Великобритания ускорява подготовката за Брекзит без сделка

Законодателите ще се опитат да спрат излизане от ЕС без споразумение, но не е ясно дали парламентът ще може да осуети такъв сценарий

Обратно в новината

Коментари - Великобритания ускорява подготовката за Брекзит без сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и все пак, какви прозорливи и умни политици е имала ЕВРОПА през миналия век! де гол два пъти, ДВА ПЪТИ им отказва влизане в ЕИО(първообразът на ЕС)! знаел е старият френски генерал какви завършени егоисти и нагли използвачи са тия "велики имперци" на острова-хем са с европа, ама само за собствена полза!!!

Като ще излизате без сделка, на кому к??а държахте, че не излязохте от 2016 до сега!?

Англия - Троянски кон в ЕС. Така е от самото начало и винаги е било. Те винаги са били против, особено когато не могат да се наложат или когато трябва да се съобразяват и с другите, които считат за по долу от себе си. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА - сега Европа трябва да направи това и да ги изолира, "да си гукат с Тръмп".

Английска хитрост, махнаха Мей сложиха Борис, баламосват ЕС и на 31.Октомври, край, без тях. Сделка, без сделка, не им пука. ЕС направо, размаза UK, унижи ги, те са нищо в него. Англичаните искат да са велики както преди, но дали ще им се получи, никой не знае. Великите сили вече са ясни, англичаните навярно са изтървали влака, но само времето и никой друг не може да каже какво ги чака.

още по тъжно и обидно е когато всички силни за недя всъщност са бивши твои колонии

Тия ора така и не разбраха, че веча не са нищо повече освен 51-вия щат на USA! Мислят си, че все още са империя и всичките им колоний бачкат само за тех! Бацета земете се у ръки и гледайте да не сте валат тоя път! Оти така като гледам и Шотландия ке ви изгоди и тогава нема да има веке UK!! Ще се саму едно У което на български ще провзучи по скоро като Ъ ъъъъъъ!!!!

PEYTSCH

Да почнат от границата с Република Ирландия. Стрена, КПП или телени ограждения по британски. После да почнат подготовка на границата с Шотландия...Накрая да купят шнорхели за всички лондончани...

То пък вече ако на някой му пука за тия кратуни........ Иди ми, дойди ми, да хващат пътя и да се свършва........

По свой стар навик бритите започват да изнудват, за още облаги. Какво да ги правиш - вечни интереси!