Версията на агресивния шофьор с джипа в Пловдив: Не съм удрял никого

Марин твърди, че скоро се е върнал от Англия и ако се покаже, нямало да си намери работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега един акт, защо пътниците са били без колани и са се ударили в предните седалки...

Трай , че ако го видиш как изглежда тоя инглишмен направо ще припаднеш ! Некъв мощен батка ще да е и страшен ! Може би от бачкане по строежите в Англия ли , какво ли ...

Въпросният шофьор е рода на Румен Радев. Не го обсъждайте......, законите на важат за президента и родата му.....

Марин мишока ближе си Пиш_ka

Анаболен дебил с джиБ. Сега да кажат чие синче е и ще стане съвсем ясно защо полицията пак нищо не е чула, видяла и разбрала.

Ако полицията беше на място, тази по собствените и обяснения трябеаше да я глобят. А често историята е много неправдопофобна. Най-малкото ако е влязъл наполовина през прозореца, няма как да замахне. Ако я е треснал, тази на място щеше да припадне, да не говорим за лице с инсулт фа стане и да почне да се разправя.

Нема как тоя род да е авто-терора в бг ... не че няма , ма чак па толко ...ма кой знае , като се сетим къде и как живеем - нищо немое ме очуди вече ...

ДИР, това ли е водещата ви новина? Ставате смешни вече, стига сте занимавали хората с тази простотия!

Хайде бе, агресивен шофьор! Как му го лепнаха само. Той ли е агресивният тук? Опитайте да шофирате от Велинград до Пловдив лепнат зад друга кола и със зъби и нокти да не допускате през целия път някой да се вмъкне между вас. Ако се вмъкне - засичате го, избутвате го и пак се лепвате зад предната кола. "Пострадалата" жена е агресивна и отмъснителна истеричка, която е и опасна за останалите на пътя, а версиите и издишат от всякъде и вонят.

Не съм удрял никого, нямам джип, нямам майка и баща, само чичо се грижи за мен, той е от Симитли.

Много ги разбираш нещата , и много знаеш кой какъв е ... браво ! Типична бг подлога на джиповете ! А за да не съм голословен - жената , каквато и да е , е карала зад линейка ... кое и как издиша и вдиша е безпредметно да си лафим ...

На въпросното кръствище има камери. със сигурност са прегледали и са им показали записите. ако имало нещо серозно щеше да има вече повдигнати обвинения

Брей, няма да си намери работа ко го покжели... Колкото повече укривате мутрата, толкова по зле ще става

И какво сега? "Звъни вратата, звънеца чука, отварям, гледам, нинджи.... " От сорта ми звучат приказките на" дамата", особено ако са предадени дословно. Има нещо гнило, ама не в Дания май...

Няма да уволняват милиционера началник, той излъгъл без да иска.

Знаеш ли колко версии на тази история вече съм прочел? Включително и че жената била с комоцио. Има ли много версии, значи е изсмукано от пръстите. И чрез нейн познат чрез фейсбук търси свидетели. И, защо не тя самата, от нейния профил? Обяснение?

това си помислих - вози дете и стар човек, а ни столче, ни колани, тряска ги в предната седалка както му падне. А троловете в защита на батката явно заработват

дете и възрастна жена с 300 и без колани! проКУРатурата да се самосезира.

Нямам баща , нямам майка , леля ми ме е родила!

Бойко, ти си мъжага, набери смелост, покажи се!

трите имена на този хубавец? покажете и милиционерите, които са излъгали - те трябва да бъдат осъдени!!!

"Ако се срещнем и видите как изглеждам ще видите, че ако ударя на тази жена един юмрук тя едва ли ще може да крещи след това ". Само това изречение подсказва, че точно това е станало. Но ... ако няма свидетели и жената не си е изкарсла медицинско няма от какео да се притесняваш, нали? А тези хора с теб? Колани, нещо? Най -лошото е, че в най -добрия случай шест месеца условно и две три хилки глоба.

Нямам работа, нямам доходи, баварецът е купен за 100 лв. заем от чичо, бензинът поскъпна, не съм плащал парното, смилете се бре хора!

Бързам, търся работа, неква кифла се влачи, викам "алоу, ако ти обършем един, за втори ще ме съдят за гавра с труп" но нали съм добър, скромен и възпитан, не смея дори и по телевизията да си покажа мутрата. Добре че чичо ме разбира. Чичо ми е от Симитли.

Баси простака, ако го видим как изглежда, какво иска да каже, че е нацепена батка? Кой как изглежда няма значение, някой като Брус Лий облечен в шлифер не прави впечатление, но ако нацепи една тупаница на тоя тюфлек англичанина, няма да има нужда да си търси работа.

