17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак леко се отърват - за измяна преди време наказанието е било обезглавяване.

Да бъде отнето гражданството на лилия чалева за разпространяване на руска пропганда в интернет и бъде изпратена обратно там от където е дошла.

Браво на министъра! Отишли опрашили са ги с джихадистчета и сега да се върнем, да отгледаме отпадъка на спокойствие, че да прави золуми като порастне. Айде на два метра под земята.

Булка на български означава Госпожа. Това, което искате да напишете, на български се пише НеВеста.

Разбираемо е, че не ги искат.Тези джихадитски булки са живи бомби със закъснител, никой не знае кога ще им скимне да се самовзривят. Още повече, много от тях са вдовици, т.е. ще търсят отмъщение. Гледах клипове на задържани жени от ИДИЛ, от последните. Никоя от тях не сваля никаба(черното покривало) и крещят пред камерите " ИДИЛ ще пребъде" и "Аллах Акбар"...И най-малък признак на разкаяние не показваха.

И защо получават критики че са отнели гражданството на терористи? Така трябва да бъде! Всеки да носи последствие за действията си! Не може да колиш и обезглавяваш наред и когато ти стане неудобно да искаш да се върнеш в цивилизацията.... Ако толкова имат проблем ето решение: или отнемане на гражданство и забрана за влизане в ЕС или доживотен затвор при строги мерки в родината.

Критиките са САМО от мюсюлмани. Значи не важат.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло...

Всеки има право да живее живота си както иска и както намери за добре според вижданията си, но всеки има задължението да си понесе последствията за това. Според мен това е най-правилното решение и се надявам занапред такива хора никога да не бъдат пускани обратно в Европа.

А като минат нашата граница с цялата си многолюдна челяд и поискат статут на бежанки, пак българите ще сме лошите, ако следваме здравия разум... да си ги прибират, да си ги интегрират, да си ги превъзпитават и да ги спрат да раждат безконтролно.

Британия е Джахидистан. Само в Лондон има 400 шериатски съдилища, които са последна инстанция след британските съдилища.

Ку-ку ру-ку ... вафла чудна ....