Великобритания спира свободното движение на граждани от ЕС през 2021 г.

Предложенията предвиждат всички 3,4 милиона граждани от ЕС, които живеят сега в страната, да могат да останат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В знак на протест и то от от днес спирам свободното си пътуване! Няма да се туткам, както Вие, британците го правите с "влизам-излизам" от години! Спирам влизането си във Великобритания /бивша/, доброволно и не искам да ми налагате ограничения, по-различни от тези, които аз си налагам сам, а и ние ще наложим на Вас. Честит "EXIT" !

Не пишете повече Великобритания, вече не е толкова велика, а само Британия.

Долни расисти!

Това е сърказъм .. нали ?

колосална грешка. продължават с невнятната политика на тормоз над себеподобните в полза на различните. ес би трябвало да предприеме незабавни ответни мерки. явно елитът на юк тотално си е изгубил и остатъка от разум...

Гот им е да си имат слуги от "другите". На тях могат да подвикват "хей, бой" и да се чувстват господари, докато ние ги комплексираме. Затова ни пъдят.

Ами, те като ни спират свободно да се движим и Европейският съюз да ги спре тях свободно да се движат из Европа и да си плащат визите и това е! Каквото повикало - това се обадило, а не както до сега - са плъзнали навсякъде!

Вие гледате Англия, защо не погледнете Турция. Ако не знаете Турция има икономическо споразумение с ЕУ и без никакви ангажименти за нищо друго. Внасят си цялата продукция в ЕО без да платят 1 лв. мито или нещо друго и не спазват никакви европейски правила. Защо на Турция и е ппзволено а на Англия не става?

На кой му пука за тези скапаняци,някъде накрай света! А този цирк,оня ден с бабичката ,обсипана с диаманти и злато в каруца показва,колко са скарани тези влажни пакита с това,коевто става в света! На такъв жалък народец и Борето им е много!

така.. ако си беше мълчал, нямаше да знаем че: - според теб светът свършва накрая на европа. ЮК е оттатък; - светът според теб започва в... банкя ?! - жалък народец е всеки народ който има смелосста да е опъчли на Ессср терора; - си доста ПРОЗ.

По-ВАЖНОТО Е, че спира ДВИЖЕНИЕТО на граждани ИЗВЪН ЕС. Баба Меркел Няма как да ги задължи, да заселват мюсюлмани-пришълци.

А сега как точно ги задължава?

За наш боко е достатъчно едно помилване по главЪта, и снимка с бабичката. На Орбан ще наложат санкции.... и те така.

Тази баба, наречена кралицата, дали ще е жива през 2021 година, че чак речи дава? Брекзит е директен пример за глупостта на хората...

Крайно време е Шотландия да обяви независимост. Те бяха за оставане в ЕС. Брекзит е голяма грешка. Ще го усетят добре

Преди 50 години, тогавашната ЕИО отказва на два пъти на ОК да ги приеме. Икономиката им е била в руини и сега са толкова богати именно заради търговията в ЕС. Лумпен пролетариата (тамошните слабо грамотни - бялата измет) гласува за излизане от ЕС, а те дори не знаят какво е ЕС. След излизането точно тези бедни тъпаци ще го отнесат най-здраво и си го заслужават!

Като започнат така да ми говорят с недомлъвки разни лидери. Имаме право да знаем какво се случва, какво криете?? Така или иначе, ще стане ясно след 1-2 седмици!

Ние пък оставаме в ЕС!

А няма смисъл и не трябва да оставаме.

ще спрат движението на стоящи по терена български футбалери

Е, какво ще им спират, след като и без това си стоят? Ти май не си разбрал какво си казал, а?

Ингилиза иска да спре гражданите от ЕС. Той иска мангали и измет от Сомалия Пакистан Негри. За Да могат да станат и те като тях. вече 80% от Ънглия е мелез с чернили. Още 8 год и всички ще са негри. Задължително скъпи визи за БГ след като излезнат. И хотел-клоаки за тях на морето. Те и без туй тва най го харесват

Видял си ти Великобритания! И евтини билети по 20 евро ви пуснаха...и вие пак в клоаката си седите. Ми идете и вижте, пък после коментирайте!

Е повече от 1/3 от населението ги е виждало англичаните какво представляват. Колко още искаш да ги видят? Ти попадал ли си в черен квартал на Лондон? Хайде поразходи се там пък след това ела пак да тролиш.

