17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на теб ли да вярвам - какъв си му на Станишко, нямам идея особено като се ожени и има две дец;а, но това го могат и отвъдните, от другия бряг.

Вигенин и той да се запише в декларацията на курнела....?

Завиждаш му - и на Вигенин и на Станишев - интелигентни, образовани мъже, говорят чужди езици, натрупали международен опит, тресе те злоба !!!

Този ми е супер неприятен, но е тотално прав! Какво предпочитат ГЕРБ - комсомолските речи на Цвъки или националните интереси на България? Между другото, хващам Цвъки няколко пъти да прави "неволни грешки" и да пуска Тиквата по пързалката. Това е поредната такава "грешчица". Точно преди да дойде огромна китайска делегация, Цвък се изцепва, че Китай (заедно с Русия) е най-голямата заплаха за България!?!?! В ГЕРБ явно се водят някакви битки между мафиотските им кланове, но защо това трябва да пречи на българските интереси??

На шестака му е наредено от фашингтон да саботира всички начинания на Китай. Война е. Не случайно китайците са хукнали да завладяват Източна Европа. Време е за келепир.Тъй и тъй сме колония, но по-добре китайска. Цвъковите началници нищо не дават.

докачливи тия у лево за Китай и Русия! Ша умрат за тях!

Националния доход на калпак от населението на Китай е два пъти по-голям отколкото доходът в България. В Китай все още има стотици милиони живущи в изостанали селскостопански райони със значително по ниски от средните за страната доходи. Това означава че заплатите на квалифицираните китайски работници в промишлените градове а значително по-големи от българските заплати. Така че - евтин труд + достъп до ЕС - ето какво примамва потенциални нвеститоръ от Китай. Само че 50 години социализъм и 30 години хаос унищожиха квалифицираната работна ръка в България - сега всеки мечтае да седи на бюро, а не да работи в завод. Да не говорим за психологията на българския работник - преди време един монтажник уж се шегуваше - "Ние развиваме гайките с ъглошлайфа и ги завиваме с електрожена". Само дето изобщо не се шегуваше. Така че цялата тая работа с Китай е само за предизборна агитация.

Ся! Пъпешът е прав, че Китай е заплаха за Европа. Икономическа заплаха. Но това е следствие на либералната глобализация, аплодирана преди 35 години, а днес отричана от същите, които я аплодираха тогава. И вигенин е прав, защото пъпешът говори едно, а прави друго. И ние сме прави да псуваме пъпеша, вигенин, борисов, нинова, плевнелиев, първанов, доган, сидеров и всички останали паразити, смучещи и смучили българска кръв.

PEYTSCH

Много си тъп Вагинин....Търговсо-икономическите интереси все ги бъркаш с идеологическите и военните...Ами спомни су, че при желязната завеса колко се борехте да си пласирате продукцията на Запада !

Този е от изявените търтеи обречени цял живот да си клатят кайсиите. Един от изтърсаците на невъзвращенеца станишеф.

Въпросът на Вагинен е двуличен, защото човекът пита само за да разбере дали да не отправи лично той, предложение към Украина и Турчинов предложение, за строеж не само на Белене, но в цяла България на обекти от национално значение.

БСП стои ли още зад кандидатурата на Делян Пеевски за шев на ДАНС. Министрите и лично министър-председателят от неговото правителстъво, се надпреварваха от трибуната на народното събрание да ни убеждават колко подходящ е той за тази длъжност и за националната ни сигурност. Г-н Вигенин, още ли сте на това мнение?

-..."Вигенин и Станишев-интелигентни, образовани мъже, говорят чужди езици, натрупали международен опит"... И какво са направили тези "интелигентни мъже" през своето съществуване за България, за теб, за мен, за всички българи? Ами нищо, абсолютно нищо добро, нито за хората, нито за държавата не са направили. И нещо по-важно-какво е направила за народа български тази тяхна сто годишна партия? Направила е същото, което са "направили" и тези "интелигентни мъже"-нищо не е направила, абсолютно нищо. Пардон, извинявайте, тези хубостници и тази партия са направили най-големите злини на обикновенните хора в България. Доказано е, че те само това могат да правят.

"И какво са направили тези "интелигентни мъже" през своето съществуване за България, за теб, за мен, за всички българи?" Защо интелигентни е в кавички?! Ако си извадите гредата от окото, ще видите, че при управлението на Станишев държавата беше на ВТОРО място по нисък държ. дълг в ЕС след Естония, първо; Ще отворя скоба - ББ "издигна" държавата до ТРЕТО място и се хвали с "успеха" :( Второ - през мандата на Станишев има бум на ПЧИ, като през 2007-а год. счупи рекорда; Трето - държавата намали ПРЕДСРОЧНО НАПОЛОВИНА държ. дълг; Четвърто - държавата УДВОИ ФР; Пето - Орешарски като фин. м-р предприе изпреварващи кризата мерки с капитализацията на ББР: "Първият антикризисен план, или мерки по него, бяха предприети още през октомври 2008 г. - две седмици след фалита на Lehman Brothers, когато светът се чудеше какво става. "Първата ни мярка беше капитализиране на Българска банка за развитие (ББР), защото очаквахме вълната от САЩ да доведе до удар по банките. Разсъждавахме, че ще намалее кредитирането и то за най-малките. Затова капитализирахме ББР, за да могат малки и средни предприятия да получават кредити в очакваните кризисни и тежки години", коментира Пламен Орешарски." Това е ФАКТ! Както е факт, че Орешарски действаше АНТИкризисно, а Дянков ПРОкризисно и обърна с обратен знак управлението на държ. финанси. А днес се разбра, че ББ ще капитализира ББР с 5 млрд. лв. ЗАЕМИ. МИЛИАРДИ!!! ... "Пардон, извинявайте, тези хубостници и тази партия са направили най-големите злини на обикновенНите хора в България." ПП: "обикновенНи" се пише с 1 "Н", интелигентний хубостнико. Казва се обикновЕН, а не обикновеНЕН.

"Като всеки идеологически трансвестит, и тоя социалист е научил урока си..."(Николай Флоров, "Кристиян Вигенин - троянското конче", 30 май 2013, електронно издание "Свобода") Абе, Вигенин, а на теб кога трябваше да ти вярваме - когато искаше от парламента незабавни санкции за Украйна заради събитията там или когато месец по-късно отиде на крака при Турчинов в Киев и с визитата и изказванията си там де факто подкрепи един държавен преврат? Или когато се превръщаше в проводник на интересите на Турция в България, или когато критикуваше Меркел и Саркози, че прекъснаха преговорите за членството ѝ в ЕС? И защо проф. Б. Димитров те нарече "националин предател"?

НИКОЛИНО, ТИ бай кольо флоров ЛИ ЦИТИРАШ, МА???

Не му се сърдете на Цветан Цветанов - той е толкова глупав (завършил ВИФ "Георги Димитров" - както казваше другаря Тодор Живков: "Драги студенти и вие от ВИФ"), че не може сам да измисли този бисер! Говори каквото му разпоредят краварите (както правеше и Роско)! И за награда сега е при тях, за да си осребри казаното!

Другарю Вагинин, ти си шекспиров герой - стоиш по трибуните и си задаваш въпроси като: Да бъда или да не бъда" и мислиш,че някой ти обръща внимание. Виж,правете си там конгресчета и си задавайте въпросчета,но не занимавайте интелигентна България с глупостите си!