За трети път съдът не пусна Ветко и Маринела Арабаджиеви под домашeн арест

Семейството хотелиери се изправя пред съда по обвинението за крупни данъчни измами

Обратно в новината

Коментари - За трети път съдът не пусна Ветко и Маринела Арабаджиеви под домашeн арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ле ле като я гледам Маринелчето доста е натръпнала !

ЩЕ ГИ БЬДЕ ИМАТ ПАРИ...САМО ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СА ТЕХНИ.

Красота.

След една година в ареста докато са ''събирали'' доказателства явно защото в България е така при поръчките - обвиняваш и после скалъпваш, се питам какви доказателства са представили в Испания и защо още чакат някакъв отговор за новите си съчинения.. Те незнаят ли за какво са поискали екстрадирането и на какви основания че ще питат Испания дали трябва да си доприбавят новите съчинения??? Когато има крупни данъчни измами до обвинените трябва да е застанал и държавния служител дето ги е допуснал.....

А убиеца Йоан Матеев го пуснахте нали?

След 16 години, които лежа, защото защитил по-слабия и себе си от агитка, начело на която е комунистическото лайно и НАРКОДИЛЪР - агресивното говно на Матеев от БСП. Кой убиец последно помниш да е лежал толкова?

Абе то беше зор да вкараш политически нюанс и да наплюеш някой. Човекът явно има предвид пуснатият под домашен арест убиец на Георги Игнатов - Йоан Матев. Каква агитка, какви щуротии при това убийстов те гонят.

¯\_(ツ)_/¯

Нищо лично, за това ми плащат.

Ами, така е със запалените туристи и донори на червените бабички - държат ги, да не стане после да ги търсят из Африка или Русия.

Специализираните си ги назначиха герб , и докато ги има ще обслужват управляващите . Не се заблуждавайте дори и БСП да управляват и те няма да ги закрият , на тях им трябва послушен съд .

Апелативният специализиран съд отмени решението, с което на в началото на месеца Апелативният съд разреши бизнесменът Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела да бъдат освободени под домашен арест. Така за трети път опитът на собствениците на хотел "Маринела" да се приберат вкъщи се оказа неуспешен Интересно,че Христо Бисеров не лежа и един ден в ареста,а накрая беше и оправдан,а тези Арабаджиеви направо директно ги репресират от чисто законова гледна точка.

Е тъй де , Бисеров минава за политически , а както знаем "гарван , гарвану око не вади".

Ей не искат да дадат на шибаняка и на шиши, еми ще стоят в ареста.

Само така.

В момента е като след 9-ти с подкрепата и съдействието на козяшкото посолство , но нещата и часовника се менят да не стане обратното . Историята го доказва не еднократно

Нещо не ми изглеждат много болни седнали около масата отрупана със неща на стойност половината годишна заплата на някой нормален българин. То и Масларката от БСП ужким беше болна от рак, пък си хойка по света, радостна, усмихната и доволна от живота със награбените кинти от балъците като нас дето гласуват за нея и разбойническата и партия. Та нека тези двамата -"граф" и "графиня" да видят какво яде обикновенния българин и къде серат гладните.

Горките невинни хора! Оставка! Оставка! Оставка!

Като се казваш ветко бягаш на неправилното място, като си тоаджия или псевдо банкер бягаш на правилното!

и кой ще спонсорира бсп в бъдеще тогава??

Божков от дубай

Майка ти ще бъде спонсор !

Мачкай Боко, кат пиян говно!

Боко играе театро, на което само простолюдието се връзва...то и само те си го избират...

Каскета е жесток, но неспособен.

Като ги хванат и се Разболяват. Лош Гешев.

Кой от двамата е Маринела?

¯\(ツ)

по мъществения

Да им оставят пари само за лечение.

Това означава ли, че плажът "Елените" най-накрая ще е достъпен за българите ?

Вервай си! Както казваше Царо!

Че тези за толкова време в б~ца да бяха умрели! И колко и от какво са болни,? Сега в б~ца дори в онкология та не се лежи много! А какво става с имуществото им! Успяха ли вече да го преватизират?

Тия от Апелативния специализиран няма ли да набият джонгите на колегите си от по-долната инстанция? Стана жалко вече последната инстанция да отменя решения в полза на осъдени.

НЕ СА СЕ СПОРАЗУМЯЛИ ЗА СУМАТА С ГЕШЕВ, ИЛИ ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ, НО ЩЕ ПОЧАКАМЕ ДА СЕ ЗАБРАВИ И...ПУНТА МАРА!!!

личи си, че ти е трудно, но трябва да се напънеш и проумееш разликата между съд и прокуратура!

И едните и другите са маскари.