Великобритания започва подготовка за Брекзит без сделка

Обществеността и бизнесът трябва да се подготвят за тази възможност, каза правителствен говорител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното в случая е че всички популисти които прокламират брексит, като се докоснат до власт и бягат кат опарени. Иначе са много напети да плямпат глупости но като дойде време за реални действия се насират и скриват в миша дупка - въздуха под налягане Камрън, фашиста Фараж, клоуна Джонсън и т.н.

Джамбазки ще наложи вето.

Какво ги плюете англичаните. Да не са ви изяли десерта? Хората си воюват за достойно съществуване и независимост. Вас какво ви пречи това? Или ви е яд че няма да се гърчат като безгръбначни, каквито сме ние.

кой ти каза, че ни дреме за англичаните?

Мога да ти кажа защо искаха да напуснат. Заради расизъм. Когато обаче видяха дебелия край на тоягата казаха... ама такова...ние не знаехме,искаме си в ЕС. От близо 2 години живея и работя в Англия и малко от малко съм наясно с нещата.

никакъв дебел край на тоягата не са видели. А повечето твърдоглави "leaver"-и няма да я видят тоягата дори след като ги посини от бой.

С колежка мислим да купим 10к лири, когато лирата падне... Какво мислите? :) За+ Против-

По-добре Виетнамски Донги. Нали Виетнам е новия азиатски тигър!

Чудесно от страна на англичаните- наритаха ЕУ-ЕС и не им пука- това се казва да си суверенна държава. Може да е тежко в началото, но такива смотляци ката циркаджийте - псевдополитици- в Европейският унион няма да диктуват какво е правилно и какво не в чужда държава.

и как точно ги наритаха?

напротив - не се прави така. Първо си хвърляш спасителният пояс във водата и тогава скачаш. Британците изобщо не си оплетоха кошницата преди да скочат зад борда, което е най-тъпото нещо което са правили в писаната история на човечеството.

Веднага напуснете ЕС! Или ще ви изгоним с ритници и шамари. Нямате място в ЕС. По света няма по-долен народ от вас.

Стига аванта за островитяните, да го духат, без сделка, без, на нас какво ни пука! Само привилегии за тях и "иди ми - дойди ми" нали се споразумяха,да гласуват в парламента и баста! Гадно племе албионско!

Така си и мислех, че вероятността за Брекзит без договор доста ще нарасне. Британците правят в момента показно, как се води достойна и далновидна политика! Дано и наще фъфляци се понаучат, ма на дали! Те са си свикнали с пълзене и подмазване, да не разтроим чужденците и да не се изложим, пфу!

37% от страните по света имат като официален език английски. А ти какво имаш?

Изводът ми е, че вероятността за Брекзит без договор нараства значително, нищо повече, ното по- малко. Как ще изиграят тази карта британците ще покаже бъдещето, но това не зависи само от тях. Затова политиката не е лотария, да търкаш билетче, британците го демонстрират, като подготвят населението си за всички възможности. А съм сигурна, че те биха излезли и без договор, ако европолитиците се опънат. Затова британците винаги печелят, защото са готови да постигнат своето дори със скъпи жертви.

А аз се чудя, защо денонощно ми звъни телефона от разни с +44. Даже и посред нощите. Подготвяли се хората!

Надали се пише слято. Искаш да подариш нещо на Дали ли? На Дали?

Англичаните такъв бодлив таралеж сами си набутаха в га_щите още с инициативата за референдума. Когато двете страни по един въпрос са почти равни, не е добре да се правят референдуми и да се взимат решения, които са в ущърб на едната толкова голяма част от населението. Това ще породи напрежения каквото и да се направи от тук нататък. Задънена улица без изход.

Борбата на Камерън беше за още повече английски привилегии в ЕС. А тя каква стана....

Британците винаги са си били самодостатъчни. За какво са им договори с някакви низши структури?

Отново звучен шамар за соросоидите.

Нисан, кога ще си месъят завода във Франция, някой знае ли?

Сорос кога ще си мести троловете от дира?

дали има и един английски предприемач, който да не може да сравни числата и да си направи изводите: ЕС има 550 милиона налесение, Англия 65 милиона Намаляване на достъп до пазара на 65 милиона души (11%) сравнено с намаляване на достъпа до 485 милиона (или спад с 88%, или още по-зле погледнато спрямо оставащия пазар - 734%). Даже и да няма мита, ще има отдръпване, а ако има и мита, то тогава английската икономика ще е демонстрация колко е тъпо да се вържеш на подмолната руска пропаганда и тролене и да гласуваш за брекзит щото си прост.

а за двете руски ватенки, които ми сложиха минус - ЕС има БВП N пъти на Рашка Говняшка. С всяка година се отдалечаваме от вас и все повече като дойдете на гости и се върнете, ще си казвате "блядь, тука е като в зоологическа градина"

Ти шушляк Великобритания не я мисли.Щом си я докарал до там да тролиш за пари мисли по-добре за себе си и твоя пазар.А и да те светна че Великобритания освен че членуваше в ЕС е и в една друга общност наречена Британска общност и в нея пазара е над 1 милиард души.Да знаеш просто защото явно не са ти го написали.

Великобритания е изолирана от континенталния пазар от няколко години. Или по- точно казано този пазар се владее от централно-европейските колоси, а останалите държави са техен пазар и притурки. Великобритания няма да загуби толкова много пазар, освен това тя може да продължи да продава ако си намери купувачи и пазари.

