Великобритания ваксинира с трета доза за "изкореняване на заплахата"

Борис Джонсън и Антъни Блинкън се съгласиха, че е необходимо глобално имунизиране, за да се спре пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчистиха се от пенсионерите, време е вече и за така наречения white trash. Мангустите ще им трябват още някое време, докато се справят напълно с мислещите бели, след което ще се оттарват много бързо и от тях.

нямаа скоро да спре и ще продължи с лекарствата против ковид.... това е третатата световна война, която е пълен ход ТЯ Е БОГАТИТЕ СРЕЩУ БЕДНИТЕ ПО СВЕТА И У НАС

Като гледам, какво става в Индия и Бразилия... а и нашите уличници как се държат все едно нищо не се е случвало. Скоро няма да свърши КОВИД. Ще идва на вълни още дълго и трета и четвърта и пета доза ще има.

На всичко ли вярваш?!

Има лесно решение - ваксинирай се. Безплатно е. И ще бъдеш спокоен. Някои от ваксинираните никога не боледуват след това, от никакви болести.

Абе направо си го кажете че за да има много добри постъпления към фармациите на половин година ще ви бодем че и ние искаме да пълним джобове от глупостта ви.

Едно на ръка. Другият по-важен проблем е организма на човек, постоянно имунизиран срещу не особено опасен вирус. И ваксина, която не дава съществени резултати стещу заразяване и траен имунитет. С една дума: имунизации до откат.

В Делхи тези дни за час и половина в една болница умрели 12 души, защото свършила бутилката с кислорода. Иди им кажи, че не е опасен!

САЩ и Великобритания дето прецакаха всички други държави се съгласили, че трябва цял свят да има ваксини...браво бе . Добре, че ЕС Ви даде ваксини мизерни идиоти. Трябваше ЕС да спре износа за да Ви гледаме сеира. Тъпа работа

Здравейте, приятели,Докато боледуваме, грижим се за болни родители, търсим си работа или се опитваме със сетни сили да спасим малкия си бизнес, който сме дръзнали да развием, светът се променя с бесни темпове около нас. Изливат се основите на колосална световна диктатура, каквато не сме и сънували; редят се тухли в стени, а ние нищо не забелязваме. Или се Залъгваме, че не забелязваме, защото тази перспектива ни плаши, а нямаме сили да преглътнем повече страх.Негово величество Страхът вече е превзел телата ни, изхвърляйки навън душите, сковавайки ума. Облъчвани повече от година от масмедии как ще се разболеем и как ще умрем, започнахме да живеем в мрака на НОЩта.Страхът, както читателите на „8“ знаят, води до срив на имунната система и до болести.Единственият шанс човек да оцелее е да си изхвърли телевизора. Чрез новините се провежда геноцид. И манипулация. Мнозина вече са станали зомбита и не виждат нищо друго освен COVID. Всяка друга новина, ако изобщо се излъчи, изглежда маловажна, защото не е пряко свързана с „оцеляването им“. Това състояние е добре познато, нарича се хипноза - докато сте вторачени в нещо, фокусниците правят каквото си искат и могат да Ви накарат да повярвате във всякакви лъжи. Като например - че градинките и болниците са пълни с трупове. Или че ваксините са безвредни. Или че хората, които са преборили коронавируса, трябва да се ваксинират!?Журналистите и учените с различни мнения стават излишни, те се уволняват, изолират, преследват, дамгосват. Свободата на словото се превръща в утопия. Инакомислещите вече са „антиваксъри“, „COVID дезинформатори“, „врагове на демокрацията“. Социалните мрежи свалят постове, изтриват акаунти, спират рекламните плащания, премахват неудобните сайтове от търсачките, инвестират във фирми за „проверка“ на истината и в тролове. Водят до фалит независимите медии. С лекота изолираха от обществото дори президента на САЩ?! Заради „пандемията“ навсякъде по света се въвеждат нови мерки, забрани, зелени паспорти, дават се свръхправа на армията и полицията, които спокойно бият демонстрантите. Умишлено се конфронтират групи от хора (ваксъри и антиваксъри, плоскоземци и корона фанатици...). Едните атакуват другите и сами се „изяждат“, за да се стигне до „разрешението“ - тотален контрол.Привилегии, не свобода! за послушните, отнемане на частния бизнес, роботизация, технократичен глобализъм, а За простосмъртните - универсален доход, колкото да преживяват. Това са ясно заявените планове на едни кукловоди.Хора, от страх да не умрем, сме спрели да живеем! Погледнете истината и си свалете маските на студено безразличие. Вашите деца си искат бъдещето! И Свободата!

