17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой насади толкова селяндури във властта жадни за пари!?!

Де да беше независима... Нашата Съдебна система е зависима от ДПС! Никой не разследва Пеевски и Доган,никой,въпреки протестите,въпреки сигналите,никой не разследва партия ДПС,демек руската мафия в България!

Тая като те погледне умно,съжаляваш,че живееш в РБ сред такива.......

Гледа като наакана сврака.

има едно филмче - от глупав по- глупав - с една култова сцена - двамата основни герои със замръзнали задници пристигат с мотор в планински курорт, и по този повод в някой римейк може единия архетип да носи под мишница и проекта на герб за каквото и да е там..

Каква Венецианската комисия кой я измисли тя няма ni6то ob6то с ЕУ с na6ата конститиция само лазат хората а те вярват ех Бойко,Бойко ах Българи

защо руската, очевидно турската

Тази мърла внесе пандемия от трипер в НСО, а сега от нея очакваме пълен безпорядък в Конституцията. Как е възможно парцал като нея "завършил" задочно право в техническият университет в Русе да се захваща с нещо от което си няма елементарна представа?

Един политик навремето беше казал, че ако искаш една работа да не се свърши трябва да назначиш комисия да я свърши. Аз имам спомен и за една експертна комисия, която трябваше да вземе едни решения за това какъв самолет да купим. Та, сега комисия и експертен съвет в независимия ГЕРБ, какво ви говори това?

е поредната подигравка на ББ / и ГЕРБ/ с Народа !

Венецианска комисия, официално Европейска комисия за демокрация чрез право, е консултативен орган по конституционно право, създаден към Съвета на Европа през 1990 г. От 2002 г. в работата на комисията могат да участват и страни извън Съвета на Европа. Всяка страна-членка назначава в комисията по един експерт (и може да назначи евентуален заместник) за срок от 4 години; експертите трябва да работят като независими специалисти, а не като представители на държавите. По правило, комисията се събира в пълен състав за четири сесии през годината. Сесиите се провеждат във Венеция, откъдето идва и неофициалното име на комисията. Организационно комисията представлява „частично открито съглашение“ в рамките на СЕ. Това означава, че членовете на СЕ не са задължени да участват в нея, като членството в комисията е открито за трети страни (със съгласието на Комитета на министрите на СЕ); комисията има собствен бюджет, независим от бюджета на СЕ. През 2010 г. членове на комисията са всички 47 държави-членки на Съвета на Европа, а също Алжир, Бразилия, Израел, Република Корея, Киргизия, Мароко, Мексико, Перу, Тунис и Чили; асоциирани членове са Беларус, а наблюдатели са Аржентина, Ватикан, Казахстан, Канада, САЩ, Уругвай, Япония; комисията сътрудничи също с Палестинската автономия, Евросъюза и ЮАР.

А ве гербави боклуци, тва нарочно ли го правите? За най-важните въпроси, слагате най-тъпите парчета да отговарят? ОСТАВКА!

Кой нормален експерт ще да седне на една маса с такива глупендъри дето сте се наврели там за някой лев отгоре??? Поне ще видим кой от тия дето се пишат професионалисти ще да си плюе на лицето да го направи,,,Харчете чуждите пари че това единствено сте успели да усвоите понеже познания и професионализъм няма как и с какво да усвоите..

Турците не харесват особено ДПС. Местан и някакъв Комран Исмаилов се заиграват с тях. ДПС много харесват руските проекти и комисионните, свързани с тях. Ама те всички комисионни харесват. Включително и тия от САЩ за ТЕЦ-овете. Та не говорим за геополитика, а за съвсем прозаична корупция.

.....на "фрота" е "ежката артилерия"....ако не е шега.....пълна по....графия......, нИВо е това.... некой да каже, че нема да стане......????

"Как е възможно" - с духанье.

.....на "фронта" е "тежката артилерия"....ако не е шега.....пълна по....графия......, нИВо е това.... некой да каже, че нема да стане......????

Ама тя Венецианската комисия също като европейската ЛИБЕ незабавно се'' отзовават'' на искането на мутрите и свикват съвещания и пишат становища щом те им се рапоредят:)))))

На кой му пука - важното е че топката е при тях, а ние чакаме

ДПС са руските пари в България,нямат нищо общо с Турция! Всичко е менте при тях,защитават турците за параван,но истинската турска партия беше ДОСТ. Само,че Местан се обади срещу Русия и веднага бе изритан... ДПС е мафия,руската мафия и интереси в България!

