Силните мъже на България изпратиха със сълзи Величко Чолаков

Елитът на българските щанги, силните мъже на България се събраха просълзени, за да изпратят Величко Чолаков.

Обратно в новината

Коментари - Силните мъже на България изпратиха със сълзи Величко Чолаков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си отиват такива ХОРА като Величко, остава една голяма празнина и покруса... и тъга... Усещане, че, някак си, не е честно да става така... Благодарим ти, шампионе, за това, че освен голям спортист, ТИ СИ и голям човек!

хора запомнете едно нито добавки нито витамини ще ви спасят от това !!!!!!!химията не прощава на никого !!!!!!!!!!1фармацефтиката е наи големото зло днес !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Да е светла Паметта му . Ще го помним с Доброто . Много е тъжно когато една лъчиста Душа ни напуска....

В БЪлгария трябва да има такива хора като Величко, за да нарастваме.. А такива като Шатката, Подметката които дават Подкупи за да станат СЪдии, данъчни и митничари, трябва да ги убиват...

Щото такива като Шатката и Подметката, по време на Турското робство са се продали и са станали еничари, турци... Но БЪлгария я има заради останалите БЪлгари, които са живеели бедно но са си останали българи... И които Освободиха България през 1878 г.

Бойко е виновен .........

ББ ЦЦ Симеонов Карадайъ и тн като стана шампион всички се снимахте с него Сега къде сте политици

Пожелавам им на изброените господа да се снимат редом кофчек до кофчек с него...

""Ще го запомним като железния човек с голямото сърце, ......" ?!?! Да имал е голямо сърце, но по-скоро е било оголемено. Къде са сега тези боклуци - докторите дето му даваха години наред отрови за да печелят пари на негов гръб??? Къде е прокуратурата и цацаричеценценцето да се самосезира, защото за 2 години починаха двама млади 35 годишни ЩАНГИСТА от сърце! Това е УБИЙСТВО! Къде е държавичката долна циганска сега?

Величко трябва да бъде пример з младите като човек,но като лош пример за увреждане на собственото здраве само и само да стане шампион и какво от това.Лош пример как спортът убива,лош пример да не се подражава на известните спортисти защото те са жертва.

алахраметелесим.

a ръшшша... вие сте специалисти по допинга!!!

А Вие сте немощна бълха.

Какъв допинг ви гони!!!! Един полезен за България човек си замина.

Свръхчовешки натоварвания в продължение на години, яко зобене, рязка промяна в начина на живот - логичен резултат.

Наистина беше много скромен. За него никога не се е чуло да е паркирал нагло, да се е държал високмерно на улицата или в заведение и т.н. а в малък град като Смолян такъв род простотии се разбират моментално. Винаги когато съм го срещал съм го поздравявал, отвръщал ми е със същото и ме е зареждал положително. Лека му пръст и бог да го прости !

На лицето му е изписано, че е бил с добра душа. Жалко, че един добър човек си е отишъл от този свят. Защо бог прибира добрите, а остава негодниците, защо?

Защото го няма тоя т. нар. "Бог", затова!

Лека му пръст! Млад човек, остави жена и две деца... Явно съвременния спорт вече не значи здраве. Твърде много спортисти починаха твърде млади, лошо... Бог да го прости момчето!

Светъл път шампионе, почивай в мир.

Химията не прощава! Поредния случай! Затова по-добре само безопасни добавки и повече тренировки с достатъчно почивка!

Спорта се превърна в бизнес платформа на химическите концерни. Човек отдавна е достигнал предела на възможностите си, от тук нататък следват технологиите и последствията от тях.

Така е и това се вижда по някои постижения в спортовете с "точно измерване" - лека атлетика, вдигане на тежести, дори и в плуването има "брадати" рекорди. На МАЙОР-а само да обясня, че такова нещо като "повече тренировки и по-малко химия" няма как да се случи и точно там е проблема. За да успееш тренираш повече... За да тренираш повече и да почиваш по-малко се зобиш... Самото комерсиално естество на спорта го изисква, а и ние зрителите също. Никой няма да даде 250 долара за билет и да гледа как мъжете бягат 100 м. за 11 секунди. Така че се получава като приказката за кокошката и яйцето. Но като цяло елитния спорт без стимулиране си е обикновена физкултура.

Срам и позор за БФВТ. каква позорна организация.... Да произвежда допинигирани шампиони.... мръсници са те... искат да " заработват" заплататите си, макар и на прескъпа цена!!!!

Ах този мръсен допинг... Какво по-голямо доказателство от такава нелепа смърт...... Ама те всичките в кюпа... Няма как от федерацията по тежести, тренъорите, министерството на спорта да си признаят. Затова има агенция по допинг и съд!!! жалко и за пенсията ако такава му е отпусната... Сега наследниците ще взимат само половината от нея... Заслужаваше ли си всичко това???

Бля, бля, бля. И никой не повдигна въпроса защо и той умря толкова млад. Защото ще лъсне цялото допинг престъпление на държавата. Хубаво - бил добър, усмихнат, читав и свестен. Но като на всички е ясно как са постигнати титлите му, това ли трябва да бъде примерът за младите хора и децата у нас? Нечестното зобене с анаболи.

Важно е, че на теб ти е ясно всичко!Дано това ти дава покой. Но поне днес можеше да покажеш повече уважение. Или просто да замълчиш. Колко щеше да ти струва?

Значи предпочитаме да се крие истината та и други да продължават да зобят и да умират? Не те ли притесняват малко злодейските ти внушения?

Нали българският отбор имаше забрана да участва заради вземане на допинг?Какво по-голямо доказателство от това?!

Вечна му памет ! Жалко, толкова млад.

Vinetou

Голям българин, вечна му памет!

35-годишен?! Допингът не прощава!