът ми за тази година се оказа успешен: не си купих годишна винетка и си купувах седмични.... всичките са ми на предното стъкло за мога да си ги броя по правилно и да не забравям.... не съм много напред но с около 20лв съм на далавера просто исках да покажа някакъв вид на протест.... лошото е че не всички пътуват токова малко като мен

Смешко, радвай се - след като не са те глобили - спестил си много пъти по 20 лв. Старите стикери трябва да се махат. Смятай колко богат си станал :)

Затова ГЕРБ са тръгнали надолу и като гледам добре са засилени. Какво друго може да се очаква от една мутра, пък и била тя на власт... Нали по европейски програми ги строихте великите си пътища? Сега защо населението да ви ги плаща като модерни, след като масово са в окаяно състояние, а цяла Северна България е наказана с по една лента? Айде да видим колко ще са глупаците да гласуват/гладуват за вас на следващите и по-следващите избори.

по-следващите избори се виждат от сега.

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО В ОСТАВКА НЯМА ДУМАТА ЗА ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ!ДА СЕ МАХАТ И ДА НЕ СЕ МЕСЯТ В НЕЩА,КОИТО НЯМАТ ПРАВО!!ИМА РЕШЕНИЕ НА СЪДА,ЧЕ СУМАТА ОТ 96 ЛЕВА Е НЕЗАКОННА!!!

Плащаме ПЪТЕН данък, Винетка, Акциз и ДДС на горивата! Демек за едно и също нещо плащаме ТРИ ПЪТИ, аре засрамете се, поне пътищата да беха ОК, а то гробище бе батка, тотал!

Ти може би си единствения, който плаща "пътен данък". То и много кукумицини плащат на фалшиви полицаи, лекари и т.н., щото толкова им е акъла. "Пътен данък" НЯМА от много години. Има "местни данъци", което не нещо съвсем различно.

Народът "много ще се зарадва" и на предстоящите избори "масово ще гласува" за Лилето, която миналата година ги увеличи с 50%. След като изтърпя едногодишен рекет, народът сега трябва да се "радва" една година на замразяване. Въпрос: Монтираните т.нар. четящи устройства за ГО, винетка и платени данъци каква ефективност имат, кой ги "постави", колко "взе" и дали са се изплатили?

moket1

Пак да попитам - какво пречи на последна бариера да се покаже, че е залепена винетката и тогава да се излиза/влиза в България? Кому е нужна цялата законодателна процедура, вместо на изхода/входа да се установи наличието на винетен стикер? Вместо това ще си играем на стражари и апаши и компенсаторна такса - един хващат, а другите 5-10-20? Докато на бариерата няма мърдане.

Не може на входа щото винетки се продават само на наша територия. И на изхода не може щото примерно на Дунав мост се стига без да излезеш от Русе.

Може на изход - на ГКПП Връшка чука (гр. Кула) като тръгнеш да излизаш за Сърбия (гр. Зайчар) ти искат отрязъка от винетката. Ако не го пазиш - идват до колата и проверяват дали имаш валидна винетка, след което се вдига бариерата и минаваш.

Каде са 6 месечните винетки. Само гледат да скубят народа страшни боклуци............

друго много ме притеснява къде е бъдещия президент да си каже мнението за дребните наши несгоди на малките хорица,да няма го

то оставаше и да поскъпнат. Нали миналата година поскъпнаха с повече от 50%

За шофиране извън банкета при опити за избягвани на дупки по асфалта

Не купувайте винетки...просто те са незаконни! И парите са за мафията...

но глобите са си съвсем истински. да.

На мен лично не ми е ясно защо въобще се печатата и лепят винетки, плащаш си таксата за определеното превозно средство и камерите го проверяват през системата за разпознаване на регистрационни номер и глобяват нарушителите, не е като да е някаква революционна идеи

е хубаво обаче защо годишните не са като останалите от дата до дата?

Така трябва да плащат и нашите хора.

