Версия тероризъм при убийството на две млади скандинавски туристки в Мароко

Телата на Луиза Йесперсен и Марен Юеланд бяха намерени на път в изолиран район

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТА КОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е СВЪРЗАН С ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.ОТ ДЕЦА ГИ ПОДГОТВЯТ .А ПРИЧИНИТЕ ЗА УБИЙСТВОТО СА КРИМИНАЛНИ, ТОВА СА ПРИМАТИ.

ГОРКИТЕ МОМИЧЕТА, ГОРКИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ ! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ! СЕГА ДА ИЗГОНЯТ ОТ ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ ПОНЕ ПО 2,000 РЯЗАНИ МАЙМУНИ, ПЪК АКО МОЖЕ И ВСИЧКИТЕ !

НА ВСЯКО ИЗНАСИЛЕНО ИЛИ УБИТО МОМИЧЕ ДА ИЗГОНЯТ ПОНЕ ПО 1,000 -2,000 РЯЗАНИ ТАЛИБАНИ !

Видеото, снимано с телефон, дето й режат главата на едната тъпачка го има на доста места - тези джагали са пълни смотаняци. Тези ако трявба една коза да заколят на село, не знам как ще се справят - пълни дилетанти и импровизатори. Жалко само, че тази не е същата онази идиотка, която саботира полета за екстрадирането на афгански изнасилвач преди 4 месеца, защото "животът му бил застрашен", при условие, че той сам е искал да се прибере, вместо да лежи в затвора в Швеция. На нея трябваше да й се случи това, но не смятам, че тези двете предателтки на западната цивилизация и култура са нещо повече от нея.

Мисля, че това са алпинистки, тъй като не могат да си позволят Алпите или Хималаите, ходят в Атласките планини в Мароко, около три хиляди лева струва за българи.

примерно) по-скъпо ли ще е отколкото в Атлас? При грузинците-християни май поне няма да е така опасно както при атласките муслими...

дали ЕС ще ги защити? Дали ще въведе санкции на ИД?? Май тази информация и видео бързо ше бъде ПОТУЛЕНА и забравена,а колко такива случаи има и в ЕС-Скандинавия ,Германистан,Булгаристан и др....Но никой нищо не съобщава.Ами във Френският халифат какво става -там има райони където полицията изобщо не влиза от страх ...И сега всичко ще се потули и Могерини ще ни обяснява каква мирна религия е исляма и каква интересна култура има в арабския свят-синия град-пазари,Дубай,каква красота.......И наивните европейки и също и безмозъчни българки вярват и мечтаят ....сатаната-Сорос колко пари даде да им промие черепните кутии..Мир на праха им!

А ние тук вместо приказки за ''добрия'' муслим си я имаме за ''добрия'' ...ъъъъ вермут...

Те се оказали много тъпи... Но всичко е точно .. (естествен подбор)

Още не мога да разбера, защо две красиви бели момичета ходят на екскурзия при човекоНЕподобните същества в Африка ? Толкова ли няма места по света, където живедят нормални хора ?

Българинът винаги не разбрал. Влаче се отзад и хленчи. Приятелю да си чувал за секс туризъм? Да си правил свръзка с арабите и пословичния секс с който са известни. Това че ти не си чул или не ти се иска секс, не означава че и тези девойки са били така. Жалко за младите животи. Поклон.

Ама става въпрос за жени не за кози

Арабите са известни с малките си членове и с влечението си към някои животински видове.

В Европа и Америка нали живеят само свръх интелигентни жители,защо се колят и убиват всеки ден ???

където е и България, да ти припомня, че все пак представителите на определен етнос водят с доста ''обиколки" пред тези на другите етноси в ''инкасирането'' на подобни ''подвизи''. Но да се върнем към темата: и в Европа, и в Америка се колят и стрелят, обаче посочи ми поне 1 (ЕДИН!!!) пример, при кОйто НЕМОХАМЕДАНИН е свършил ТОВА с някоя жена само защото НЕ му изповядва вярата!!! Айде, давай!!!

Жалко за тези жени. Проявили са огромна наивност като са тръгнали сами.

Не мога да намеря това видео. Но както и да е.

В талибаските ''държави'' посрещат с добре наточчени ишки и ножове.... не с плюшени мечета. Блондитата от европа не го ли рабраха?! Продъжавайте да ходите на ексурзии там........ после няма да ревете....

Вероятно наистина убийците са радикални ислямисти. За тях целта е да отрежат нечия глава, дори и на други радикални ислямисти.

ислямисти кога някой ще ми обясни каква им е целта?

Аз въобще не разбрах къде да гледам видео? И какво има в него, как им отрязват главите ли?

на жена ..по най-зверския начин....,който не можеш да си предтсавиш. По-добре,че не си го гледал.

