17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистрали, ама друг път. обикновени междуградски пътища, но за сметка на това на цената на магистрали, че и с винетки. а нямат общо с магистралите даже на съседните държави.

Гуменкрадеви времена...МВР, Чашков? При Бойко не беше цвете, но при вас е в ПЪТИ по-зле, червена гнидо. И.Г. те чака, пиле. Наесен е твойото дърто д.пе, хаха!

почивен ден е... гражданите отиват по родните си села

Загледала се е в телефона или радиото. И рязко е решила да се върне в платното ама колата така става неупраяляема.

Сега се прибрах от морето по Тракия. Общо взето картинката е ганя пътува. В дясна лента се движат с 80-90. Тръгват да изпреварват , не гледат в огледалата и повече от 110 не вдигат, спат и карат в лява лента с 120. Като има катастрофа/аварирал кола в другото платно, колоната намалява до 40-50 защото ганя гледа сеир, обаче не мисли че отзад някой ще му направи заварка. Въпреки че ограничението е 140 , като видаяъ полиция или на местата на стационарните камери, скоростта рязко пада на 100-110. Рекорда беше, преди тунела в посока София, се движехмв с 45 в лява лента, защото някакъв катил с тойота беше заспал и решил че това е подходяща скорост за магистралата. Мъкаа мъка мъка. Не знам защо са ви магистрали селянчета такива

ето коментар от 110% дебил и на 1000% гербаджия!

Без коментар.

Люто, жега, сериозен трафик, спрени климатици на принципа "Кат' мо'а а отворя прозореца, що мийе климатик", загуба на концентрация за секунда - толкова е нужно за тежка катастрофа.

На българина трябва да му забранят да кара събота и неделя!

Или поне на четна дата единия пол на нечетна другия. Нещо да разреди тъпаците по пътя.

Де е КАТ? АЗ ли съм на държавна служба с хиляди заплата, пе сионер на 45 та да прилагам законите, очиствам пътищата от отрепките и мислещ за трафика?! Ама не,, ще спираме тези без фарове със коли от по 1500 лв, че е доходно. Прокълната територия...

Оф-ф-ф, все КАТ или пътищата ви виновни. карайте внимателно и съобразно личните си възможности. А как ви мразя тези с колите за 1 500,00 лв. - нит колата, нито шофьора става.

Тези, които си КАРАТ ВНИМАТЕЛНО-ОК,, А другите ТИ ли ще ги озаптяваш?

В Булгаристан и диаментена магистрала да построят пак ще се трепат. КАТ в града се крият като мишки с тия камери,обаче точно там където стават най големите бели по магистрали и второстепенни пътища,никакви ги няма.Да затягат санкциите за извън градско.

Къде са тези магистрали??? Има една завършена и няколко почнат, но в безобразно състояние. БГ е срам за Европа. 12 години слушаме за магистрали, а всъщност са построени 400 км. третокачествени подибия на магистрали. Общата дължина е 800 и малко километра. Хърватска построи перфектни 1100 км. за 8 години.

Наашите магистрали, че са с ниско качество е вярно, но не е вярно, че са само 800 км. Само Тракия и Хемус заедно имат около 800 км. А отделно имаме Марица, Люлин и изградени части от Струма. Имаме над 1000 км, колко точно не съм смятал. Проблемът е, че на много места, там където се изгради магистрала след това се занемарява поддръжката на първокласния път, който се е използвал преди да се пови магистралата и който оства като дублиращ и съответно като стане тапа поради катастрофа няма свестен път откъдето да минеш. Типичен случай е Хемус. Когато се затапи около Витиня и движението се отклонява по стария главен път през Искърското дефиле, който е в окаяно състояние. Даже големите камиони имат проблеми при минаването от там, какво остава да говорим за лек автомобил. Много се краде от парите за пътища в тая държава и това е голям проблем.

К.у.р.в.е.т.о хванало срещу движението... Жените не трябва да карат !!!

Че е пътувала, не че е шофирала гърбав тупан.

Магистрала "Тракия" започнах да избягвам да ползвам през летните месеци още през 2007 г, а тогава тя все още не беше достроена до край. Сега е още по-зле. Прекалено е натоварена от средата на май до средата на септември, особено през уикендите, и има голям процент идиоти от ползващите я, които предизвикват ПТП-та. Предпочитам да минавам по подбалканския път - по-бавно е, но много по-спокойно за пътуване.

