Случаят ”Скрипал” е лакмус за руското влияние в Европа

Британското правителство не може да има по-мека реакция по случая "Скрипал" от тази, която има в момента.

Обратно в новината

Коментари - Случаят ”Скрипал” е лакмус за руското влияние в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който може да си позволи само Швейцария. България не избра неутралитета, а приглася на руснаците, защото техните агенти , т.нар. ОП, са в управлението и изнудват ГЕРБ с предсрочни избори по време на европредседателство.

на изкукалата премиерка Мей ще остане задълго в световната история! Както се очакваше веществото Новичок се оказа Инглизчок! Както се установи по всяка вероятност е произведено в лабораторията в Портън Даун, която е само на 8 мили от Солсбъри! Сега международната демократична общност трябва да предприеме решителни мерки срещу Великобритания, която използва бойни отрови срещу собствените си граждани! Съвета за сигурност на ООН трябва незабавно да се събере и да реши предприемане на масирани военни действия срещу Кралството, така както стана с ИРАК (въпреки липсата на доказателства)!!!

Че те англичаните направо война да бяха обявили на Русия - е това е лакмус кой е с тях и кой не е :)

Когато се разследва нещо, най-важният въпрос е кой има изгода! Руснаците?! Тоя каквото е знаел вече е издал, а в сферата на разузнаването емоциите са излишен лукс! Изгода имат най-вече ингилизите - хем няма да му плащат повече, хем отвличат вътрешното напрежение от брекзита към други проблеми! Така че терезка да не се прави на девствена!

никакъв лакмус не е за руско влияние, а лакмус за изискване на сляпо подчинение, което в някои случаи се плюе безкомпромисно. Поне едно доказателство да имаше, което да звучи непреднамерено!?! Не може да се стремим да подкрепяме всичко, само защото сме в някаква комбинация, да не кажа групировка. По такъв начин грешки могат да се мултиплицират и да не се коригират в зародиш. Доказателства - да помислим за Ирак и за милионите загинали, за ИД - или точно това беше целта и тя е постигната. Не може да се подкрепя нещо само затова, че някой силно настоява за това. Просто няма логика. Трябва да се научим да уважаваме мнението на другите или поне да имаме логични доказателства, а не да ги правим на балъци. Уважението трябва да е взаимно.

Много точно казано. Поставят ни едни рамки, и нищо извън тях не е приемливо. Хайде де...

Случая Срипал не е лакмус за руското влияние в Европа,той е лакмус за умствената способност на европейските ръководители

лаксмус за простотия.

А,така Чолаков ! Плюй, плюй моето момче ! Нали знаеш откъде идва заплатата ? А премията я давам на метър по 1000лв. Метър плюене. Затова малките деца отрано трябва да ги учите на тоя занаят. Най-добре е да се плюе по Собствената държава, семейстовото и приятелите. Никога не не добре да се плюе срещу работодателя . . . Добре се справяш, браво . . . .!

тереза мей е обещала да си обръзне мустака ако се докаже че не са русия

Дааа... абе ние имаме "експерти", за които ни завижда цял свят...я виж как ще си счупят краката да ги интервюират.

Според мен, щом путин отрича отравянето значи е мекушав лидер и не наказва предателите на русия......

айде,стигнахме, след изобилето от доказателства, и до 'кой не скача е червен'.

че тя цялата им работа такава, само са сменили сталинистката реторика с евроатлантическа, иначе глупостта си е същата

от неутралитет до неутралитет има разлика като от жена до жена... С хитрост и умение неутрална сърбия стана мини империя с международен авторитет, а неутрална България бе окупирана и изстискана, а пък следствие на символична война София бе посъборена...

Старите забравиха,а младите не знаят,че България по подобен начин беше обвинена за атентата срещу папа Павел-2ри. Едва след 20 години, с половин уста признаха, че няма участие в този атентат.

Старите не са забравили, че СССР тогава не си мръдна пръста за нас! А уж бяхме братя...

Хъм, "Случаят Скрипал е лакмус за руското влияние в Европа". А аз мисля, че е лакмус за западноевропейска простотия и безхаберие какво са ни обещавали и от какво сме се възхищавали преди да ни прикоткат.

ЗНАЧИ ВСИЧКО Е БИЛО САМО ЗА ТЕСТВАНЕ ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ. БОЖЕ МОЙ! ТА ТЕ НИ МИСЛЯТ ЗА ИДИОТИ.