пишестановище за запазване на зависимостта на съдебната система във времето на посткомунизма,изроден във див капитализъм и либерастка демокрация в България.

А В КОЕ КОШЧЕ ПРАТИХА СТАНОВИЩЕТО НА ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ / АБСОЛЮТНО НЕЗЗКОННА СОРОСКА ПРЕСТЪПНА БАНДА /ОРБАН, БАБИШ И КАЧИНСКИ?? ПОЛША ,УНГАРИЯ И ЧЕХИЯ СА ГОРДИ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ ,А НЕ ПОКОРНИ ДЖЕНДЪР МЕКЕРЕТА КАТО БУЛГАРИСТАН!!

Във Венеция вода има и становището ще потъне дълбоко.

Едни думи и документи се въртят , а ГЕРБ си краде на воля.

Браво не6то си прочел але не всичко никоя държава не я ибава тази Венецианската комисия само на6 бат Бойко сега по4на да говори за това а досега къде be6е

Думи в документи и нищо на практика.Становища, мановища и пачките си вървят без някой да ги спира.

Становището ще спре ли кюлчетата, пачките и шкафчетата, НЕ.Тогава какво се занимаваме с тях?

Интересно ми е да видя кои "експерти"ще се включат в експертния съвет на юридическото светило Деса Дуловска, известна сред състудентие си като Деса Тъпата!

И това ли ни го причиниха руснаците?

Секс-рапирата на ГЕРБ, председател на Комисия за промени в Конституцията - абсолютен нонсенс. Между 2005 и 2007 г. е юрисконсулт в Областен диспансер за психиатрични заболявания със стационар в град Русе, а от 2007 до 2009 г. и в Многопрофилната болница за активно лечение. Ето как се получава експертиза в областите на правото и здравеопазването. След "Великият" джуркач на Конституции Дани Кирилов - с творчески псевдоним Барни, тази убавица е като бледо чавдарче в областта на правенето на нови конституции. Щяла да свика експертен съвет?!?! Че вие имахте експертен съвет начело с професор Герджиков и народа видя какво стана - едни от най-добрите ни юристи се саморазпуснаха и си тръгнаха обидени от тъпотата и неглижирането на труда, опита и знанията им от страна на управляващото мнозинство. Точно по тази тема преди време имаше интервю на Професор Герджиков. Наглост, глупост, некомпетентност и фрапираща упоритост - явно са наясно, че вървят по стъпките на НДСВ. И ония хвърляха безразборно пари в края на мандата си за да спасят положението ( задника), а сега къде са?

Становища, комисии и празни приказки за замазване на кражбите и корупцията.

Деса секса ще счупи и тоя рекорд по лъжи.Задникът и е готов за всякакви предизвикателства.

Венецианската комисия в Пекин ли квартирува - хахаах

Деса ще поеме и тоя голям х...., пардон отговорност.

Напъва се да счупи рекорда на савчевата пред чужди издания дето обаче бая добре я забиха в измислиците и...

Абсолютна злобна и комплексирана некадърница от дулово! ОТВРАТ!

Десислава е добра на свирки в автомобил.За комисия ще свърши работа да залъже положението.

Всичко идиот определя живота на хората.

Десислава е с трениран задник, поема всичко което и се дава.

Комусията ще прави групов се.., разбрахме.

веднага имам едно предположение - така наречения професор Георги Близнашки. Темата е точно в неговия ресор. Там ще се чувства в свои води и сега потърква меки ръчички как ще седне в стола на председателя на съвета на мъдреците. Не че не е пълен боклук и соросоидно мекере, но залозите са че е вътре в играта 1 : 1 000 000.

Това, че въобще са стигнали до мисълта за експертен съвет, си е постижение. Да не го отричаме с лека ръка. Въпросът е аджеба, защо ни е нова конституция? И което е по-притеснително - кой ще я прави и кой ще я приема. Това НС вече е на изпроводяк, а онези от Европа напират яко за Стамбулската конвенция и гей браковете. Да се надяваме, че всичко е за парлама и за да се укротят протестърите.

И като го напише какво, пак ще крадат ГЕРБ и ДПС.

Ще тупаме топката до изборите с празни приказки и комисии.

с 200 ли

Само Караянчева може да ти отговори!

И орално!

Идеална е!

Тук някаква завист се долавя. Не изглежда зле, поне на снимката, що да не поема :)

Пишат спешно....Започне ли нещо да бъде спешно това означава че е зле планирано. България е затрита и ще си остане затрита- особенно с това правителство.