Добре де, кажи къде да го гледам?

Да, бе, много зверски... Някакви маймуни с две леви ръце се опитват да направят нещо, но не знаят нито какво, нито как. Абсолютна импровизация, прерастваща в гавра с труп, която странно, че не завърши с това, как някой от пишман колячите си отсече няколко пръста. Освен това е снимано с нокия на тъмно - абсолютно джагалска история и като замисъл, и като изпълнение.

Кръвчица ли ти се гледа изродили такъв

Във видеото отрязват главата с нож на една от жените след като е изнасилена. Чуват се думи на арабски "за нашите момчета от Хатин" или нещо подобно. Видеото го има навсякъде в нета от вчера.

Жалко за тези красиви ,млади и явно доверчиви момичета .Жалко и за семействата им . Трагедия ! VIMEO .YOU TUBE и останалите популярни сайтове за видео споделяния би трябвало незабавно да блокират подобни видеа и да съдействат на полицията за установяване на авторите и разпространителите им,а не да трупат гледания ,харесвания и коментари !!!!!!

Две бели момичета отиват на туризъм в държава с коренно различна култура. В такива случаи е било редно най-малкото да се поинтересуват къде отиват и какви са обичаите там. И щяха да знаят, че жените там са с особен статут и лишени от доста привилегии, които за бялата жена са нещо обичайно. Щяха да знаят, че за тях не е безопасно да са облечени по начина, по който се обличат в страната си, че не е безопасно да са без придружител мъж. И щяха да знаят, че дори да са с придружител мъж, там има толкова агресивни просяци, че ако им подадеш пръст, ще те разкостят.

Пуйки!

В ютюб под едно видео от мароко, където един водещ говори има коментар, че единият си бил забравил личната карта в палатката.Единият е бил мароканец емигрант в Дания и че те са били тръгнали май с него?

Момияета са жертви не само на ислямисти. Жертви са на тьпата ЕС пропаганда за толерантноост, тьрпимоост и симпатичните муслими, с които задьльжтелно тршбва да се напьлни ЕС, т.к. няма друг начин да се реши демографската криза.

Арестувани са извършителите, видях на видео, като ги карът в участъка.Единият имаше черна качулка, да не му се вижда лицето, а другият някъде около 20г, слаб, нищо и никакъв мароканец

всъщност, арестувани са четирима. между другото, идеята, извършителите да бъдат определяни като терористи, се състои И в това, да се вкара в заблуда аудиторията, че подобни убийства са само единични случаи, а не, системна функция. не е лошо и в бг да пишат за скандала в "шпигел". има пряка връзка и с двете жертви в този случа.

Един ТВ водещ говори по телевизията на видеозапис, че видите ли не е било вярно, че мароканците са терористи, че това умишлено се било насаждало??

Diversity is our strength. Islam is religion of peace. ... Видеото наистина е брутално. Хора със слаба психика да не го гледат. Но това е истината - суровата и брутална истина. Това е чистият ислям и неговите последователи диваци. Хора бъдете образовани, критични и най-вече будни. В ислямски държави работа нямате !

А Вие спомняте ли си преди години , когато беше водеща по новините Милена Милотинова?!Говореше за войната в АФганистан и изведнъж, нищо неподозираща, неочаквано пуснаха видео , как колят един мъж...................? Това го видя цяла България..........

БНТ, 1999г, централната вечерна емисия от 8 часа. Вечеряхме с родителите ми по това време. Чеченец обезглави руски войник. Още ми е отпечатано в ума.

И ко са дириле там, макя си ле?

Иво, ти ли си? :D

Вкарайте още няколко милиона мароканци и други изроди из Европа, че си нямаме достатъчно. Господ да се смили над душите на тези и всички бъдещи жертви!

Не ходете при арабелите бе - те ни мислят за животни, така ги учат от малки. Особено белите жени ги мислят за нищо. Защо тоя авантюризъм ? Две жени в арабска държава ?

Не трябва да се забравя, че Мороко е една от най-посещаваните дестинации и от български туристи. Женорята като почнат да се прехласват не е истина, каква красота било, колко екзотично и всички се хващат за картичките от Шефшауен (синия град) и разни цветни пазари. Истината обаче е друга, реално Казабланка е една мътна клоака, с трафик като в Бангладеш. Единствено и само Рабат, столицата мяза на нещо и то в централната част около посолствата. Аз лично повече няма да стъпя там. И наистина недоумявам с кой акъл, две жени, две млади бели руси жени тръгват на трекинг в Атласките планини, това се прави с водач, бе пуйки и с охрана. Както правят всички хора по света, независимо на кой континент са. Задължително обучен водач и поне един човек за охрана с огнестрелно оръжие. Ама не са искали да плащат май. Глупостта често струва живота.