Ха добро утро

Бе тоз Румен на ингилизка ясла ли е???

Не е на "ясла". За едното конграчулейшънс работи.

По-скоро е индикатор за англо-американското безсилие. Около полувината държави в Европа изгониха по някой дипломат след бой по главата. Германия например изгони 4, след уговорка че всъщност това е ротация и на тяхно място идват други 4.

Тоя случай "Скрипал" почва вече да досажда, да не кажа че става безинтересен. Ингилизите не можаха да докажат нито кой е поръчителя, нито намериха извършителите. Имаме само "много вероятни следи" сочещи към вечния враг-Путин, нищо повече! Има решение на нашето правителство по този "случай" и е крайно време да спрат да ни занимават с него! Защото имаме къде по-важни вътрешни проблеми.България гори в последните дни, горят влакове, затвори,проблемите се множат и не се решават, така че стика политиканстване обслужващо чужди интереси, да си видим нашата къща, защото както казах тя гори и то само как гори!

Зад прокламираните ценности на Кръстоносците от Запад(-аща)ната Европа винаги са стояли техните най-обикновенни грабителски подтици опаковани в пампозни пози. Всеки кръстоносен поход е резултат от нежеланието на европейците да решът вътрешните си проблеми чрез вътрешнополитически средства, като и този Кръстоносен поход е насочен за пореден път към Москва а не към Йерусалим. Като че ли потомците на Балдуин, Наполеон, Хитлер никога не искат да си извлекът поука от историята, но струва ми се, че в дъното на всяка милитаристична лудост стои подбудителството на островитяните с маниякалност за величие. Така е за жалост, когато Историята е интерпретацийонна наука на обективни факти от субективни фактори.

ами не са точно кръстоносците, въпреки, че и те са една стока... тез са 'евроатлантици' - гейска работа.

Ще се спукам от смях от правописа на JUDES.Да се върне във втори клас -да пише правилно "ъ" и "й".

Целият Западен Социализъм се изправи срещу мръсния, подъл и кръвожаден Източен Империализъм!

Кой пък е този Чолаков, че да ми дава акъл?

Лакмус, ама за безочието на английските политици. До тук ни сервираха ЩЕСТ различни версии за отравянето. Като всяка от версиите беше подкрепена с доказателства. Яко, а!

Лакмус за Цецо Кауня, който се оказа най-верен на евроатлантическата солидарност. Ех тези молитвени закуски, трябва да се плащат.

БРОЕНЕ НА ПИЛЦИТЕ. КОЙТО НЕ Е СЪС НАС Е ВРАГ - ТОВЕ Е ДЕВИЗА НА ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАТИ.

В лабораторията Европа, бе проведен експеримент, който отчете голямо влияние на Русия над европейското население. Опитните екземпляри от руски произход преминаха успешно през тестовете, а степента на влияние на Русия сред европейското население бе повищи трикратно.

Е лакмус за английската наглост и европейската неадекватност.

истината е,че проруска партия е в управлението и,знаейки, че не може да си позволим правителствена и парламентарна криза по време на европредседателство, изнудват премиера не само за руски дипломати, а и за забравени руски енергийни проекти.

Такива като тоя ги е имало и по времето на съюза ни с нацистка Германия, когато в началото на ВСВ и нашите и от цялата Европа продажни малоумници са ръкопляскали на Хитлер и са обслужвали и попълвали нацистката армия и то с изключителен ентусиазъм и вдъхновение от самочуствието на приобщени към "висшата раса" в делото й по унищожение на "получовеците", ама кой знае защо нещо се объркало и след като "висшата раса" се оказала не чак толкова висша, си минали по реда пред т.нар. Народен съд, за който не кой да е, ами точно Чърчил е казал: "Народният съд върна България в лагера на победителите от Втората световна война." Та така и сега, че и по-нататък, щото историята има недостатъка да се повтаря.

Кога и къде Чърчил е казал това? Може ли по-конкретно?

В гугл: Уинстън Чърчил - Уикицитат

изучили са го, купили са го Руменчо кво очаквате да пише нали това е в основата на еурогейската политика - омразата към другия. Диф капитализъм където човек за човека е вълк.

Основно влияние се печели с икономическо присъствие.99%! Инвестиции в привлекателни работни места,конкурентно образование,независима медийна среда, нормално и ефективно правораздаване.Надявам се ,че ЕС постепенно ще осигури нормалното ни развитие, като инвестира в него,а не в тролове!Тогава и руските тралове ще станат излишни!