Мъпетите че няма да седнат да берат ягоди и да мият тоалетни то е ясно. За ядрени физици 99.9999% нямат шанс да се класират, та ще си продължат по старому, на социални помощи. Като няма румънци и българи да им мият задниците и да им берат ягодите, ще вкарат от по мургавите братя, ама там всеки 10ти има голяма опасност да се радикализира...и ще стане една. Който каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

Ако ще кралицата и оня перко Б.Джонсън да направят стена около острова, заедно с визите ,няма проблем.И без това няма какво да правя там.Това че няма какво да се прави там,се знае и от самите англичани.Затова си накупиха имоти в Банско около Пирин и по Черноморието.Вокалът на Юрая Хийп не случайно избра България.Ако не е Шотландия/която обаче ще напусне Обединеното Кралство след Брекзит/реално няма къде да се кара ски през зимата ,нито къде да се изкъпеш през лятото.Не виждам причина да си го причиня, като съжителствам с пакита,индуси и лица от Шри Ланка.Предпочитам да живея пълноценно,а без ски през зимата и без плаж през лятото животът не е пълноценен.Жалко за пакитата и афтанистанците.Англичаните генерално са ми безразлични.

Kenn1111

Проблема не е е какво прави Англия а какво ще направи Европа.Нормално е да не пускаме англичаните да напускат острова си или по точно тази част от него която се води така.Същото трябва да важи не само за хора но и за стоки и .....всичко идващо от там.

никой нормален човек не се е юрнал към рижавите от калната земя.има много по смислени места по земята за живеене.това е последното място на което бих искал да живея.

Друго си е арабите да те облажват всяка вечер (анално) .. а ??? :)))

Праскаме им визите на тия наглеци и това е. Абе веднъж поне някой мъж да се намери в тая държава и да не сме наведени

ти точно в коя държава си.. а?

В момента, в който го направят (макар и да се съмнявам, че им стиска) - спира се и тяхното свободно движение в ЕС. После се наслаждаваме на малоумието им. Има да реват...

Днес още по обяд слушах по радиото новина, че шотландският премиер-министър смята още от сега да започне процедурата по иницииране на нов референдум за излизане на Шотландия от Обединеното Кралство след официалното обявяване на Брекзит. Интересно защо още тая новина не е публикувана и тук, а ни занимават с някакви полу-новини, че евентуално ще има сделка, но още няма пробив, но всичко е много сигурно, защото може би еди-какво си и т.н.

Да допълня, че тази новина вече е налична на електронните сайтове на Дневник, БТА и Факти и гласи следното: Първият министър на Шотландия и лидер на Шотландската Национална Партия Никола Стърджън обеща, че през идните дни ще отправи към Лондон искане за провеждане на втори референдум за независимост от Великобритания, предаде ТАСС, цитирайки нейно интервю за BBC. "Още сега ще внеса законодателна инициатива в шотландския парламент", каза Стърджън. "След като бъде приет този законодателен акт, ще отправим искане в съответствие с раздел 30 от Закона за Шотландия" ( законът е от 1998 г.) Според този раздел британският парламент е длъжен да предостави на региона правото да произведе референдум и т. н.

Те до сега не стигнаха до споразумение , но в следващата седмица ще стигнат ??? Прощавай, не чух добре ? И това е при условие, че никой не отстъпва нито сантиметър.

И де ши идат като излязат от ок? Я прочети малко за икономиката на шотландия на кво се базира. Или викаш есъто ши им даде стотина милиарда евро ей така, да започнат от начало? Аре успокой се малко и помисли реално

Нищо не викам. Казвам, че има голяма вероятност Шотландия този път да гласува за напускане. Следих предния референдум през 2014 г. Подмамиха ги, че ако напуснат кралството ще ги изхвърлят от ЕС и това наклони везните в полза на противниците за независимост. Така че няма никакво значение дали Шотландия има на какво да гради независима икономика, важно е каква е нагласата на избирателите. Да не би английските глупаци, които гласуваха за Брекзит да бяха наясно за негативните последствия за кралството от вота си?

Ще има голямо връщане на индианци в България.

Англичаните парцалите и лопатите ще ги вземат ли?

до Септември, почти 100 000 Бьлгари са получили статут на уседналост. Надали някои ще се вьрне.

Българи ... почти 20 000 цигани и 30 000 турчеещи цигани с български паспорти.

