Кметът на Венеция заплаши терористите със снайперисти

"Те казват, че искат да идат и да се срещнат с Аллах. Ние ще им помогнем това да стане бързо", е заявил кметът на Венеция Луиджи Бругнаро, съобщи таблоидът Sun.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Венеция заплаши терористите със снайперисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не спрете да ги пускате и не ги върнете обратно, няма да успеете да се опазите.

Точно така трябва да се действа.

Religiqta na musulmanite e sbarkana... Tam e problema...

А твоята каква е, та не пишеш на български?

апелирам към дира да не пускат мненията на фашисти и расисти.не трябва гласа им да се чува.това е срамота.четат всякъкви хора тук,от всички религии,с различна сексуална ореиентация. коментарите обиждат всички тях и всички нас ,хора вярващи в правото на всеки да бъде себе си .

идаааааа.

маи всичко започна след ,,умираитворителното,, налагане на ,,демокрацията,, в ,,мюсюлманските,, страни ,...така че кои са ,,расисти,, и ,,фашисти,,...???

Ти нормален ли си бе? По твоята логика терористите са си екстра. Щото като се гръмнат са си себе си и си вярват. Ма не се гърмят сами. А пострадалите и те са си себе си и не искат да ги взривяват.

А бе, тролей. Добре ли заработи?

Така де - "добрият" ислямски терорист Е единствено мъртвият ислямски терорист!... Т'ва, на разните борсуци, които изобщо не са наясно с темата и никога не са помирисвали т.нар. "арабски свят", трябва да им се набие в кухите канчета, защото явно само с обяснения не се получава!!...

А "комунизъм", къде има и к'ва изобщо е разликата, между всяко нещо, завършващо на -ИЗЪМ?!

Ма накрая все стига до ... садизъм .

Абе, лошото е, че сега цялата малоумна и тъпа сган, ще скочи да оплюва този човек, осмелил се да изправи глава и да каже истината... Сега всякакви платени НПО-та, педали, и други деформати ще наскачат в защита на "правата на човека", НО е добре, тези малоумници да се запитат, ДАЛИ на гнусния ислямски терорист, тръгнал да трепе хора в името на Аллах, му дреме за човешките права!! Я си помислете, какво се прави с побесняло куче, например - е, случая с терористите е същия... Като начало, същите, трябва просто да бъдат обявявани за НЕ ЧОВЕШКИ същества, а след това терминирани, като хлебарки...

гради се ново общество където няма да можеш да опетниш съседа заради ориентацията му. демокрация за всички,страха свърши

...а може би само така си мислиш от страх, лозунгарствайки безпочвено... Проблемът при такива, като теб е, че цял живот, живеете като слепци!...

Тези неща трябваше да ги говори преди да бомбардират ... Югославия , Ирак , Либия , Сирия ...

ехиден

охоооо , загрилил се нашият за тия страни , където май първо трябваше да помислят преди да : - нападат съседите си ( Босна,Хърватска , Кувейт ) - извършат геноцид ( Босна,Косово ) - да бомбардират собственото си население ( Либия,Сирия ) загрижил се и заронил сълзи рублофила за сатрапи като Милошевич,Саддам,Кадафи и Асад , като последните двама ще разбомбят цялото население на страната си ако трябва само и само да останат на власт. Щото ако паднат - народната "любов" не прощава

хуманизма ще ни спаси от мрачното средновековие на душите на фашисти и расисти

...като гледам обаче, не дава резултат...

3а всички, които избиват невинни хора, жени и деца по площадите,око за око, зъб за зъб!! Cъс снайпери по площадите и с RPG по лодките на пристигащите нашественици!!

няма право да насажда омраза у хората.подобни селяндури са опасни за реда .да се намерси прокурор и да бъде арестуван за пропаганда и расизъм

+1

Омраза няма. Той не ги мрази. Иска само да ги убие, за да защити останалите. Точно както за постъпвам с комарите. Не ги мразя, но не им давам да ме хапят.

