”Пуси райът” атакуват Доналд Тръмп в краен видеоклип

Пънкарките от руската група "Пуси райът" атакуваха Доналд Тръмп с краен видеоклип, в който описват какви ще станат САЩ, ако той спечели изборите, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - ”Пуси райът” атакуват Доналд Тръмп в краен видеоклип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРИ КУРВЕТА - ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТКИ...

ТРИ КУРВЕТА - ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТКИ...

Интересно, какво ли са сътворили този път?! Последният път правиха групов секс в църква бременни?!

Защо ги наричат руската, като са украинки?

Пънкарките от руската група "Пуси райът" ... ...А феминистки!? Понравилась мне сцена в фильме Детпул, когда главный герой избивал феминисток, приговаривая: - "Так я не понимаю... вас можно, типа бить, как мужиков или нельзя?! Так все запутано, бл...".

Май всичко дето е посредствено подкрепя Клинтон.

Поредната ку.венска история, рекламирана чрез световните медии, за да се весели биомасата ...

На кой му пука за "пуси райът" ? :)

Ако само знаят, колко са грозни, особено онова по средата нап снимката... Никога няма да се появи публично - грозно катоп смачкана гнила ябълка, пък очите му - на малоумно, ухилката - типична за умалышена. А другото с увиснала джука - рак ли е хванала там. И жирафата вляво явно избива комплекси на непълноценност. Психологията отдавна е наясно - колкото чевек е по-непълноценен - изоставащ в умствено развитие, извратеняк, пелтек, наглец - толкова повече се натиска да се популяризира. А когато плюят, казва "дъжд вали" и се хили дебилски.

тия смърдялки пак ли се подават под капака на кенефа...

Не ги плюйте бе! Те са еманация на демокрацията в наш стил! Какво да се прави - за да се спечели някой и друг пробит демократичен долар, трябва да се рекламира групата! Все ще впечатлят и накарат да гласува за Клинтън някой извратен любител на застаряващите разшляпани от прекомерна употреба пусита, станалите огромни диференциали, паласките от тлъстини, необходимостта поради увисване гръдната обиколка да се мери някъде около кръста... Хора всякакви има - някои са педофили, други са геронтофили. За всеки влак си има пътници.

От коментарите става ясно защо си заслужаваме мутрите да ни яхат, заедно с ББ...

Да, много ми е странно, но ме радва, че все пак има и разумни хора пишещи тук. В смисъл, били противнички на Путин, известни, че вкарани по политически причини в затвора, ако бяха влезли в църквата подобни пачаври в наше село да се гаврят, знаете ли каква опозиция на властта щяхме да им дадем? Църквата все още е свято място, далеч от политика и простотия и все още в източното православие не попа, а Бог лично ти прощава. Така че да се гаврят със символ на вярата на хората, граден със спестяванията на дядовците и бабите ни (нека напомня, че и по комунизма църквата е била в немилост за смешните демократи), тези заслужават не бой, ами да им изпълнят мечтите им от последния им клип. Прости пачи и всеки, който ги подкрепя, е същия като тях.

Толоконникова ще извади ли от пусито си голата статуя на Тръмп, която наскоро се продаде за баснословна сума.

Сега,Тръмп е в правото си да каже,че арогантното му изказване за жените,касаело такива като тези прос...тутки които пеят по ц..ци пред олтарите на Църквите.... Тия ГМО глобализатори,,толкова са се паникьосали,че вече вкарват автоголове всеки ден....:):))))))

НА ЧИЯ ХРАНИЛКА СА :) ПУТИН СИ БЕШЕ МНОГО ПРАВ, САМО ДЕТО ТРЯБВАШЕ ОСВЕН КОЛОНИЯ ДА ИМА И ЯК БОЙ!!!

Е тях единия път и ги биха де-в Сочи казаците. Те пак си мислеха , че ще наскачат репортери, ще започнат едни тълкования какво означават идиотските им костюми и тъпото подскачане примесено с виене на койоти сиреч какво е посланието към "демократичния свят". Но дойдоха група казаци и оценката на "изкуството им" беше малко строга, но справедлива като заиграха камшиците.

Е едва ли мнението на тези недошивани руски куртизанки може да се счита за меродавно. Това че са заели точно определена позиция вече определено доказва, че са платени гастрольорки.

Като видиш кой размахва рекламата, просто избери другия. По сигурно е, че няма да сгрешиш.

ХАХХАХАХАХХА ебати тъпата пропаганда, В америка щели да мерят. Че там са ебаси китовете по улиците бе. По тъпо нещо не бях чувал. Ама от пачи какво да очакваш.

Да нападаш Тръмп за да уязвиш Путин... руснаците, тоя път без да искат, пак станаха световна сила след 25 години. Путин не е и сънувал страната му да си го мери с американците...

Личи си, че търсят сензацията. Но вероятно са и подплатени. Поддържат западна позиция, а не личи да е собствена.

Тия да си гледат пуситата.

Социално ангажирани или просто търсят начин да са в устата на хората, за да се продават парчетата им? С Путин и руската действителност се прочуха, но с Тръмп, който е вече стар някак стои като секс със старец. Пък и кои са те, че да казват какво да прави Америка, че точно тях ги засяга? Нагли рускини.

