Великобритания одобри адаптирана ваксина срещу различни варианти на Covid

Дава добра имунна реакция срещу доминиращите в момента подварианти на Омикрон BA.4 и BA.5

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не ви се вярва потърсете в Гугъл grant shapps lorry drivers Ето ви пример https://mobile.twitter.com/grantshapps/status/1555477249478037508 За да докажат предимствата на Брексит. Преди няколко дни министърът на транспорта (когото като го видя единствената ми мисъл е "олицетворение на глупостта") предложи да започнат обсъждане на липсата на шофьори на камиони. Сега когато сме вън от оковите на Европейския съюз не е нужно да следваме техните закони за шофорска книжка. Предложението е като имаш книжка за кола да може да караш и камион. Така ще покажем поредното "предимство" на Брекзит.

Измислиха машина на времето. Вече вакса проичванията от 10г ги свалиха на 6 месеца. Нещо като вица дето 9 жени износват едно бебе за 1 месец.

Отдавна съм измислил ваксина за англосаксонците. Казва се АК 47-74. Действа сигурно и безотказно!

Клинични изпитания? И колко време са били тези испитания? Как са сигурни, че след пет години няма да им стане нещо на тези хора? О, забравих! Имат компютърни симулации за това.

Ало, Маркото, троле възраждански, Теб от вируса не те е страх, пък от ваксината яко шубе те тресе. Цялата пратия ли сте такива обратни?

Що не кажеш нещо смислено, ами с лични нападки се буташ между шамарите. Не се ли усещаш, колко е жалко това. И унизително за теб. Ако не се усещаш или си пън, или главата ти е пълна с пух като възглавница. Или си тъп. Избери си

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Не съм пън, не ми е пълна главата с пух, не съм тъп, Много добре се усещам, усещам и теб. Ти си трол! Не е унизително да нападаш с лични нападки трол. Очакваш да ви оставя на мира само вие де го правите ли? Не става!

И как реши, че съм трол?

И пак ли ,, развита'' гейропа , с ,, велик '' умствен потенциал , разчита на външни разработки .. или важното е да си плати данъка на окупатора .

модератоора, модератоора .... той си знае

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

При така описаната ситуация, след 6 месеца ти ще носиш чорапи на главата. Само внимавай да не ти се падне някой от тролските, през които не може да се диша!

Аз алуминиевта шапка от 2г. не съм свалял ... и да не забравя ,,слава кокаине ''. Боцкаййййй.

3евзек

Главата си я опазил от 5G-то. Ами алуминиевите гащи сваляш ли ги?

А курвите от дирника пак трият ....

Нормално - дупето иска да сере ..не да хваща паяжина .

Спокойно, Ганьовци и Ганки, никой не ви кара да се ваксинирате насила.

Точно пък за Модерна знам за няколко случая на тромбози след набождане, които нашите докторя направиха всичко възможно да скрият.

Тия се оляха тотално. Откачалки пълни.

ДА СИ ГО ПОЛЗВАТ СЪС ЗДРАВЕ

Да си ги сложат отзад... става въпрос на задното стъкло