това е оригинал. така звучи смъртта. Внимание! НЕ Е за деца и хора с лабилна психика! https://vimeo.com/307442457

не е истина. ще се издрайфам. изроди....

Ужас! Махнете тоя линк ВЕДНАГА!!!!

никой не те кара да си изваждаш главата от гз

Абе аз там къде пее ходжа не одим, да одат балъците да ги таковат, хахахаха

проблемът с коленето на прасе пред общината в пловдив, се състоял не в нещо друго, а в това, че сред хората можело да има и муслими и прасето щяло да ги обиди! това беше коментарът на някаква девойка в пловдив. мисля, че беше по нова. който се разтърси ще го намери. във всеки случай, индоктринирането на децата с отровна идиотщина, се случва и в бг. препоръчвам на тези които могат, да се замислят много-, много сериозно по темата.

И какво са правили там? Още ли не разбраха кой какъв е...

Като я гледам норвежката с тази гъба която държи....По- възрастните помнят с какво се славеше Казабланка.

гледах майката на едната какви ги говори пред някакво норвежко радио. била много учудена защото щерка й много внимавала за безопастността си... не знам, колко си вярват, че са напред но това са генерации с промити мозъци. тотално непригодни за реалния живот извън аквариума им. изгледах видеото как режат главата на едната жертва и то не беше фейк. никой не викаше `аллах` или нещо подобно.

Може да се обобщи с една дума - бройлери. В случая, брайлери тръгнали в гората на екскурзия.

Къде го гледа това видео, ве?

Бяха убити от българи по същия начин тука в България???? Айде, тероризъм било, за да ви арестуват за месеци тайно без адвокати и после политиците да крадат наволя по държавните постове...

са изнасилени и заклани ''за десерт'' от етнически българи в България тази, миналата и по-миналата година? Ако отговорът е различен от ''нула!'' - дай го!

май ви е лошичко, че отговорът е ''Нула!/Няма!'', а???

По същия начин ли? Я ми припомни на коя са й резнали тиквата като на бустана?!?

Момичетата са отишли на разходка по чесане, защото са чували за уникалните способности на мароканските 'чакръкчии'. Е, сега са се начесали и ще му мислят занапред.. как да се чешат безопасно.

Едната аха-аха да ми заприлича на Чарлийз Терон. Нали и тя си пада по чернички.... дечица.

Невежеството е убийствено, не са ли чували какво пише в Корана за християните - да бъдат избиванни.

До живите - на каквото си постелеш, на това лягаш. Те вече не могат да го прочетат. Когато тръгвате за варварска държава, помислете. Глупостта не се прощава.

Осавете ги милениълите - нека ни освободят малко от генетичното си бреме. В Мароко и Алжир такива неща периодично правят поне от 40 години. Откакто франсетата изтърваха фронта и там и дадоха независимост на Алжир, защото тези бяха започнали да им спретват атентати от Марсилия нагоре, това е дереджето. Онези още отпреди това са в нещо като гражданска война, с променлив интензитет. Там на "екскурзия" се ходи, ако си "контрактор", заплащането е поне 5 пъти повече от това на аналогична длъжност в американската армия и фирмата ти има споразумение за имунинет със съответната агенция, която я е наела.

Според вас колко пъти са ги минали преди да ги клъцнат :-)

Скопяване на всички мюсюлмани - иначе няма оправия.

Либералите са най-глупавите същества. Какво доказаха сега?

Ми, доказаха именно тезата ти какви са.

Поредното доказателство, че мюсюлманите са непригодни за цивилизования свят, затова онези които живеят на територията на Европа трябва да бъдат изселени до един.

Колко глупав народ има. Какво правят в мюсюлманска държава?

Скапаните медии, които по политически и криворазбрани толеранти причини заблуждават хората, са виновни за това. Иначе, ако знаеш какви диваци и животни са, с какъв акъл би тръгнал? НИКОГА. Само че, много от младите хора живеят под похлупака на фалшивите новини и с идеята за миролюбивите местни. Не са им сърбали попарата. Много жалко. Колкото до тероризъм - според мен това си е чисто битова история, някакви животни са видели 2 хубави момичета, които не са като техните мулета, увити във дрипи и са им се изредили, след което по стара традиция на най-миролюбивата религия са им теглили ножа. Просто защото са си такива, подчовеци, а не защото са терористи, разбираш ли....

Да, бе, медиите са им виновни на тези кухарки... Да вземат да прочетат малко история на Мароко и Алжир. Това да не е от вчера, егати... От векове са така, да не кажа още от времето на Реконкистата. Особено около събитията за независимостта от Франция и последвалата тлееща гражданска война в Алжир. Мароко уж е малко по-така, но само уж и само малко. Утре такива като отидат да прегръщат бели мечки, пак ли медиите ще са им виновни...

https://www.facebook.com/khalid.199101/videos/1933113803662684/ последно беше актуално до преди час

ВНИМАНИЕ! не е за лабилни и непълнолетни!

