Великобритания планира да се откаже от ваксинационните паспорти

През април премиерът Борис Джонсън също обърна внимание върху етичните проблеми, които може да предизвика сертификатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даже гнусните тори се гнусят от новите не0либерални дамгосвания с ковид сертификатите

Тия продукти на стотици години кеъвосмешения не разбраха от коя страна се шофира :)

В средновековието по пътищата са се разминавали по битанския модел, защото лявата ръка е за багажа, а дясната - за меча. Превантивно, ако насрещният реши да посегне, времето за реакция спада драстично. Римските войници също са марширували вляво. А дясното движение е измислено напук на англичаните, след като нуждата от мечове е отпаднала. Така че е спорно кой какво (не) е научил.

Етичен проблем няма с тива, че Великобритания е едно голямо реалити с камери монтирани навсякъде по улици, обществени сгради, вероятно бани и тоалетни също. Ама ако има документ, който не изисква да е наличен в Интернет това е голям проблем. Да Ви имам лицемерието.

Както току-що прочетох в една статия във " Фигаро" "Британската империя винаги е намирала начин да се възроди". Коментарите са излишни.

Затова пък, в БГ ще бъдат преиздавани първите сертификати!

Те затова са Империи! Китайска, Руска, Османска, Британска.

Не се мъчи да мислиш, щото това все пак е само предположение!

Бай Иване, Защо так? Да не би да се чувстваш в неравностойно положение?

СЕ ОГЛАВЯВА НА ОТ ДЪРЖАВНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ А ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА СОБСТВЕНИЦИ НА ТЕХНОЛОГИЧНИ ГИГАНТИ..... КОГА ДЪРЖАВИТЕ ПО СВЕТА ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВАТА СИ ЗА ДА ГИ ЗАСТАВЯТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА ОБЩЕСТВОТО И ПРАВОТО НА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ....