Коментари - Великата британска събота: Решението за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

великият цигански английски цирк няма край!

наречен ЕС е най-гнусното нещо за цялата история на човечеството !!! най-черните години на комунизма бяха по-добри от юдо-масонския терор, психопатичната им толерастия и унищожителния за европейските народи евреиски глобализъм

Нищо хубаво няма да измисли нация водена от класически популист със съмнително образование...за справка вижте България.

оксфорд ? съмнително образование ?

Впрочем, той е съученик там с Дейвид Камерън. :) Те там са все с едни съмнителни образования... :))))

Георги впрочем искаше да каже по моето сромно усмотрение; съмнително образование относно догмаматическото поняти на нещата... за справка вижте първите университети възникнали в света са в Константинопол. Те затова се казват университети понеже събират науката с догматите. Иначе по правилно е сегашните университети да се наричат земноситети...и.т.н...

От кога Оксфорд е гаранция за това, че си умен? Образование доказва само, че иваш способноста да дапатиш и възпроизведеш определено количество материал.

Ами да им се "разсцепи" държавата !! Нали ТЕ ИЗМИСЛИХА "великата мисъл" "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!???"

не не са я измислили те , това е римска "крилата мисъл"-divide et impera. Впрочем много малко или почти нищо не са измислили те - просто добре са "заимствали" като започнеш от латиницата , римското право - от римляните, демокрацията -от гърците и т.н.

Е, гаа ти ,,ленинския съботник,,!?

Ха да видим, дали Путин ще гаврътне след обяд една рюмка?

Разликата е минимална. Според мен сделката ще бъде приета някъде до към 14:30 UK. Защото в 15:00 започва футбол.

Британският елит се наеба сам и това се вижда от всички. И никак не им се излиза от ЕС. Но има референдум и трябва да бъдат последователни, защото знаят, че не може да бъде компрометирана системата на демокрацията, която храни същия този елит. И сега хем имат споразумение, хем са наебани и могат единствено гордо да излязат от ЕС. Ами сега им е ред да покажат колко гордо могат да излязат от ЕС.

кой квото му липсва за това си говори. на теб явно ебането...

Навремето Бай Тошо издигна лозунга - ,, САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ, самозадоволяване и пак самозадоволяване... ,,, Ингилизите чак сега го загряха.

консервите с изтекъл срок на годност - с/у нормалните британци консервите изпаднаха дотам в своя егоизъм и анти-бял расизъм, че тръгнаха да подкрепят пребоядисаните червени елементи в глобален план...хаха нечувано предателство към демократичните ценности и въжделения на хората по света.

Е сега ми се изясниха мъките на Тереза Мей. Нормално е една жена да не може да убеди група наречена ГЕИ. То е явно те си искат мъжка ласка. Както е казал народния гении "..и аз мога и тати може, ама козата си сака оръч"."

Боли ме к.ра за британците и тяхната събота!

"Великата събота" е правилно формулирана - нещо между "Велики петък" и "Възкресение Британское". Само че ако не се състои възкресението, остава само "смъртта британска".

"подозрителните депутати" ГЕИ ... отказахте ме, честно :) тази повърня е нечетима а ЮК не ги мислете, те си вземат контрола в ръцете, а на останалите членки на ЕСССР - дупе да им е яко

_stankow

Авторът е имал предвид "скептичните депутати", но думичката му е убягнала. Така е, като не се четат книги ...

На Бански маймуните от картината се събраха. Явно нямат нищо против расизма - дадоха 12 милиона долара на расиста художник

Лапат бахура

Днес е най-важният ден за Англия и Европа от ерата на английската буржоазна революция на Оливър Кромуел. Взорът на целия демократичен свят, на всички честни и независими хорица е вперен неумолимо в английския парламент! Нашите милитви тази ВЕЛИКА СЪБОТА се превъзнасят горесто в един мощен хор на надеждата към далечните небесни палати на всевишния отец в очакване на "белия дим" - т.е. наличие на сделка за излизане на смачкано-низвергнатата Англия от здравата, хищна "прегръдка" на нейния (и наш) мъчител, ненанавиждания от всеки мислещ човечец еврогейски съюз, политическия Шейтан на 21 век, "баща" на две ужасяващо-злокобни отрочета - Истанбулската конвенция и Новата стратегия за "защита" на детето. Нека тази велика събота всички ние за няколко минути размърдаме лоясалите си задници от креслото пред телевизора, разтръскаме надиплените си шкембета, за да се довлачим или дотътрузим до близката джамия, в която да отправим своята гореща молитва-подкрепа за най-достойния политик след Ердоган - Борис Джонсън!

Ма ти ... у ред ли си МА?

съвсем си е редовна, на фона на англетата е направо като перличка - не бой се, няма да те закача.

Поредният глупак който не си е пил хапчетата !

Иронията ти е страхотна, но хората са бесни и я възприемат доста буквално. Извинявам се от тяхно име.

Вие ли написахте коментара под "заспалата в рентгена" - е, и тук е добре, но там е потресающо - бравоС!!!!!

:) Да, аз съчиних и двата "коментара". Благодаря Ви за хубавите думи- и на Вас, и на другите репликиращи"; благодаря също за"минусите" на гневно-разярените, морално-консервативни, хиперинтелектуално-ултрадуховни форумци, защитници на нашата дълбоко-извисена ценностна система :) Радвам се, че писанията ми са Ви развеселили. Всъщност новината за "забравено-заспалата" пенсионерка в скенера накара фантазията ми да заиграе "един своеобразно-фриволен" кючек на Вдъхновението и.... ме подтикна да се уловя за жежкото "перо" на Мисълта. :)

напът?!? Нямате ли правописни речници?

Да си трошат кратуните прости, майкя им дебилна. Като им се разцепи държавата, друга песен ще пеят, ама коньо вече ще е ошел у реката, щото Шотландия и Уелс нема да им търпят малоумията, и този път на референдумите ще стават интересни неща...От времето на Кромуъл този остров не е бил толкова близо до разцепване на съставните си части, да им е честито на скопците :)

Няма да приемат плана "Джонсън" , защото претенциите им са огромни , а поведениуето им /на англичаните/ е нагло , агресивно , егоистично и просташко спрямо ЕС!Да вървят на майната си!

Днес е Велика събота мамута ще роди мишка!!!

Море, пуста гьостерица по делкатни ингилизки задници да заиграе...