тая кикимора рещи че и се клати трона и реши да напуснат обаче и така май трона и ще падне скоро смешна е сато мухласъл аняхроншзъм неприсъщ но нашето време с таю корона и дълъг шлейф на 93 години човек не знае дъ са смее ли шли да я съжалява

Тя негърката ще ги оправи.

Аве някой ще го духа, ама

Ей, няма ли да има свободно движение за ягодоберачи и чинийомиячи?

спре ли свободното придвижване на граждани на Великобритания в ЕС

Реципрочно.

Дреме ми на паДката !

Великобритания излиза / С. Македония и Албания влизат :(

За германците числото 28 е границата на магичноста. Някоя от тези двете е излешна, или се предвижда да влезнат 3 в едно- Албания, Косово и Македония като Велика Албания. Всичко над 28 ги води до крах- така смятат те де.

Немците трябва да почерпят.Когато англичаните сами си го набутват,това идва винаги добре за Дойчланд.Баш ще им дойде дюшеш ,тамън по време на Октоберфест.

Нищо подобно, немците са едни от най-притеснените от Брекзит, тъй като Обединеното Кралство им е водещ международен пазар на промишлените стоки и евентуални мита ще имат изключително негативен ефект над немската икономика, като вероятно ще я докарат до рецесия.

"...имигрантите ще се подбират въз основа на техните умения и евентуалния им принос към Великобритания." Така правят умните държавници :)

Ако носиш в джоба пакистански или индийски паспорт и викаш на англичаните "Сахиб"/тоест - "бял господар"/ , значи си с "принос" към Великобритания !

Примитивно!

ДА!!!! Така БЕШЕ!!!!!

Реципрочни мерки ! Това казва за такива случаи международното право.Който си купил имот в Банско и на морето от розовите и пъпчивите да дойде да си го види ,само след като мине първо през посолството за виза.

Абе, откъде ви намират такива разбирачи по "международното право"...?! И къде видя да става дума за визи?!... Това, което имат предвид британците е, че ще въведът режим за позволен максимален престой от да речем 3 месеца и общо 6 месеца общо в рамките на 1 година, който гражданите на ЕС, посещаващи Великобритания с цел туризъм и т.н. ще трябва да спазват, без да си вадят виза (студентска, бизнес и т.н.). И, естествено, същото бъде въведено реципрочно за британците в ЕС, не защото "международното право" така "казва" (нищо подобно не казва и няма "международно право", което се занимава с това), а защото ЕС следва такава политика.

Визите ще ги въведат,докторе.Това е моята прогноза и вероятно ще се окажа прав.Този Брекзит се прави именно с ксенофобски цели.Кампанията я започнаха Джонсън и Фарадж с ентиемигрантска и ксенофобска реторика.Просто е нужно да си спомним психозата преди техния референдум.Англия няма нужда от емигранти с история, достойнство и самочувствие, каквито са гражданите на бившия соц.лагер/Полша ,Румъния,България и др./.Съвсем непретенциозни са индийци,пакистанци,шриланкийци и т.н.Това са народи без някаква що-годе собствена история и национално достойнство. Индия наистина има собствена философия и много религии,но те нямат кой знае какви цели в цивилизационен план.За тях е важно преди всичко духовното.Пакистан и ШриЛанка не знам да имат каквито и да е национални цели.България винаги е имала големи цели и е достатъчно да си спомним войните ,които сме водили преди около 100 години.На Англия им трябват роби и когато след БРЕКЗИТ ще има зелена светлина само за чернокожи и цветнокожи от Африка и Азия ,отново ще проличи класическата колониална същност на този Остров.Маските ще паднат, ако изобщо е имало заблудени досега.

Браво! Ще си върнат държавата под собствен контрол и отрежат Брюкселското иго наложено от Германия и в полза само за Германия!

Като почне да им потъва островчето, ще им искаме първо виза и тогава ще ги спасяваме. Ще плащат за наглостта си!

Наистина си доста прост, но е добре, че си го знаеш...

ЕС допреди 10 години беше глобална сила, довчера регионална сила, в момента вече е локален състав ...А утре фекален състав.

Екстра ! Да вземем да спрем изцяло достъпа на жалкобритските , бозави примати до прекрасната ни Родина още от 01 януари догодина . И конфискация на закупените от тях жилища и земи . Да си кютат на мъгливото острвче , докато цветните не им видят сметката :))))

Добре, щом ти така нареждаш, така ще направим!...

те си харесват индийци и пакистанци, оставете хората на мира ::::))))))