Бас държа, че катастрофата е предизвикана от някой с регистрационен номер, започващ с Е. Е като Е*а ти тъпия. Вече над един час съм в това задръстване и наблюдавам как тия от Е (Благоевград) са най-нагли, изпреварват от дясно, карат в аварийната лента и въобще трагедия. А за "бързината" на действие на бургаската пътна полиция, която вече НАД ЧАС не може да разчисти една магистрала, да не говоря.

E са тъпи, нагли и агресивни. Не само на пътя. Но на пътя са най-опасни, защото там избиват комплексите си. Когато видя регистрационен номер с Е, аз забравям всякакви правила за предимство, просто отбивам и изчаквам опасността да премине.

Същата боза е и с владелците на номера СА. Карат все едно са сами на пътя, а пътните знаци ги приемат за украшение. Евала на врачанските куки - рендосват ги яко, и винаги с основание!

Е тия дето кара СА из врачанско са монтанци и видинчани.

Ти с РВ ли си? Защото полицията НЕ РАЗЧИСТВА, а винаги се чака криминалистите да си свършат работата със снемането на техническа експертиза, защото така е по Закон! Ама ти от къде да знаеш, то се иска обща култура...

Моята класация за лоши/тъпи/нагли е следната: КН-Крайно некадърните ОВ-Овцете М и Е делят трето място. Извинявам се на всички коректни шофьори от тези райони!

Класация без РК? Стига бе, това направо е обидно за ФАГ..исках да кажа Перник.

Много са ми смешни шофьорчетата, които като се накачат в някакви трошки, които по нито едно правило не могат да минат редовен технически преглед или пък джипове за по 200000 лв и забравят, че физиката не е български закон, който можеш да заобиколиш. Интересното е, че при нарушаване на законите на физиката няма корупция и получаваш ведага присъдата. Жалко ец че страдат невинни хора.

Тия са бързали, понеже имат хавлии от снощи по шезлонгите на първа линия...

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Формула 1 ряпа да яде! Ние сме най-големите в България!

Аман, бе. Няма празно. Всяка събота и неделя тапи и катастрофи. По всяко време

Важно е кой пъри да стигне и да превари другите диваци. Мрете мамицата ви и получовеци.

Протест на три села за „чиста вода“ блокира пътя между Бургас и Малко Търново

Не им стигала водата да си поливат градинките с питейна вода, та затова не им стига за пиене и миене.

Миналия ден се прибирах от Бургас. За н-ти път си мислех - това може ли да е магистрала? То дори опасно щот 140 ти дават по тия бабунки.

Масово минават в аварийната лента. Няма полиция да контролира движението.

докато не почне да се налагат строги санкции за нарушителите по пътищата, така ще е! В друго държави на 3 то нарушение влизаш в затвор, оставаш без книжка и плащаш по един или друг начин. Тука 37 нарушения НИЩО. Не си носиш книжката 24 часа в РПУ то. Караш без книжка, 6 месеца в затвор!

Как точно неносенето на книжката влияе на безопасността по шофиране? Това си е едно чисто административно нарушение ако си носиш личната карта и могат да те идентифицират, вкл и какъв шофьор си. Виж, ако не носиш и личната карта, вече става проблем и наистина се налага да те закарат в РПУ за проверка.

на инфраструктурата - трябваше да се заложи на ЖП транспорт като по -сигурен и по-бърз, с връзки до по-големите градове (примерно до Смолян, Кърджали, Хасково няма линия, Странджа и Лудогорието са откъснати ), който да поеме трафика на пътници и товари. Шосетата да се оставят за товари за претоварване от централно депо до крайно предназначение. А по основните пътни линии да се оформят бързи линии специално за обществения превоз на пътници и товари. Тия дето само си возят задните части са с най-нисък приоритет и честно казано следва да получат забрана за движение ако стане калабалък. И максимални пречки, че изобщо не е-т да пазят поведение на пътя, примерно ремонти точно през лятото за да ги принудят да се движат с ниска скорост, проверки за Ковид за пишман туристите на море ... все пак возенето на задните части си е форма на лукс и пречка за работещите

ИЗТРЕПА СЕ ЕЛЕКТОРАТА БРЕЙ !!!

Проста ганьовска измет......

А готовите пари за хемус ,изядени изпити !!!

Бързайте още, не спазвайте дистанция, така ще стигнете по-бързо, ама надали ;) Да ви е приятно моренцето.

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Стига си спамил едно и също нещо навсякъде, става досадно

Това вече не е новина, всеки дне задръстени пътища и граници. Уж народа беден и няма какво да я яде, а всички се юрнали да пътуват на къде ли не. Не знам някой от бедност да си е оставил колата. Всяко семейство с по 2 3 коли, а на магазините страшни опашки по касите. Асфалт не се яде другаре.