Радев: Великден ни връща вярата в справедливостта и живота

Скъпи сънародници, във великия ден на Христовото Възкресение нека си пожелаем да крепне вярата, надеждата и любовта между всички нас, българите.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Великден ни връща вярата в справедливостта и живота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев приятеля на Макрон и Натенеху говори за добро

ще повърна. нали религята беше "опuyм за народите", а сега сте овесили едни кръстове на шиите си - ще повърна - това не е да смениш името си.

Общодържавни умници, тия , дето нямаме ,,фейс,, ,,туит,,, и т.н ----вие броите ли ни за хора? ...... или просто да ви е...п.....м....?:))))

дали Великден ни връща вярата в справедливостта, обаче видях, че нито един от двамата генерали не почете с присъствието си тържествената служба в катедралата на 7 срещу 8 април!

а деси?? това е семеен празник къде е деси?? или тя не е християнка?

ти с мъжа си ли ходи????

с цялото семейство както е редно! а ти сам сама ли беше?

Нека са честити светлите празници на всички добри българи. Да сме живи и здрави и да знаем, че на този свят има и добри дела. Отпуснете се, нахранете се и си пуснете няколко пъти чудесната живителна песен на MARCO e iL Clan =Dammi Un Bacio= Тя ще ви развесели и ще ви напомни, че обичта и любовта са вечни.

Нещо като: Да крепне и процъфтява дружбата между НРБ и СССР! Добре звучи от неговата уста, съвсем на място. Човекът все пак е бил делегат на 14 Конгрес на БКП!

Корумпирана държава и справедливост?! Васална държава и справедливост?! Държава на диспропорциите и справедливост?! ... Президентът Радев поне във всяка реч говори за хората...За бедните и онеправданите, които са мнозинство в държавата...

И как по-точно ни я връща?!

Когато гласувах за Румен Радев, гласувах защото е истински Генерал - не като Тиквата! Надявах се да е по-твърд, към така наречената управляваща политическа класа, които са си откровени престъпници, но малко ме разочарова. С такива управляващи мутри и нагли типове, трябва твърда ръка постоянство и да ги видим някой ден в затворите.

Прецакан си болшевишко изчадие! И Радев и Мутрата са от един дол дренки!

този ли е първа стойка, за деня!?

ок. видях ги и другите вЕрващи.. все едно е някакъв зловещ 01.04.

беэбожник?!

Справедливо е българският президент да работи за България а не за Русия.

И нашия Прецидент барабар Петко с християните!

Над 2 -ва милиона българи ЗАГУБИЛИ ВЯРАТА и НАДЕЖДАТА за справедливост напуснаха територията в която политиците превърнаха ДЪРЖАВАТА НИ. Кой и как ще ги върне обратно ?? ВИСОКОПАРНИТЕ ТИ СЛОВА или ЖЕСТОКАТА РЕАЛНОСТ на една лишена от всякаква справедливост БАНДИТСКА ДЪРЖАВА , ограбвана и от СВОИ и ОТ ЧУЖДИ. ВСЪШНОСТ НИЕ РАДЕВ ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ КОЛОНИЯ НА ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ?!

ако си хтистиянин какво направи за държавата?!

корекция - ХРИСТИЯНИН

На всички българи им е необходимо ПОКАЯНИЕ Без ПОКАЯНИЕ няма благословение, не се лъжете, каквото и да си пожелавате, без ПОКАЯНИЕ грехвете ви си остават. ПОКАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ И СЕ ОБЪРНЕТЕ С ВЯРА И СТРАХ, И ЛЮБОВ КЪМ ЖИВИЯ ГОСПОД БОГ, ЗА ДА ДОЙДАТ ОСВЕЖИТЕЛНИ ВРЕМЕНА ОТ ЛИЦЕТО МУ. амин

за кое по-напред да се покаем ,защото списъка е учудващо дълъг ?!

Е като чакат на ПОДАЯНИЕ като ромите как да стане?

боко и летеца не си показват яйцата бе,виж нинова си показа нейните

На единия е трудно да ги боядисаш, защото са червени, а другият няма.