Aртисти, политици и общественици станаха почетни граждани в Деня на София (снимки)

Лили Иванова е тазгодишният носител на Специална награда на Столичния общински съвет

Обратно в новината

Коментари - Aртисти, политици и общественици станаха почетни граждани в Деня на София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

объркали сте се нещо, първо тези не са никакви звезди с принос в каквото и да било, второ истински ценните хора с образование, доказали се с олимпиади и постижения и осигурили хиляди работни места са наречени луди и психичноболни, а вие се правите пред обществото на абсолютни самаряни с простотията си и подлизурското си поведение, и после ще решите че сте и сбъркали и ще се наложи да се извинявате на ценните хора, но те имат толкова високо достойнство и себе оценка, че единствено ще ви се присмеят в лицето пред света

Я, Данчето се облякла като жена.

Идват избори и тряба да се бутне масата тук там....

А арменският поп?

Васко "На кеца кръпката" пък защо?

примата на бг естрада за собствена употреба?

"построени сто нови сгради на детски градини и 21 училищни сгради". Абе, тази и като своя патрон говори лъжи. Как са построени 100 ДГ и пак трудно се намират места. За училищата да не говорим. То бива самохвалство, ама и тази се самозабрави.

Аха наградихме посланиците на САЩ и Израел, все братски народи. А защо няма награда за посланика на Венецуела.

Смях в залата-до Ешкенази , Кръпка! А посланниците по какви критерии ги избирате , г-жо Фандъкова?

Кое му е видното на кръпката?????? Не се ли срамуват останалите дето наистина голяма част са видни артисти да ги сравняват с него???

Arcadium

Предизборно раздаваме награди, отличия и апартаменти.

Фандъкова прави Почетни граждани на София ,Посланиците на САЩ,Израел,и Великобритания !?!? Причината ??? Та те са в България, София от много скоро ???

Награди за посланиците на Англия Израел и САЩ си е чист подкуп да оставят ГЕРБ още на власт

Данче данче би ли обяснила посланиците на чужди държави с какво са допринесли за развитието на софия е сте ги наврели там явно да си защитите властта за която ''не се борите''... Срам и резил след като София е заприличала на кочина да се правят почетни граждани, чужди граждани дето не им пука за столицата, освен да си изкарат мандата и да наблюдават дали шайката изпълнява поръчките.

Малко ми е обидно, защото ЧОВЕКЪТ, който вече 10 години е с най-големи заслуги за София не е почетен гражданин на София? Нима Йорданка Фандъкова не е достойна за тази номинация?

Та кръпката, значи....... ами да се готви и Шрек тогава!

Както виждам от снимките Лили Иванова с право не се е отзовала сред манипулатори и лицемери....

Кръпката е запален фен на ГЕРБ и си е заслужил наградата.

А Милко Калайджиев защо го няма?И Веско Маринов?

При толкова гепнати мангизи едва ли и пука за безплатен транспорт на тая .. Надявам се да я наградят следващата година с титлата ''разсипия'' на София ,

Рамо до рамо Виртуоза до Бездарността.

С тез ленти като некви масони! И ква е наградата - една парцалива лента, рамка за 10-15 лв и лист 'артия с подпис на Йорданка Фандъкова?! Е, какво му е престижното, тя даже има и брадавица?!

И аз това написах - Кръпката на къФ гъС е заприличал, ама ме изтриха

Сульо и Пульо са наградените , а обикновения Софиянец , НЕ е награден ! Как се прави за още един мандат ! Гласувай Народе за тази Учителка по руски език и робувай след това за нея , чупи си главата ,ръцете , краката !

Ей селяндур, Азис ли искаш да нагарадят бе !

Хмммм, значи Васко Кръпката може да е, а световноизвестният тенор Румен Дойков- партньор на Кабаиванска,Гюзелев, Гяуров и т.н. не заслужава.... Това справедливо ли е?