Смешна история, в смешна страна. Всички лъжат, надявайки се някой да им повярва. Виновен по презумпция е този с ДЖИПА, а бедните цигани с каруцата са малки ангелчета, на които в момента им растат крилца. Отврат....

Леле....

Нямам намерение да обиждам коментиращите тук, които се държат като овче стадо. Първосигнално. Агресивен наглец ударил бедна, беззащитна и кротка женица на пътя! Да, първосигналната реакция е да се възмутим до дън душа. Първосигналната... С нея ли трябва да си останем? А какво ще кажете, ако тази жена разчита точно на тази първосигнална реакция на тълпата за да намести своята си версия и да отмъсти на шофьора на джипа задето и се е плюнчил и и повишавал тон? Такъв трябва да си плати, няма да му се размине. Затова акция във фейсбук как се търсят свидетели. Естествено, никакви свидетели няма, няма и да се намерят и не това е целта. Целта е да се стъжни животеца на този с джипа и да се изкара агресивен звяр, който биел невинни слаби женици.

Какво го слушате този тъпак? Ясно е като бял ден, че е агресивен тъпак. Кажете му името, покажете му снимката.... Като го е страх, че няма да си намери работа да му е за урок... Говедата в обора, а хората на улицата.

Жената пищи, а този 10 дена мъдри да си покаже мутрата. То и в затвора всички си имат версии как са невинни.

Чича ти да се не окаже от хасковско село и да има мерцедес?

Бате бате, и аз нямам намерение да обиждам никого, въпреки че пред някои коментатори овцете са направо като Айнщайн, честно.

що няма име този..криете го,а публикувате твърденията му.. жалко за вас

Защо се криеш като не си удрял никого, бе мишок?

Не разбрах къде няма да си намери работа дрисльото. В България ли? В Англия ли? Ако е в Англия, явно е или банкер или работи в публичния сектор с хора и черната точка в досието му ще е проблем. Не съм чул някой в строитеството да му искат доказателство за съдимост. Големия мъж май го е страх

Е тя сигурно от скука го прави. Забавлява се, като обвинява в агресия човечеца, само защото мязал на мутра.

По скоро страхлива майна

"Ако се срещнем и видите как изглеждам ще видите, че ако ударя на тази жена един юмрук тя едва ли ще може да крещи след това ".

Замислих се, и стигнах до заключението, че ако случайно някой ме засече няколко пъти и детето ми е в колата, главата ще му счупя, без да ме интересува дали кара по линейката или е самия президент, та ако ще да се разчуе, и да ме развеждат, като панаирджийска мечка по сутрешните блокове! НО САМО АКО МИ ЗАСТРАШАВА ДЕТЕТО, ИНАЧЕ НЕ Е ПРАВ!

Аман от измислени "права и свободи"! Никъде в ЗДП не пише, че трябва да се кара плътно зад линейката. Даже е забранено, щото, като се удари линейката в някоя засоа на кръстовището, става готино верижно мазало.

Покажи се бе страхливец, нали си голям анабол предполага се да си смел а не страхлив като шутка.

Братко, прочети няколко статии по тази новина от различни медии. Сравни и осмисли. Погледни внимателно и снимката на "бедната женица". Такива, на които краищата на веджите им са вдигнати нагоре като логото на Мазда, ще те прегазят като луда крава и окото им няма да мигне. Няма да се усетиш откъде ти се е стоварило това на главата. Такива са алчни, амбициозни и отмъстителни. Като прибавим и многото бели петна и разминавания в историята... какво да си говорим повече.

Хайде, да се задействат специално министърът, главният секретар, Цацаров, за да разяснят случая.

Не така казва пострадалата и медицинския екип.

Делян Добрев ли имаш предвид? Уцелил си!

Точно това се е случило, драги ми Джизъсе Толбухински. Всеки има право на петте си минути слава, огрян от прожекторите на медиите...хахахха

"Ако ме видите как изглеждам...."..Да, твоята е ясна.На такива като тебе сме се нагледали.Дайте да видим обаче какво ще правим с шефа на полицията дето беше 100% сигурен, че никой не е удрян 5 минути след инцидента.Той е май като врачка, още преди инцидента си знае кой е невинен.

Ако не е пребил жената няма да си крие лицето.

Не знам кой крив, кой прав, но и версията на гуспужата нещо и диша. Както винаги истината ще да е някъде по средата...

дума е с фрапантана грешка, къде е Ш, къде е П?