Великобритания започва подготовка за Брекзит без сделка

Обществеността и бизнесът трябва да се подготвят за тази възможност, каза правителствен говорител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия хора не знаят къде отиват... Като се втурнад да продават лири британците след Коледа стой та гледай....

Армията е в готовност? Ще е интересно!

Сега и Безкзит ли измислиха ? По какво ли се отличава от Брекзит ?

Брей, горделива работа- държат да се самонакажат. Съединението прави силата бе, буд.али. Съчувствам на свестните британци.

Brexit без сделка е по-добре за ЕС. Кралството има реална опасност да се разпадне. Ирландия не иска граница, Шотландия ще иска независимост....ако пак не ги подкупят с нещо разбира се...

Съмнявам се че има свестни британци...обикновенното пиянде в провинциалния пъб се мисли за покорител на света...ще паднат от много високо...

PEYTSCH

Да си с примпа под бесилото и да клатиш трикракото столче е весело за сиирджиите, но да се питаш дали да счупиш едното краче от трите ? Луди...

То па една армия...50 хиляди парчета. Верно, що годе качествени, ама все пак....Няма да има нищо. Болшенството англичани са културни по тези въпроси, стават прасета само като се напият и за дребни неща.

Много добре са го измислили. Да прилапат бившите страни от източния блок. Да ги подменят да им унищожат икономиките и производствата да сложат ръка на правителствата им. После излизат един по един и и спират да дават пари в обща каса. Слагат ракети с среден и малък обсег в тези страни и атакуват главната си цел Русия. И ако падат ракети ще падат в Украйна, Литва, Латвия, Естония, Румъния, България, Полша, Чехия, Словакия, Словения.

Фюрера навремето трябваше да ви потопи мъглявия кален остров, вместо да отива на Изток...

Как изчислиха цифрата 3500? Откога изкарване на войници по улиците е икономически или политически метод? С какво войниците ще повлияят на икономиката или на акции, борсови индекси, банкови решения или фирмени активности? С кого ще воюват? Ако имат жълти жилетки или жълти книжки нямат ли полиции? Или някой превежда с гуглето без да знае инглиш и ни забавлява тук?

Беагай от острова! Че всеки който не е британски поданик ще му се таково тотурутката. Такава глупост сътвориха британците.....зорлем да направиш така че да си зле. Хитлер ако беше жив на чист френски щеше да каже ...Мерси! То бива тая британска мода на "упадъчност" която се шири на острова вече повече от 100 години ама чак пък да граничи с глупост .....

какъв коректен бизнес партньор....Кой ли ще иска да прави бизнес с него/НЕЯ ?

Ако искат помощ военните ,ние можем да им помогнем.

какъв коректен бизнес партньор....Кой ли ще иска да прави бизнес с него/НЕЯ ?

Писна ми от тези. По 24 часа ми се навират в очите. Ако не е брегзит, то ще е кралската фамилия. Бактън.

че то откакто свят светува така е ИЗМИСЛЕНО, бе - да страдат малките, а да големеят /затлъстяват/ големите.

PEYTSCH

...примка...

тези със синя, червена или смесена кръв?!

Развод със или без сделка. А някои евро другарчета още се надяват да отменят Развода...

разбрахме те и без УТОчилката, уточнението де :-)

което значи БЕЗ необходимите инструменти :-)

Тази новина ще отнеме съня на Гермнаскит политици,олигарси,бизнес !! Англия е най-големият пазар за Германски стоки в Европа и от най -големите в света !! Англия Извън ЕС=Икономиеска криза в Германия=Безработица=граждански вълнения оттам. Гермнаските стоки в момента заливат ЕС ..без Мита и Такси !! В Англия Извън ЕС германските стоки+Мита и Такси стават Непродаваеми !!!! Англия ще изстрада Брекзит няколко години Но ще се Откъсне от Задушаващата Зависимост на Германия =Шанс за Просперитет !!

трябва да го сложиш малко по-високо вдясно /или отляво, зависи от гледната точка/ от думата...тъй като тя е запазена МАРКА :-)

Не я слушайте тая яловата. Само плаши депутатите, за да гласуват за нейната сделка. Брексит ще има и той ще бъде с нейната сделка. Останалите опции са фантазия.

няма да се продават повече мерцедеси и беемли го какво още :-)

Да речем, че имам пряк поглед върху част от армията им и повярвай нашата е разпасана паплач. Английската, която неглежираш, нашата бързо, бързо ще опатка.

тия тръгнаха към разпад на британския халифат... ъбсолютен кеф...

