17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За жалост простотията е на своя територия по родните пътища. Един път карах от Сърбия към България и ми направи впечатление колко културно караха бъгарските коли по сръбските магистрали. В момента, в който минахме границата, същите тези коли като че ли забравиха правилника за движение. То не бяха пресветкания с фарове, изпреварвания на забранено, лудо превишена скорост. Ако полицията започне да следи по тези тежки натоварени пътища, ще си оправим националния бюджет за един месец. Няма да има нужда депутатите да се карат за актуализация.

време е вече Кат или трафик полис да са в движение, а не на седянка-хранилка, с Поршето или пък необозначени - а какво ли ще ставе тогава; а ако заработвам на частно - напр. парт-тайм полицай, с частен автомобил - еха, милионер за ден

„...селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна...”

Живеем в анархия. Всеки ден се сблъсквам с десетки ГРУБИ нарушения: 120 км/ч по Цариградско Шосе, засичане без мигач, каране в аварийна лента.. КАТ къде са?? Спирай и глобявай наред, взимай книжки, ако му е вече отнета - на прокуратура. Да видите как за 6 месеца проблемите са решени. Но когато авторитетите от правителството десетки години дават пример със същият мутринско-тарикатски манталитет - ми няма как обществото надолу да е различно. Анархия.

Аз си мислех че свършиха бурканите със месо,туршия,и кисело зеле.Няма нормален човек да пътува с кола до морето лудите могат всичко те си имат жълта книжка.Мачкаите ламарините даи Боже всеки ден само и само да няма жертви а от ламарини вече неможе и пеша да ходиш.

Имах късмета да хвана задръстването след Созопол само за 2 минути. След 30 минути ми се обади един приятел, който тръгна от Приморско да ме пита къде е края на задръстването, защото били стигнало до там. И тогава казах на жена ми "Сега ще почнат едни нерваци да наваксват закъснението и ще карат като луди и непременно ще катастрофират." Познах. Много тъжни хора има у нашата държава.

Къде има радари по магистралата и по софийските улици, които приличат на писти за F1? Никъде.В Европа са навсякъде.Като те издрусат с 135 €, следващия път внимаваш.

Тука и да ги снимат, я дойде глобата я не... Чакат да го спрат случайно някъде да му я връчат или да иде до КАТ за нещо, може би да си поднови документ... На запад никой няма да те чака да му паднеш след 1-2 години!

Не спазване на дистанция е 99% от верижните катастрофи по А1. Когато шофират с над 150км. и на тези, които дистанцията е по-малко от 5/ 10м. между колите, няма как да избегнат верижния удар. Моля, спазвайте по-голяма дистанция и пазете както себе си, така и другите.

изпреварвам камион, състезател се забива на има-няма метър зад мен и тъпанар се набива пред мен - и той да изпреварва камиона. добре, че на тоя зад мен му бяха ок спирачките... добре, че станах с будилник и преди 12 бях в София... а най ме е яд на тарикатите с чужда регистрация - научили са, че тук може всякак...

Не разбирам,как изродите на волана не се свършват.От 30г.се трепят и все нови се появяват!!!

отглеждат си наследници

... за тарикатлъци зад волана са толкова стриктни колкото за носенето на маски, например... ... за светофари и камери се отделят толкова пари колкото за тестове...

До отклонението за Сливен аварийната лента се беше превърнала в писта за комплексирани индивиди, седнали зад волана да се доказват кой е по-глупав и как може с махленски маниери да напредне в задръстването.

+ 20 годишно БМВ = на катастрофа.

от 30 и нагоре бмв

_stankow

Мина времето, когато това беше "новина" а дир ни тролеше. Вече е ежедневие, няма да тръгнем да обсъждаме "хора, пътища и автомобили", и да трупаме за някой кликове ...

Липса на елементарна култура зад волана. Дали не е време инструкторите задължително да са с висше образование, не знам как е възможно да се появяват толкова олигофрени по пътищата...

Инструкторите не могат да поправят 18 години лошо възпитание вкъщи!

Току що ходих до София и обратно. Форд Ка дълго водеше колоната в лявата лента - 80-90 км/ч...

Това лошо ли е?

smirn0ff

Перфектно е, подариха му я лявата лента за рождения ден и сега тоя с Форд Ка-то си я ползва... просто е невероятно

завършек на морето!

Как пък веднъж не се претрепаха пред камерите на КАТ?Как избират все такива места където никой не се крие в храстите?Дали тактиката на заптиетата не е грешна?

Мачкай Бойко комунягите!

Вчера се прибрах по Тракия. Карат с 90 км в лява лента и се шугават!