Те не са рускини, те са някаква измет - изчадия от саламандри и селски повлекани.

Златната младеж на Русия: Навсякъде е по-добре от Рашка!Наричат ги "златната младеж" на Русия - децата на днешните елити, на олигарсите и чиновниците. Но дори те, които имат всичко, все по-често казват, че виждат бъдещето си другаде. А това е болезнен проблем за властта.

Всички бягат от злото жуже...Даже жена му и дъщерите му не могат да го понасят и живеят в Европа.

Те и тези се водят от "Златната младеж на Русия". И са новаторки в някой области. Щерев, ти пробва ли да си набуташ замразено пиле отзад? Пробвай, идеята е тяхна, а ти нали ги харесваш?

Абе що ни занимавате с тез мастии!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама Путин ги има за заплаха..ха.ха

Щерев искам да те питам и искам да ми отговориш но поне веднъж искренно-Ако тези пусита бяха осквернили примерно Ватикана и бяха пищяли вътре каквото си искат и пяли щяха ли да ги съдят или не но искренно ???!!!

Ха сетете се кой ги финансира тези пусита да не пиша нещо по силно и каква е целта ?

50 на час?

ЯААААА, ТЕЗИ ПУСИТА ОЩЕ ЩЪКАЛИ ??????? А ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ОТДАВНА СА ГУШНАЛИ БОСИЛЕКА !!!!ЯВНО НЕ ПИЯТ ЧАЙ ОТ ЛАЙКА СЪС СТРОНЦИЙ !!!

Не знам за Тръмп, но ако изберат Хилари майтапът ще е пълен. Няма да има нужда даже от разни пусита. То ще е едно чекнене, зъбене, залитане, падане. Пълна перверзия, клоунада и срам за Америка.

Щерев, и ти ли си пуси?

Не вие сте путинци..ха.ха

Супер, благодарим ти за определението. Защото Путин е политическият мъж на 21 век!

Приемане в пионерската организация Встъпването в пионерската организация е доброволно. Всяко чавдарче заявява своето желание да стане пионер на председателя на шефстващия отряд, на четния командир, отрядния или дружинния ръководител. На сбор на своята чета чавдарчетата обсъждат кой измежду навършилите девет години е достоен да стане пионер. Това е много важен и отговорен разговор за дружбата и другарството, за отношението към учението и четните дела, за изпълнението на дадената дума, за дисциплината на всяко чавдарче. Своето решение четата съобщава на шефстващия отряд. Пионерският отряд на свой сбор, в присъствието на чавдарчетата, желаещи да встъпят в пионерската организация, обсъжда и решава въпроса за приемането им. Пионерите гласуват с вдигане на ръка за всеки поотделно. Той се счита приет, ако за него гласува мнозинството пионери. След това на тържествени пионерски сборове пред паметници на Георги Димитров и на герои от борбата против фашизма и капитализма, в музеи на бойната и трудовата слава, във военни поделения или шефстващи предприятия, пред червеното знаме на дружината всеки встъпващ в пионерската организация произнася тържествено обещание. Тържествено обещание "Аз, димитровският пионер, тържествено обещавам пред другарите си и своя героичен народ да се боря всеотдайно за делото на Българската комунистическа партия, за победата на комунизма. Да бъда верен на заветите на Георги Димитров, да изпълнявам законите на Димитровския пионер. Обещавам да бъда достоен гражданин на моето мило отечество - Народна република България."

Бе викаш друго е да си наркоман!!!!!!!

Точно така си беше! Но другарите сега ги е срам да си признаят как от 9 годишни деца правеха роботи, подчинени на партията. На тях им трябваха роби, които да осигуряват охолния живот на кликата - наречена БКП (БСП) и да не задават неудобни въпроси. Е, сега вече не е удобно да си признаваме тези прегрешения, но манталитета на другарите си е същия - Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря. Това е бодрата комунистическа смяна.

А сега кажи що си нарушаваш клетвата?

Сега сериозно... Момичетата виждат как се живее при режима Пусин та правят предупреждение насочено към американския изберител.

група "Пуси райът" от Пусия ли е?

аз пък си мислех че лежаха защото се изпикаха на олтара. някога за подобно нещо е щяло да ги изгорят живи. а ако кухите журналисти не диреха сензации във всяка простотия можеше и щастливо да не сме и чували за тия разбунтували се п*тки. ако толкова много искат да са различни - да вземат да си ги зашият - тогава вече може да говорим за бунт...

Дотам ли я докараха американците, че да искат помощ от тези доста семпли, грознички и посредствени женици. Ми те след като излязоха от затвора опитаха отново да пеят в Русия, но дори и простите хора там не ги искат. И по неволя тръгнаха по света да се мъчат по женски да осребрят своята елементарна омраза срещу родината си.

Пуси Райът на български се чете като Пичкин Бунт.

АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ КЛИНТЪНКАТА , МИШЕЛ ОБАМА ИЛИ ПУСИ РАЙЪР ... ... МОЯ ПРОБЛЕМ Е С ГОСПОДАРИТЕ НА КУЧКИТЕ :)))