какво ще продава, а не на кой/кои.

тия тръгнаха към разпад на британския халифат... ъбсолютен кеф...

Не я слушайте тая яловата. Само плаши депутатите, за да гласуват за нейната сделка. Брексит ще има и той ще бъде с нейната сделка. Останалите опции са фантазия.

Тази новина ще отнеме съня на Гермнаскит политици,олигарси,бизнес !! Англия е най-големият пазар за Германски стоки в Европа и от най -големите в света !! Англия Извън ЕС=Икономиеска криза в Германия=Безработица=граждански вълнения оттам. Гермнаските стоки в момента заливат ЕС ..без Мита и Такси !! В Англия Извън ЕС германските стоки+Мита и Такси стават Непродаваеми !!!! Англия ще изстрада Брекзит няколко години Но ще се Откъсне от Задушаващата Зависимост на Германия =Шанс за Просперитет !!

няма да се продават повече мерцедеси и беемли го какво още :-)

Абсолютно! И аз така виждам нещата!

Важно е какво произвеждаш и изнасяш! Не знам кога си учил макроикономика,но дълбоко грешиш! От ЕС островитяните имат само облаги. Сега ще стане интересно защото вота им не беше икономически а социален и популистки обоснован. Всеки греши и албионците не са безгрешни! Кеф,а?

Развод със или без сделка. А някои евро другарчета още се надяват да отменят Развода...

Писна ми от тези. По 24 часа ми се навират в очите. Ако не е брегзит, то ще е кралската фамилия. Бактън.

какъв коректен бизнес партньор....Кой ли ще иска да прави бизнес с него/НЕЯ ?

какъв коректен бизнес партньор....Кой ли ще иска да прави бизнес с него/НЕЯ ?

Беагай от острова! Че всеки който не е британски поданик ще му се таково тотурутката. Такава глупост сътвориха британците.....зорлем да направиш така че да си зле. Хитлер ако беше жив на чист френски щеше да каже ...Мерси! То бива тая британска мода на "упадъчност" която се шири на острова вече повече от 100 години ама чак пък да граничи с глупост .....

Ако не ти е направило впечатление, огромните маси от сезонни работници и дълготрайни мигранти от България са се насочили в последните години точно към Великобритания. Направило ли ти е впечетление, че все повече българи карат коли с десен волан?! Британците уж излизат от ЕС заради българите и румънците, ма някак си все им намират работа и ги приемат. Странно, нали?!

Как изчислиха цифрата 3500? Откога изкарване на войници по улиците е икономически или политически метод? С какво войниците ще повлияят на икономиката или на акции, борсови индекси, банкови решения или фирмени активности? С кого ще воюват? Ако имат жълти жилетки или жълти книжки нямат ли полиции? Или някой превежда с гуглето без да знае инглиш и ни забавлява тук?

Фюрера навремето трябваше да ви потопи мъглявия кален остров, вместо да отива на Изток...

че кво да вземе от там. и римляните погледнали, видели никому непотребни диваци и се изнесли. нема петрол, нема злато, нема култура... дигнали стената на Адриян по най-тесната част та да не влизат изроди в римската империя и се разкарали...

Много добре са го измислили. Да прилапат бившите страни от източния блок. Да ги подменят да им унищожат икономиките и производствата да сложат ръка на правителствата им. После излизат един по един и и спират да дават пари в обща каса. Слагат ракети с среден и малък обсег в тези страни и атакуват главната си цел Русия. И ако падат ракети ще падат в Украйна, Литва, Латвия, Естония, Румъния, България, Полша, Чехия, Словакия, Словения.

че то откакто свят светува така е ИЗМИСЛЕНО, бе - да страдат малките, а да големеят /затлъстяват/ големите.

Тя тая работа е измислено още по времето на Сталин и т.нар. Източен блок винаги е служил за буфер!

PEYTSCH

Да си с примпа под бесилото и да клатиш трикракото столче е весело за сиирджиите, но да се питаш дали да счупиш едното краче от трите ? Луди...

PEYTSCH

...примка...

разбрахме те и без УТОчилката, уточнението де :-)

Brexit без сделка е по-добре за ЕС. Кралството има реална опасност да се разпадне. Ирландия не иска граница, Шотландия ще иска независимост....ако пак не ги подкупят с нещо разбира се...

Брей, горделива работа- държат да се самонакажат. Съединението прави силата бе, буд.али. Съчувствам на свестните британци.

Съмнявам се че има свестни британци...обикновенното пиянде в провинциалния пъб се мисли за покорител на света...ще паднат от много високо...

тези със синя, червена или смесена кръв?!

Сега и Безкзит ли измислиха ? По какво ли се отличава от Брекзит ?

което значи БЕЗ необходимите инструменти :-)

трябва да го сложиш малко по-високо вдясно /или отляво, зависи от гледната точка/ от думата...тъй като тя е запазена МАРКА :-)

Армията е в готовност? Ще е интересно!

То па една армия...50 хиляди парчета. Верно, що годе качествени, ама все пак....Няма да има нищо. Болшенството англичани са културни по тези въпроси, стават прасета само като се напият и за дребни неща.

Да речем, че имам пряк поглед върху част от армията им и повярвай нашата е разпасана паплач. Английската, която неглежираш, нашата бързо, бързо ще опатка.

Ако искат помощ военните ,ние можем да им помогнем.

Тия хора не знаят къде отиват... Като се втурнад да продават лири британците след Коледа стой та гледай....