след като поскъпна пътуването на столичани в градския транспорт, решението за увеличението на цената на еднократния билет влиза в съда. Поскъпването на превозния документ от 1 лев на 1.60 лв. беше приета с гласовете на ГЕРБ и помощта на част от общинските съветници от РБ. Срещу решението на СОС бяха подадени 42 жалби от граждани и организации, които бяха обединени в едно дело. За 9 декември е насрочено делото за цената на билета

И какво? И без пари да го направят, пак ще се намери недоволен дето ще иска да му плащат да се вози.

Нека първо го направят безплатен , а после да анализираме ,става ли!?

Лилянке, най-голямото щастие за българския шофьор е това че повече няма да се подиграваш с него! Не е ли време да се махнеш от телевизорите?

винетките са незаконни - никои да не купува. свинетка и тиквун да духат супата. покраи тях и свинян

Влюбената и усмивка на Свинетка към Мутрю Борисов струва милиарди -кеф ти саниране, кеф ти магистрала.

а защо годишната винетка не е от дата до дата,и другия тъп въпрос защо няма дневни винетки?

Много просто - себестойността за изработка на такава винетка, ще надхвърля цената й

Ами можеше да се плаща с смс!

съмнявам се че струва повече от 15 лева да не е от злато?

питам колко е себестойността на тая винетка,ще я платя за 1 ден.не и 15 лева защото употребявам за ден,колко струва знаеш ли?

дираджиите, неграмотни сте, явно прихваща от боко тиквата проста и неграмотна, най-тъпоумний измежду премиерите в галактиката и всички млечни пътища. значението на това дали ще поскъпнат или ще станат 5 лв. е нищожно, след като и сегашната цена на продукта на първа съдебна инстанция е обявена за незаконосъобразна. или така си пишете, да бълбукат сървърите. приятен ден.

а защо не коментирате как купуващите винетен стикер, това е наименованието на стоката, през октомври всъщност плащат 388 лв. на годишна база. или, викате, нови автомобили се купуват само декември и януари, така ли, безмозъчни драскачи.

ЯКАТА ДУПАРА Е ПОСВЕТЕНА НА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА. А ПЪК БОЕКО СИ Е ДОСУЩ ИЗДИСЛАВ

А защо тази година няма да увеличават цените на винетките. Сигурно за да може пак след 5 години да ги дигнат двойно на 200лв. Аз предпочитам всяка година да ги увеличават с по 10-20лв за да не стане пак така фрапантно и изведнъж

Няма проблем. Специално за теб и само сега - винетки по 100 лева от утре.

съдът каза че винетките са незакони.дебелото лили каза съда не важи.казаха през септември по висшестоящия съд ще се произнесе.чувай хуъо.пълен пас.а сега се радвайте че ще останат същите цени.еба ти държавата.

То да и е първица... хората с редовно издаден от български съд изпълнителен лист на крака и ходиха, за да спре плащането на пари към фантомните офшорки строящи любимите магистрали, ама тя повтори лафа на Плевнелиев -какво щели да кажат европейските ни партньори за нас, и тя като него наруши съдебно разпореждане.

Баси наглата твар! Въпреки, че цената е незаконна, тва пак рие с дзурла, та и се хвали, че винетките нямало да поскъпват! Абе както казва Вуте: "Нане му дума, а оно ръпа ли ръпа зелена царевица па после олеле мешино!"

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Във ВМА етажерка от пластмаса струва 7000лв /няма грешка/ на линеен метър.

идват избори и лилянка будистката казва минетките няма да поскъпват

За качеството на пътищата, и особено новите магистрали на Боко, винетките са ПРЕКАЛЕНО СКЪПИ!!!!!

Съда каза - НЕЗАКОННИ СА

М..ка ти и бивша министърка!

Още ли сте тук, айдуци...

Имате правописна грешка дори в заглавието! компеНсаторна, а не компесаторна!!!!!! Ограмотявайте се, бе!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!