че кво да вземе от там. и римляните погледнали, видели никому непотребни диваци и се изнесли. нема петрол, нема злато, нема култура... дигнали стената на Адриян по най-тесната част та да не влизат изроди в римската империя и се разкарали...

дали има и един английски предприемач, който да не може да сравни числата и да си направи изводите: ЕС има 550 милиона налесение, Англия 65 милиона Намаляване на достъп до пазара на 65 милиона души (11%) сравнено с намаляване на достъпа до 485 милиона (или спад с 88%, или още по-зле погледнато спрямо оставащия пазар - 734%). Даже и да няма мита, ще има отдръпване, а ако има и мита, то тогава английската икономика ще е демонстрация колко е тъпо да се вържеш на подмолната руска пропаганда и тролене и да гласуваш за брекзит щото си прост.

Нисан, кога ще си месъят завода във Франция, някой знае ли?

а за двете руски ватенки, които ми сложиха минус - ЕС има БВП N пъти на Рашка Говняшка. С всяка година се отдалечаваме от вас и все повече като дойдете на гости и се върнете, ще си казвате "блядь, тука е като в зоологическа градина"

Отново звучен шамар за соросоидите.

Сорос кога ще си мести троловете от дира?

Ти шушляк Великобритания не я мисли.Щом си я докарал до там да тролиш за пари мисли по-добре за себе си и твоя пазар.А и да те светна че Великобритания освен че членуваше в ЕС е и в една друга общност наречена Британска общност и в нея пазара е над 1 милиард души.Да знаеш просто защото явно не са ти го написали.

Великобритания е изолирана от континенталния пазар от няколко години. Или по- точно казано този пазар се владее от централно-европейските колоси, а останалите държави са техен пазар и притурки. Великобритания няма да загуби толкова много пазар, освен това тя може да продължи да продава ако си намери купувачи и пазари.

Абсолютно! И аз така виждам нещата!

Британците винаги са си били самодостатъчни. За какво са им договори с някакви низши структури?

Англичаните такъв бодлив таралеж сами си набутаха в га_щите още с инициативата за референдума. Когато двете страни по един въпрос са почти равни, не е добре да се правят референдуми и да се взимат решения, които са в ущърб на едната толкова голяма част от населението. Това ще породи напрежения каквото и да се направи от тук нататък. Задънена улица без изход.

Борбата на Камерън беше за още повече английски привилегии в ЕС. А тя каква стана....

Така си и мислех, че вероятността за Брекзит без договор доста ще нарасне. Британците правят в момента показно, как се води достойна и далновидна политика! Дано и наще фъфляци се понаучат, ма на дали! Те са си свикнали с пълзене и подмазване, да не разтроим чужденците и да не се изложим, пфу!

37% от страните по света имат като официален език английски. А ти какво имаш?

Стига аванта за островитяните, да го духат, без сделка, без, на нас какво ни пука! Само привилегии за тях и "иди ми - дойди ми" нали се споразумяха,да гласуват в парламента и баста! Гадно племе албионско!

Ако не ти е направило впечатление, огромните маси от сезонни работници и дълготрайни мигранти от България са се насочили в последните години точно към Великобритания. Направило ли ти е впечетление, че все повече българи карат коли с десен волан?! Британците уж излизат от ЕС заради българите и румънците, ма някак си все им намират работа и ги приемат. Странно, нали?!

Тя тая работа е измислено още по времето на Сталин и т.нар. Източен блок винаги е служил за буфер!

Изводът ми е, че вероятността за Брекзит без договор нараства значително, нищо повече, ното по- малко. Как ще изиграят тази карта британците ще покаже бъдещето, но това не зависи само от тях. Затова политиката не е лотария, да търкаш билетче, британците го демонстрират, като подготвят населението си за всички възможности. А съм сигурна, че те биха излезли и без договор, ако европолитиците се опънат. Затова британците винаги печелят, защото са готови да постигнат своето дори със скъпи жертви.

А аз се чудя, защо денонощно ми звъни телефона от разни с +44. Даже и посред нощите. Подготвяли се хората!

Веднага напуснете ЕС! Или ще ви изгоним с ритници и шамари. Нямате място в ЕС. По света няма по-долен народ от вас.

Чудесно от страна на англичаните- наритаха ЕУ-ЕС и не им пука- това се казва да си суверенна държава. Може да е тежко в началото, но такива смотляци ката циркаджийте - псевдополитици- в Европейският унион няма да диктуват какво е правилно и какво не в чужда държава.

С колежка мислим да купим 10к лири, когато лирата падне... Какво мислите? :) За+ Против-