Венеция призова европейски пристанища да се обединят срещу круизните кораби

Апелът е за намиране на баланс между икономическото развитие и опазването на околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако улезе у наши води, че потопи целото крайбреже разбиаш ли такоата! Че се дигне водата и че е като великио потоп. Лошо за цацата и сафрида. И даже бургаз и неовите трудови ора че ги залее. Да си стои там унутрека у морето и там да си ядат парите богаташите! Но ако ми падне у дворо, што скрап че изкярим...бедна ти е фантазята брато!

Елате в България тука ви чакат .

Най-тъпият туризъм е на големите лайнери. Тъпчат се 2000 пътника на ограничено място, спират за половин ден в някой град, колкото да отметнат, че са били там и толкова. А каналите във Венеция и без лайната на хиляди круизъри са достатъчно смрадливи.

Деба и миризливия вонящ многолюден, задръстен скъп канал, какво толко му харесват?

Какво да се прави Потъваш Венецио Миризлива Потъваш и то Бавно така Господ те е наказал!!!

големият им проблем е, че туристите от круизите почти не пазаруват, а изместват другите - които оставят пари. още преди години имаше рев, че от един круизен кораб месните изкарват в пъти по малко от колкото обикновено. представеете си едно островче като Бурано или Морано - дето сигурно е с по малка площ от някои кораби и изведнъж се изсипват 2-3 хиляди туристи... само дето те я влязат за по кафе я не. само обикалят и снимат.... алл инклузива на круизите като цяло прави почти ненужно да се пазарува каквото и да е в пристанищата..

Венеция другаде ш стяга чепика......Ходи ,гледа туриста и като огладнее -от кея и на кораба. Ол инклузив......Хапне и пак излезе на разходка. А на площад Сан Марко една пица -120 евро малката, една бира -40 Във Венеция забраниха ядене на сандвичи на улицата. От екологична гледна точка ще да е. Сигурно нещо с парниковите газове.Те не са протиж круизърите , ама ако може туристите гондолиерите направо от открито море да ги вземат и направо в ресторанта да ги карат.Венеция брей....голяма работа....

МИ да не приемат круизъри. Какъв им е проблем?

Ех, ако можеше да идват само по десет туриста на година и да оставят по осем милиона евро всеки... Баба викаше 'хем сърби, хем боли, хем тате не дава'

накъде върви светът! Венеция срещу кораби! скоро ще чуем "проститутки срещу орален секс"

А плаващи градове.