У другите страх няма, а слабоумие....хората са масово прости, тъпи, олигофренясали, зли, мръсници, сплетници, клюкари, лъжци, крадци, даже потенциални убийци с висок риск от активиране....ще убият някои й човек, куче, животно с такава лекота с каквато ще си изхвърлят фаса върху главата ви през балконите и прозорците на колите си, грозни, криви, отвращаващи, сланинести, с най- противните грозни лица, плешиви проскувани коси, увиснали гъзове и цомби....мразят всичко и всички и най- вече мразят Бог и законите на Библията и морала

За позицията те поздравявам, но имаш грешка. Пенсионер съм. Нито аз, нито моите набори "вярваме" на измислените уч'ени, които от средствата за масова информация ни заливат с глупости за безопасността на ваксините. Не влизам в спорове за това дали умрелият "един норвежец" е умрял заради поставената му ваксина или не, а виждам статистиките на VAERS и EMA, където умрелите са малко ;) повече. И май, че на опашките в зелените коридори има повече млади хора. Жалко.

Браво на 8! Изключително интелигентно написано, а и е вярно! Виждам, че дежурните тролчета са му цъкнали минуса. То май само това им остана на завалиите...

Снощи мача в Манчестър без публика на стадиона а ковида в Англия от две седмици едвам мърда.

ама надали

После ще трябва 4-та за подсилване, след това 5-та за затвърждаване и т.н. :))))) Абе важното е да текат без край кинтите от бюджета към "фармата" :)))))

Няма такова нещо, НИКОЙ не ги кара да се ваксинират..

Ама то и сега никой не го карат да се ваксинира - просто не го пускат да излиза от вкъщи ако не се ваксинира ;)

Просто ви лъжат, че Еди къде си се инжектирали и били ок за разлика от вас които не искате да се инжектирате ...и вие търчите да се ваксинират е...кретени....В Англия всички си работеше и през март, когато тука фалираха умишлено ресторантите и учениците в България са заключени от над година, което абсолютно не се случи в Англия....децата там отдавна са си на училище всичките . Тука нещо експериментират с вас, щот сте прости

Да точно така за изкореняване на вируса през месец ваксина и това е давайте повече пари за ваксини и по малко пенсии и ще цъфнете .Никой ли не вижда ,че изпускането на вируса си е с цел геноцид и намаляване на населението

Те тези красавци и без това им куцаха гените, сега като ги набоцкат с каквото може ще станат още по-красиви...

Какво безхребетно мекере е Борис и цялата му Англия. Американците-Пфайзер-мачкат родната му ваксина Астра-Зенека където и както сварят, само и само за да продават единствено своя експериментален боклук, а англичаните си мълчат и крещят срещу Русия, която единствена им предложи научно сътрудничество. Пфайзер взима милиардите предварително и сключва договори с купувача в продължение на 15 години да не се изнася информация за странични ефекти. И напротив в Европа м по света има инструкции всичко за Астра Зенека да бъде публикувано и най-леките странични ефекти. Това е война, а Борис и Блинкин се прегръщат. Англия тотално е легнала в краката на САЩ. Тъжно. А в Израел, смъртността в групата 85+ е два пъти по висока сред тези, които се ваксинират с Пфайзер. Това е независимо изследване на учени в университета в Марсилия. Мислете с какво и как се ваксинирате. В момента Спутник е чветлинни години пред останалите.

Взимай хапчетата редовно....

В момента спутник като векторна ваксина е втора категория и в Бразилия например го забраниха.

Малко е. Трябва армии от уверени британски имунолози с бели престилки, ръкавички, маски, шлемове и спасителни спринцовки в ръка да щурмуват самоотвержено пещерите на Ухан. Новият девиз на световната ваксинационна кампания трябва да е: "Ваксинирането на прилепите- дълг на всеки цивилизован медик." Вервам, че китайската компартия ще приветства този нов прогресивен почин.

Когато имунизират всеки над 50 години, не само ще се изкорени заплахата, но и чувствително ще се разтовари пенсионната система ха-ха-ха :)

Положителните оценки към този коментар са ограничени, затова поставяйте ги тук (докато го блокират нашите радетели на свободата на словото от дир.бг, разбира се)

Шибaняци

За най-страхливите и пари.