Стотици арестувани при гладни бунтове във Венецуела (Снимки)

Венецуелските сили за сигурност арестуваха най-малко 400 души след нови размирици и плячкосване на магазини заради липсата на храни.

Обратно в новината

Коментари - Стотици арестувани при гладни бунтове във Венецуела (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоталитарния капиталистически модел как е , а ???

Гладни бунтове?? Очакваме скоро и в България- гарантирано от ГЕРБ загробване с десетки милиарди заеми, неработеща икономика, скоро. До края на 2016г.

по-висша фаза на социализЪма.

В Латинска Америка има доста примери за капитализъм и тотална бедност и нищета - Боливия примерно.

Венецуела може и да не цъфти, но има доста по-бедни страни с проблеми в икономиката. Разбира се от тях никой не се интересува - нямат петрол!

Хайде и при тез иде Майдана на Мегдана! Петролът им Скоро ще поеме по пътя на нашето злато... А тоя техният президент да не се мае, ами да си спомни англичаните какво направиха с едни такива "огладнели", дето ограбваха магазини преди няколко години!

Ние можем да разсипем всякаква страна - и бедна, и богата.

хората няма какво да ядат, те социализми комунизми ми правят ..

при комунизма гладни нямаше :) а и храната беше вкусна !!!

само малоумен кретен може да издриска подобна простотия!

беше без пари.

Моделът от Чили - в действие! Майданите нямат свършване, капиталът няма насищане!

Забелязвам, че през вечерно време има само по 1-2 "дежурни" руски трола. Явно се правят икономии.

троловете от медиапула на костов колко сте? без да се брои оная, която триеше като бясна кучка :-)))

Ами те не са безделници и ибрикчии и не получават долари от мошеника Сорос - ходят на работа, за да се издържат, а не продават националните ни интереси!

Капиталофашизъма действа за умъртвяване на поредната неудобна страна. Но ще му бъдат счупени зъбите, скоро.

добре, че сме ние, иначе тея в ек, еп и цялата им бюрокрация щяха да изглеждат като венецуелците..., а меркел е европейският мадуро... :-)))

И когато си обидил някой си длъжен да се извиниш и да го разбереш ..

"Пред местна телевизия Акуна нарече мародерите вандали, насърчавани от десни политици. "Не се съмнявам, че те им плащат, това беше планирано", каза губернаторът." Ахаха абе как на комунистите все някой друг им е виновен. Основно гнилият капитализъм. Никога не са се осрали самите те (а те винаги се осират - доказано).

Соросоидите ще се побъркат от кеф, че Венецуела имала много петрол, пък била бедна ... то и България има вторите в Европа златни залежи, а само взема заеми - за една година около 20 млрд. лв!

Вече казваме 30 милиарда, Данчо. 30 милиарда - да не се бъркаш.

Ей и тоя мадуро е баш агент на говедарите, да имаш най-големите запаси от петрол, това да е в ръцете на мадурко и държи народа си гладен, за да се получи майдан...Абе голямо нещо са това говедарите навсякаде имат свой хора ето и мадурко се оказва техен човек...

Този Мадуро е бивш шофьор със съмнително образование. С такъв начело не им трябват агенти на ЦРУ. Защо ли се сещам и за нашия премиер?

след тока им спряха и храната браво на комунисите

След Втората световна война, че и след Десети Ноември в България има глад, но никой не разграбва магазини. Във Венецуела нямаше война, но местните възпалени мозъци, излъгаха тълпата, че националните богатства са за нея, взеха властта, пропиляха, каквото докопат, разориха стопанството и сега има гладни бунтове. Хората са гладни, защото местният "Соц" им докара глад и мизерия. Знаете ли какво ще се случи с местните управляващи? Скоро никакви спец части няма да опазят властта.

Ще им хванат цървулите на местните управляващи. С краднатите милиони са добре дошли в цял свят. Отдавна си пекат задниците във Флорида.