Уж почетни граждани ,а тази дето ги награждава тя каква е?

кви са тези динозаври бре

Това посланиците голяма служба в интерес на София служат, дето даже и данъците на общината не плащат. И що са забравили германеца. Каква е тази евро-атлантическа ориентация без него? Фрау Меркел да не подскочи? Пък и Макарон не е безопасна игла, въпреки, че го играе умряла лисица.

Задмина патрона си по лъжи и самохвалство.Кукувица и е изпила мозъка ,краденето превръща човека в звяр.

На Лили Иванова ,че не застанала до тази .

някакъв дядка-световно неизвестен композитор

Нея ще я награди лично Граф Игнатиев.

ако Фънда имаше малко акъл , можеше днес градския транспорт да бъде безплатен

Васко Кръпката е символ на промяната, на СДС, с неговата революционна песен "Кучето на крайния квартал", станала пътеводна светлина на поколения българи; Ема Хопкинс е олицетворение на стремежа към единство в многообразието и борбата за ИК, Ерик Рубин е лице на София прайд и символ на гей-обществото и желанието на ЛГБТЕ дружинката за един свръхтолерантен свят!

То пък един градски, дето на 30-40 минути се движи тролей 7 който го удължиха за да се похвалят, че и междуселския е за предпочитане пред него..

не беше ли революционната песен - Котка лочи бира?

Само да попитам строителния предприемач или инженер че нещо се разминават понятия какво точно за София е направил като предприемач или инженер???? Едва ли на тези години като го гледам се е доказал, ама явно предишните нищо не е правил...Раздават си някакви награди за да си отбелязват някакъв ''празник'' дето май само те си го правят...

Ловят ме нервите, защото някакви са обявени за почетни граждани, а светът не е чувал за тях. Досаждам, но трябва да се знае- след спектакъла на " Аида" в Бразилия със главни лица Райна Капаиванска и Румен Дойков- на " Мараканя" със истински коне, колесници и между другото артисти, Президента на Бразилия отправя покана на Дойков да остане солист в тяхната опера,като му дава правото сам да определи заплатата си.Дойков отказва с думите- Родината ми е България и съм тенор във Софийската опера.Това е единственият оперен изпълнител вписан в Книгата на Гинес още преди 20 години. Но, той е прекалено високо за да бъде забелязан от номиниращите. И за съжаление, не е единственият.Тъжна действителност!

Васко кръпката...……,защо пренебрегнахте останалите посланици на ЕС,АМИ СЕГА, АКО СЕ РАЗСЪРДЯТ?! за Руския не питам,те са шпиони !!!

Само кривогледия Рубинчо не разбрах защо е награден?

Щеше да е "революционна" ако беше преди 1989 г. След 1990 г. всичко е постмортална ерекция т.е смешно!

Обидно ми звучи някак си! Защо НП Ерик Рубин получава нещо от кметицата, а не от Президента?

Тази няма ли намерение да излиза в Отпуска ? Фандъкова какво се кълчи на Американски минали и сегашни Посланици ? От Гробарите лесно няма да се отървем , освен да забравим за всичко и да гласуваме за Мая Манолова , тя се показа от добра страна с това да е Народен защитник , Фандъкова с Молитвена закуска в САЩ с нашите пари на Бедния Българин и сега с чужда пита прави помен ! Обезцени се Почетен гражданин на София , както Плевналиев обезцени орден „ Стара Планина “ ! Фандъкова да си ходи омръзна на Софиянци !

Американсканският окупатор за какъв принос е награден. Гнусна колониална гмеж назначена от Козяците

И площад Славейков както е казал Киркор, след като Гарабед се представил като граф Игнатиев когато ги поканали на койктеил в английското посоллство.

Изтървали са Ваклин.

Рубин, Хонкинс..)))) и Васко Кръпката ...готини критерий от Белчин баня

Пасито щи каже))))

Васко Кръпконахлябамеков е точното