Явно тези глупави сладурани не са имали майки които в подходящата възраст не са им обеснили какво могат да намерят в подобни държави.Не случайно се казва:-Любопитството убива котката.-Характерен пример и за набиваната в главите толерантност която заедно с блаженното невежество е смъртно опасна.

В мюсюлманска държава - само на екскурзия с туроператор, група от поне 20-30 човека, местен шофьор-як арабин и екскурзовод, който знае къде са опасните зони.

Глупости на търкалета. Миналата година в Египет бяха разстреляли цял рейс туристи заедно с двата джипа охрана. Истината е, че на юг от Малта и на изток от Ердоганистан ходиш на собствен риск.

Толкова страхотни места има по света, за кой х*й се бутате по тия кочини, бе, хора?!

някой, комуто ''гяурите'' са му криви за всичко, да стреля по рейса е нулева, нали;-)? Благодаря, преживях до днес без да съм стъпвал в ''правоверна'' държава, ще устискам и от днес насетне...

Жалко за хубавите момичета. И все пак, пълно безрасъдство е две млади красиви жени да тръгнат сами из планините на мюсюлманска държава. Опасявам се, че и в България не биха били 100% сигурни в такава ситуация, но биха имали поне 99% шанс за безопасна и приятна екскурзия. Смятам, че основната вина за такива трагедии носят западните правителства и медии, които умишлено маскират истината за опасностите в такива страни и от такива хора въобще. За съжаление историята учи, че най-големите престъпници - държавните управници, остават винаги ненаказани, независимо колко жертви и страдания са причинила на своите или чужди народи.

Мда! Само западните правителства и медии са така! Боже, колко си наивен! В раССия хич не строят джамии и Вожда хич не дружи с такива! Всичко опира до икономически интереси и няма източни, няма западни всички крият истината за ислямския радикализъм!

Айде изчезвай, бе, и тук ли дойде да се изходиш?!

"Рани", а? Точната формулировка е "въздейтвие с остър предмет върху врата" - така са го напикали мароканските военни. А на запса е показано как ги обезглавяват. Мароко, а? Нали точно там подписаха и оня пакт за миграцията, според който, идващите от тези страни щели да предицзвикат процъфтяване в Европа?

Какъв тероризъм, бре?! Единствената правдоподобна версия е идиотизъм и то в най-тежката му форма - скандинавската. Тези са толкова откъснати от реалността, че стават само за cautionary tales, дето се вика на чист български, за това до какво водят крайните форми на либерализъм.

Що не си гледаш руския кенеф, където убийствата са 2 пъти повече от тия в САЩ, но за сметка на това мин заплата е два пъти по-ниска от българската, а си се загрижил за уредени и спокойни държави като Норвегия и Дания!

Дания и Норвегия бяха спокойни държави. В Норвегия специално има 650 000 африканци в момента. Разходете се из Осло и ще видите, че градът започва да губи някогашната си идентичност.

Някакви други тъпи доводи? Примерно, що не гледам Судан или Либерия, ами гледам "уредедените и спокойни" държави. Аз в Копенхаген ходя редовно и ги виждам - тази уреденост им изяжда главите. При шведите вече е доведено до абсурдни нива - те са столицата на атентатите с ръчни гранати. Предлагането на такива неща от войните на Балканите е толкова голямо, че нападателните гранати вървят по 30 евро, а отбранитените по малко повече. Знаеш ли колко АКта се предполага, че има в Малмьо? Обаче там цензурата мълчи за всичко това, за "no go" зоните, за политиката на етническо прочистване чрез палежи на коли и къщи на местните, за да освободят място за "новодошлите". Бе, остров Утьоя, дето Андреш Брейвик натръшка 70-тина либералчета и рани още поне 300 къде се намираше? Някъде около Калиниград ли беше, че не се сещам...

поредният ''автогол''!

Фалшивата политкоректност особено в скандинавската пропаганда убива щото зомбира и подвежда млади момичета да ходят в опасни места където има не само сексуални насилия и подобни традиции, но и тероризъм.

Нека ходят, че съвсем сме занемарили естествения подбор от няколко века поне...

Начесаха си крастата.Това не е разходка в зоопарка, където тигрите са зад мрежата.

защо ходят в райони където риска е голям от нападение или нещо друго..!? живеят в хубави страни имат всичко, какво не им е стигало

където живеят'', рискът малък ли е да те колне/стрелне/блъсне някой ''клет'' ''мигрант'' с ''мирна религия'', домъкнал се точно от това Мароко, и не само от там?

Липсвал им е черният марокански член

А на теб мозък и човешка емпатия.