Заповедта на господаря--28 март 2018 Руският посланик у нас Анатолий Макаров заяви, че Считам, че позицията на България в тази ситуация е много разумна и добре претеглена, а именно решението на вашия министър-председател първо да се получат доказателства, а после да се взима решение, а не обратното. Не може заради солидарността да забравяш своите национални интереси и смятам това за неправилно", каза н.пр. Анатолий Макаров пред Нова телевизия. Според него националните интереси не трябва да бъдат забравяни заради солидарността. Макаров допълни, че Русия винаги е била и ще бъде надежден партньор на България и Европейския съюз. изпълнението на слугите--- 30 март, Съветът по сигурността към Министерския съвет проведе заседание , съобщиха от пресцентъра на МС. Към този момент не считаме, че трябва да гоним дипломати от Руската федерация, обяви премиерът Бойко Борисов след заседанието на Съвета по сигурността. Чакаме повече доказателства по случая "Скрипал", ако има такива. Към този момент не считаме, че трябва да изгонваме дипломати от Руската федерация, каза още Бойко Борисов

с всяка простотия каквато сътвори путин,руското влияние в България намалява.Ръкопляскат му платени клакьори и наследници на активни борци,които сега са пасивни и са изгубили привилегиите си.

Наследниците ни загубиха привилегиите си и затова се насочиха към соросоидите, но и там малко плащат, а трябва да се работи! Изчерпаха се вече откъм лъжи и глад ги чака.

Случаят Скрипал е лакмус за IQ-то на Европа, а не на руското влияние!

Тоя случай не е нищо повече от лакмус за надупени на САЩ политически пионки в Европа! А иначе всички биха приели/не приели дадено твърдение, дори и толкова абсурдно като това с тоя предател, ако се ПРЕДСТАВЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не голословно обвинения. Па били те и от англичаните!

империята има проблем по - скоро ментален но това не го прави по - лек съществува риск една единствена страна да спечели хегемония в европа/не е източна/, а след брекзит шансовете за влияние намаляват в пъти не се очудвам от създалия се цирк и от поведението на островната дама руснаците са най - удобния повод

болести са най - тежките ,по простата причина ,че болният не може да осъзнае състоянието си.

където има засилено руско влияние", смята Чолаков. ............ и къде го видя това руско явление господин тъпанаров на входната врата или на пъркета , кухнята или спалнята аман от глупаци да се изказват за щяло и нещяло ............позицията е такава каквато е и наи вече да сyотвецтва с настроението на народа ,,,,,,,,,,ако не ти харесва гледаи само CNN и си затвори вратата на кочината си че смърдиш глупак недоодялън

Ооо, ама ти що не се научиш първо правилно да пишеш, и второ по-възпитано да се изразяваш? Дано никой друг да не те чете, че срам...

Този глупак се нарича българин, не го ли е срам?

Получих информационно натравяне от "случая скрипал"Нашите медии в престараването си,са способни да удавят човека в помиите си.И всичко това заради някакви дребни пари.Така беше и преди 1989,но сега е в пъти повече.Спрете се вече.Ако съветските блюдолизци бяха 100,сега американските са 100000.Скрипал та Скрипал ай сикт.р.

"Трудно е в днешно време да бъдеш неутрален... Когато в продължение на години се лутаме в крайности, сега изглежда, че това е признак на слабост". Тук авторът е прав. Българската позиция ще стане важна за другите, когато стане истинска позиция. Нас много ни бива да се снишаваме. Нашето "хем вълка сит, хем агнето цяло" не е за уважение. Защо сме като ученици, които се свиват на задния чин, докато отличниците на предните чинове са активни? Тогава да не се чудим, защо никой не се интересува много от мнението ни. Ами просто на всички е ясно, че то липсва.

Защо пък да трябва да сме сред отличниците в училища за политически лъжци или марионетни политици?

Утре ,вече днес отивам на погребението на моя любим вуйчо -той е Генерала създал това което днеска ви буча в ушите над цяла София.С-ма за предупреждение.Бог е с Тебе и в отвъдното вуйчо ти ще останеш с твоите,нашите войници за България.Никой и нищо няма да те забрави ЗА БЪЛГАРИЯ ПОКЛОН.Бели рози и така.

Минерва, приеми искрени съболезнования от една непозната.....