Видео показва как е извършен смъртоносният палеж в дома за възрастни във Варна

Мъжът пали на едното легло лесно запалими предмети, прехвърля ги на другото и напуска стаята с пълзене, тъй като е с церебрална парализа и много трудно подвижен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво,браво,браво. край на полумерките н територията. некой те ядоса и направо го ликвидираш.

С ръце ли е пренесъл огъня от едното легло на другото? Горките хора имали нещастието да бъдат до този Прометей с церебрална парализа. Абе, някой бъзика ли се, като пише тези редове?

Обитател на стаята влиза вътре, другите трима души вътре спят. Мъжът пали на едното легло лесно запалими предмети, прехвърля ги на другото и напуска стаята с пълзене, тъй като е с церебрална парализа и много трудно подвижен .......... Влиза, пък после пълзи щото е с церебрална парализа ...

При пожар се пълзи не заради парализа а за да не се вдишват отровни газове. Пълзейки ли влиза в стаята, между другото?

ПИТАМ АЗЗЗ.......... В този дом имало 300 УМРЕЛИ за 1 година?????????? СОБСТВЕНИКЪТ има и "пгребална агенцийка" !!! 144 предписания за изпълнение само от миналата година ИМАЛИ---??? КАКВИ предписания Б Е З лиценз бре?????? ВСИЧКИ --полиция, прокуратура, НАП , РЗИ ..пожарната УВОЛНЕНИЯ за ВСИЧКИ (НАРОДНИ ХРАНТУТНИЦИ) Това е ГЕНОЦИД срещу НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!!!

Корупцията убива. Взимат някакви разрешителни под масата за неясно регламентирана дейност. Смотани хотелчета се обръщат на домове, условия нулеви. Смърди на пикоч вътре, хранат ги с попара, трагедия пълна. От опит знам покрай родител като търсехме. Ужасни са тези заведения ама и какво да искаме за 600-700лв на месец. Добре да ги обгрижват ли, храната ли да е читава или да е топло зимата. Мизерна държава, мизерни стандарти.

"корупция" не е просто дума. А смъртоносно явление.

"Днес ще стане ясно дали мъжът следва да бъде привлечен като обвиняем..." Ама как като обвиняем, моля ви се - медал трябва да му се връчи! Колко трябва да си тъп, за да родиш подобна мисъл?!

Съжалявам, но закона не привлича към наказателна отговорност хора, доказано луди. Изричен текст в Наказателния Кодекс. Предполагам, че това е причината за това изречение.

Нали е трудно подвижен и пълзи. Как е влязал тогава? Някой ви гъбарка

И защо няма пожароизвестяване? Няма ли изисквания за подобни "заведения"? Държавата е пуснала кокала на частници, които трепят родителите ни...

се е превърнала в същия такъв частник през последните тридесет и няколко години. Само трепе по-наедро. Защото коренът е същото това население, от което се развиват такива "частници".

Присъда

Престъпността е най-висока в държави със смъртна присъда. По-ниски нива на престъпност в държави, без смъртна присъда, но развита система за социално и психологическо подпомагане. Демек, превенция, а не след дъжд качулка, след убийство - обесване.

Е, как извършителят е с церебрална парализа ама пък се разхожда между стаите?

Трудно. Се "разхожда".

Ти чете ли статията или само коментар написа?

Той не може да чете. Може само да пише.