Ветеран от войната пребори COVID-19: Как 98-годишният мъж се справи с вируса?

Вързан си като куче, най-много 2-3 метра да се движиш, много тежко го прекарах, разказва Кирил Стоянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното е постоянно да има статии със снимка към тях, на която всички обезателно са маскирани като ГОВЕДА!!!

Дааа, говедото наистина си ти!

"Още в началото той ни направи впечатления с изключително силния си дух, бе изключително борбен", добави тя.". Странно, изглежда всички останали , които губят битката с вируса нямат силен дух, нямат желания да живеят или какво? И каква е ролята на лекарите в този случай , може би искат болни със силен дух и борбени?

Дотук от съобщаваното от НОЩ разбрахме, че от ковида-19 умират средно на 72 години, а без ковид-19 умират средно на под 72 години. ;) Поне за мъжете е вярно. За 2020г. имало 124 735 починал при броено население 6 916 548 или починал 1 на 55.45 човека. И дори броените починали констатирани с ковид-19 (не починали от него), за 2020г. бяха над 2 пъти по-малко от увеличението на смъртността. А не е ясно дали има 10% починали от ковида, от това което броят. Направи ли се анализ, като нищо мерките ще са убили пъти повече хора от ковида. Ако 100% са ваксинирани, 100% от починалите ще са ваксинирани. Но това не значи, че са починали от ваксините. Същото е и за ковида. Има болести от които е десетки пъти по-вероятно да умре човек от ковида, като болести на кръвообращението. Над половината броени починали с ковида, ги водят със сърдечни проблеми. От болести на кръвообръщението си броят по около 70000 починали на година в България. При много от броените починали, ковида дори не е съпътстващо заболяване, защото не са болни. Да не говорим ако са грешни тестовете и изобщо са го нямали. Дето Мъск в един ден си прави 4 теста и два са положителни и два са отрицателни. Например дето брояха един с 5 байпаса на сърцето и 0 признаци на ковида, а изцяло кардиологични. Интересно дали броят самозастрелялият се полицай, дето имал леки симптоми или метналият се през 8-ми етаж на болница, дето имал ковида.

дето дето дето/... неграмотник

Е, не е грамотен човекът, като теб. Но за разлика от теб е прав!

едни "грамотни" калинки,къДЕТО..... и човек да ви хване, ХАРДКОР БОЙ И ИиьбанЕ! И пак ще ви е малко, ползването на разговорен диалектен стил при писането на коментари.... не е ОТ НЕГРАМОТНОСТ!!...... УМИШЛЕНОТО ПРОПУСКАНЕ НА ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ.... СЪЩО НЕ Е ОТ НЕГРАМОТНОСТ!!!! АМА НЕМА КОЙ ДА СЕ ЗАМИСЛИ.....И НАЙ-СМЕШНОТО Е ЧЕ РАЗНИ МИНГАЛИ-ИБРИКЧИИ, ДЕТО_ДЕЕЕЕТООО....ползват чуждици, риииивььт и критикуват....НАЙ-МНОГО!

Направих справка за туберколозата. За година и половина от ковид в света били умрели 3 милиона души, като се има предвид как ги диагностицират и броят, това е леко под въпрос. В същото време за 1 година от туберколоза за умрели милион и половина. Въпреки, че има ваксини. И ако от разболелите се от ковид в общия случай го кара безсимптомно и умират под 1%, то при туберколозата нещата стоят малко по иначе, 100% боледуват тежко и умират 30%. Води се, че в глобален мащаб има епидемия от туберколоза, но медиите някак са пропуснали да ни информират.

Ако беше направил справка за починалите от глад щеше да останеш изумен. Над 7 милиона умират годишно от глад. Само с една трета от хвърлените за ковид пари /после ще обясня защо са хвърлени/ тези хора можеха да бъдат изхранвани целогодишно. А парите за борба с ковид са хвърлени, защото: 1. Кислородните апарати са колкото полезни, толкова и вредни. Над 90% от поставените на изкуствено дишане умират 2. маските НЕ ПАЗЯТ!!!!! Дори всички заразени да са идиоти и да не са носили, медиците нали не са? Нали носят маски? защо тогава има такъв голям процент заболели и починали? 3. Ваксините - казват, че ваксината не те пази от заразяване,но няма да умреш. Да предположим, че е вярно. Тогава в една страна, в която се ваксинират с двете дози НЯМА ДА ГИ Е СТРАХ, че ще умрат и ще разрешат туризма. Какво виждаме в Израел? Над 70% ваксинирани с две дози, а мерките не само не се намаляват, дори се увеличават? 4. всички дезинфектанти са БЕЗСМИСЛЕНИ!!!!! Ковид не се предава чрез допир, а по въздушно-капков път. И основно заразата не протича през носа или устата, а лигавицата на окото. Та за това според истинските специалисти МИЛИАРДИ СА ХВЪРЛЕНИ за този дето духа. И какво? Спасиха ли някого? Ами не. Имало три милиона починали. Хайде да видим средната възраст на починалите?!!!!! Ако бяха дали само една трета от парите, щяха да спасят живота на деца и млади хора. Но не това им е целта!