Гледай Венецуела, сещай се за Русия.

не може безнаказано да бъде гонен от чуждата трапеза. Поне досега.

Истината е в Европейския социализъм. Той е най-доброто в момента. Колкото и путлерастията да плюе по ЕС това е положението. Бъдещето е на ЕС и това се вижда от всички. Затова и цялата планета иска в ЕС. Това е голям проблем, но Европа ще се справи и с него, въпреки че ще трябва ВРЕМЕННО да наруши някои свои принципи.

Познавам доста българи-емигранти ползвали западна европа само като трамплин за САЩ. Ако цвлта в живота ти е да живееш на социални помощи - да, Западна европа е твоето място.

ВЕНЕЦУЕЛА ИМА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕТРОЛНИ РЕЗЕРВИ В СВЕТА .... ТВА СИ Е ПОВОД НЕ ЗА 1 ВОЙНА , А ПОНЕ ЗА 4-5 ВОЙНИ .... .... ЛИСТА Е : 1.ВЕНЕЦУЕЛА 2. САУДИТСКА АРАБИЯ 3 КАНАДА 4. ИРАН 5.ИРАК 6 КУВЕЙТ 7. ОАЕ 8. РУСИЯ 9 ЛИБИЯ 10. НИГЕРИЯ 11. САЩ 12. КАЗАХСТАН 13. КИТАЙ

Ами да ядат петрол, кой им пречи, да не би соросодите ?

Не е вярно, че има най- големите залежи на петрол, но пък сега могат спокойно да си го жабуркат! Соцът им фалира и се оказа, че петролът не решава проблемите с глада.

Венецуелският петрол за разлика от саудитския и либийския е смес от петрол и говна. За отделянето на петрола от говната се иска технология, която явно местните мамуни нямат.

няма значение какво имаш...ако те управляват комуняги- всичко се скапва...след комунист остава само пепел ...и трева не никне 100 години

ЦРУ подготвя поредната "пролет". Като сложат "наш човек" и всичко ще утихне....Ще се налеят пари във вид на кредити (помощи). И тоя народ ще е поредния заробен - да работи за ФАЩ!

Ами те сега са свободни, защо протестират и искат соросоидно робство, толкоз ли са глупави ???

Да не сме по- умни?

САЩ ще спасят и тия неблагодарници от червената чума, както спасиха чилийците. Между прочем, да съобщя на советските товаришчи, че електрическата енергия в Чили вече е безплатна благодарение на фотоволтаиците, и съвсем скоро това ще се случи и в Европа, и никой няма да има нужда от тъпия им газ.

В Чили ръководството на армията беше на място и спаси страната. Във Венецуела Чавес, който докара проблемите беше офицер, така че на армията не могат да разчитат. На САЩ още по-малко, на тях Венецуела им е изгодна като пример за другите страни в региона какво могат да си докарат сами левите революционери. В цяла Латинска Америка левите слизат от власт.

Ко стана с тухлата Брикс? Глад и мор навсякъде.

От брикс стана Ибрикс... Една по една държавите се охълцват. Яко корупцийка, политически скандали и безсилие срещу народа под формата на милиция.

ЦРУ действа, както направи това в Украйна и България при "спонтанните" протести срещу Орешарски.

Вие, драги, сте павиан!!!

Другарят Путин ще им прати храна. Лошото е, че сега не може, защото и в Русия гладуват.

Чем гордиться есть, просто денег нет.

Да пишат на Боко - ще ги нахрани с асфалт и ще им намери работа!

Където достигне ръката на Москва настъпва глад и мизерия.

Комунизмът - бъдещето на човечеството! Ако искате и ние да сме гладни, викаме Путин и построяваме комунизъм. Важното е да се дървим на Обама

баси тия толкова петрол имат ко го правят?

Комунягите го крадат.

ядене на петрол и искат и пържоли.

Венецуелците окончателно построиха комунизма!

скоро и в Москва

Златна ти уста ...