Каква пропаганда? Ккаъв расизъм? Човека е казал: "Ако някой изкрещи Алла я в бар" му пращат бърза телеграма, толкова...

БРАВО! Тоя кмет, определено ме кефи!! Най-накрая някой да каже истината. Трябва да се разбере, че агресията се бори единствено и само с още по-голяма агресия и за съжаления, няма друга алтернатива... В случая с терористите-ислямисти има САМО ЕДНО РЕШЕНИЕ - ФИЗИЧЕСКО УНИЩОЖЕНИЕ!...В крайна сметка, "на война, като на война"..., защото нещата са прости и крайни - или те или ние!

лечението на ,,терорът,, е с ,,терор,,...!! защо ,,приемаме,, отстрелването на такива в азия и африка за ,,нормално,, а в европата на ,,родната,, ни земя го считаме за ,,ксенофобия,, расизъм и други ,,неолиберални,, глупости...??? явно някои ,,клати клона...,,,!!!

Извикат ли Алах акбар, значи вече са дръпнали предпазителя на гранатата и следва "бум". Трябва да ги гърмите преди да влязат в страната.

Добро начало, но можеше да продължи. Можеше да каже, че са избрани снайперистки. Този, който бъде убит от жена, не отива е рая. За по-сигурно, след като бъде застрелян, терористът ще бъде смян на кайма заедно с 4 прасета и изпържен на кюфтета, с който ще бъдат нахранени краставите кучетата във Венеция. Терористите не трябва да лежат в земята. Имам и други идеи, но за начало и за Венеция толкова. Все пак не сме варвари.

този е за панделата.говори за омраза и заплашва хората,заради религията им. фашист долен

Не заплашва хора. Заплашва една особена порода, тръгнала на война срещу неподозиращи, жени и деца. Нападащи от засада и в нечестна битка. Не знам колко е човешко в тях.

Що да не е политкоректно? Защитава всички останали нормални хора! Правилно требе да се отстрелват терористите на място и без пазарлъци.

Папата каза ясно-"Мигрантите са по-важни от сигурността (на европейците)". За да каже това крайно твърдение висш духовник с огромен авторитет и въздействие върху католическия свят (основно Италия и Испания в Европа), то е повече от ясно че е притиснат от някакъв фактор. Същият подмолен фактор, който съдейства на "миграцията". Този могъщ и подмолен фактор ще обвини остро кмета в расизъм, фашизъм и ислямофобия. Ако не се стресне, ще му спретнат я секс скандал, я злоупотреба с пари, я нещо друго. Уважаемият кмет е прав, но за съжаление наивен. И напълно безпомощен. Сготвили са ни. Не ислямистите-те са просто нож за рязане. А подмолните. Кои са те всички знаем, имат представителства, че и посолство в България.

Мдаа, но мигрант е този който е минал през граничен контрол, съответното КПП и служитли. А тези де ги пишат нелегални емигранти са си нарушители на закон и граница и требе да се стрелят на място при оказана съпротива.

Хм, имало и разумни политици. Ти да видиш

Докъде се докараха!?

Тия снайперисти трябва да са състезатели по стрелба с панички....как ще изпревариш някой който е решил да се самовзриви с колан примерно...пълни глупости...

Тези самоубийци са си сложили главата в торбата. Ако обаче след установяване на самоличността им, спецслужбите избият всичките им роднини - постепенно и без много приказки, евентуалните им последователи може и да размислят. Да знаят, че убивайки себе си, убиват и родителите, и децата си.

"Всеки, който изкрещи "Аллах акбар" на площад "Сан Марко", ще бъде застрелян от снайперист на мига", заявил е още Бругнаро." Все още се намират свестни хора в Юропата!

Намират се, ама сега срещу него ще скочи сумати народ, да защитава онеправданите бежанци!И във Ватикана, както и на площад Свети Петър трябва да има снайперисти, не само във Венеция!