17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркът продължава с пълна сила:)

Нивото на неразбиране е потресаващо сред списващите тука. В тролефермата вече само за слава ли работите? Като за без пари, явно - толкова. Това, че англичаните са подписали договор, който нарушават е ок... :))

lu4ka

Само не разбрах, как ЕС ще накаже Англия?

За международен съд чувала ли си? Иначе, англичаните ще им е много трудо да обяснят при следващите си преговори колко им тежи подписа и поетия ангажимент.

от къде на къде Англия ще слуша и иэпълнява директиви на същият тоэи ЕС който подхранва и подкрепя корупцията в БГ????..това да не сме ние булгарските офце..уж англичаните глупави били, глупави но свободни, а не умни роби като българите.

Дебилите от еврогейския съюз като че ли още не са разбрали, че англичаните искат да имат СУВЕРЕНИТЕТ на територията на обединеното кралство, а не някой да им казва какво да правят..........

О, това е пекрасно. Просто няма да могат да търгуват с Европейския съюз, но това са дребни подробности. Е, малко е смехотворно да нарушават догорореностите, които неотдавна са подписали, но това явно е шега.

lu4ka

Викаш, Испания, Франция и Италия са готови, да се откажат от търговията с ОК, та по тоя случай и трите държави още миналата година си създадоха по един специален закон, уреждащ търговията с Англия след 2020г.

С такива ялови наказателни процедури плашат гаргите опитват се по този начин да покажат на други мераклии какво ги чака, ако решат да си ходят.

Меркел си яде цървулите- Кой сега ще и храни новите гости? Насилничество е този Еу съюз- не можеш да го напуснеи- точно като концентрационните лагери на германците.

Не харесвам англичаните, но им свалям шапка, че се оттърваха от германският тормоз.

След като не са в еврогейския естествено че няма как да се съобраяват с неговите глупости кого може държавата да подкрепя и кого не. И на какво основание са открили наказателна процедура отново срещу някой дето не желае да се съобразява с простотиите им и за това избяга от тях.

В статията основаниията са посочени- договореностите с ЕС, които неотдаван англичаните само подписаха.

Англичаните им казват ,че Излизат бързо и с облекчение от Немскосъюза и не им пука със или без споразумение. Тъпите тлъсти Еврочиновници тръгнали да Наказват държава която бърза да се Махне...жалка работа

Слъйшай руский чилавек, ЮК има една сухоземна граница с ЕС, на много специфично място. Стане ли тази граница преградена, ще има доста повече ирландски взривове в метрото, отколкото могат да им причинят ислямистите.

Страшно е, че ЮК се държи точно като Русия - говори едно, а прави друго. ТОчно това е, което на запад наричат хибридна война - измислена и практикувана от Русия - хем вършиш разрушаващи действия, хем ги отричаш с цялото си същество. Основната причина тази тактика да действа е дезинформацията и плиткостта от към интелект на голяма част от хората - за пример - руския чилавек.